- 17 Mart 2015
- 32
- 1
- 86
- Konu Sahibi incican7272
Herkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz günden beri hiç anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine götürmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni çok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım çıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de çocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekçeyi getirecek beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu ama çok kötüyüm sürekli onu düşünüyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan çok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o çocuk die vicdan azabı çekiyorum....