Nolur yardım edin kafayı yicem :(

Benimde canımı en çok yemin olayı sıktı, birinin geçmişte hataları olacak hazmedilmez cinsten, biri sexy dans meraklısı olacak, yeminler havada uçuşacak, ve bir sabinin üzerine yemin edilecek

Arkadaşım benzer hataların var ve affedildiyse trip atmaya hakkın yok senin

Kendinizi bu kadar yıpratmayın. Kiskanmissiniz belli ki, insani bi duygu anlıyorum sizi ama üzerine bu kadar üzüntü kurulacak bir durum değil. Anlık bir istek duyup, tatava yapmadan basıp geçmiştir. Üzerine sizin çeyreğiniz kadar bile dusunmemistir. Bir şeyi ne kadar didiklerseniz o kadar fazla şey bulursunuz acitacak.

Bence kizinizin üzerine her ne sebeple olursa olsun yemin istemeyin. O edecek olsa bile kabul etmeyin. Çok hassas iki ayrı değerden bahsediyoruz. Evlat ve yemin. Hayat bazen hesapta olmayan şeyler de çıkarıyor karşımıza. O yemini bir an unutmayacaginin garantisi yok ki. Hiçbir durum aldığınız bu riske değmez.

bende dansları izlemeyi çok severim, hatta kadınların orasına burasına da bakarım ama lezbiyen değilim. görsellık hoşuma gidiyor. aşırı abartmışsınız bence lutfen sakınlığınızı koruyun.

bacım profil resmıne meme koymuşsun :)

Konu sahibi benim zamanında tango dersleri aldığımı bilse ne der bilemiyorum yani

Yemin edip durmasi en kotusu. Dans falan hikaye. Oturun beraber izleyin de niye adama yemin ettiriyosun hic hoslanmam. Benim gozumde hicbir inandiricilik degeri olmayan karsimdakini kuculten soz obegi.

Yemin çok önemlidir, kolay kolay yemin edilmez tutmazsa da başına iyi şeyler gelmez,eşin bunun bilincinde bir adamsa ki öyle diyorsun..ve dans yani yaa lütfen sizi aldatmış gibi davranmaya aklınıza takmaya gerek yok ki..

acayıp abartmıssınız ama..burda ne aldatılma hıkayelerı var.ne acı hıkayeler var.okusanız gıder esınıze sarılırsınız...

bu arada sız onun hazmedemeyecegı ne yaptınız?? konudan cok bu dıkkat cekıcı...

Siz de karnaval kızları gibi giyinip kıvırıp fantazi yapın biraz .Adamın böyle bir isteği var demek izlediğine göre .

Abartma hemde ne abartma. Öldürün adamı bari bitsin bu işkence. Töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…