Hastalıklı birisi bence kesinlikle kurtul işler daha kötüye gider yoksa arkadaşlarında söylediği gibi sende onu tehdit et baktın olmuyoçok tehlikeli biri doğulu ya benimsin ya toprğaın diyor aptalll sey
19 yaşındaydım bilkini kestim ama ikinci kesilmiyor kurtulamıyroumyasiniz 21, 6 yillik bir iliskiniz var. ayrilali 1 yildan fazla oldu. kac yasinda gerceklesti bu cinsel beraberlik? resit miydiniz? ikinciyle olan bagi ne yaparsiniz bilemem ama ilki ile olan bagi derhal kesmelisiniz.
en zoru aileme söylemek bunu ben nasıl yapıcam
psikopat kafasını duvarlara vuruyor benden gidemiezsin diyor işker sarpa sarmadan bende ondan kurtulmam lazım tek kurtulusum ona beni korkuttuğu seyle gitmek sanırsam bende ona ya beni pesimi bırakırsın ya da savcılığa veririm dicemHastalıklı birisi bence kesinlikle kurtul işler daha kötüye gider yoksa arkadaşlarında söylediği gibi sende onu tehdit et baktın olmuyo
Ver savcılığa bakalım ne yapacak
teşekkür ederimBilmiyorum. Sanirim basta dusunmeniz gerekiyordu. Umarim aileniz ve siz en az yarayla atlatirsiniz.
Aynen önce seni sikayet edicem daha sonrada aileme herşeyi anlatıcam dersinpsikopat kafasını duvarlara vuruyor benden gidemiezsin diyor işker sarpa sarmadan bende ondan kurtulmam lazım tek kurtulusum ona beni korkuttuğu seyle gitmek sanırsam bende ona ya beni pesimi bırakırsın ya da savcılığa veririm dicem
teşekkür ederim herşeyi zamana bırakmak en iyisi her ne olursa olsun dik durmak zorundayım yaptığım hatanın bedeli olsa bujale4545
boyle bir profilin tehdit ile yilacagini sanmiyorum, bilakis daha terse gidebilir hadise. bakire olmamak dunyanin sonu degil elbette ancak bunun aileniz tarafindan bu sekilde ogrenilmesi hos degil.
bir araya geldiginizde onunla bir hayat kurma umudu ve guveniyle kendisi ile paylastiginiz mahreminizi asikar ettigi icin buyuk bir guven travmasi yasadiginizi soyleyin. ama lutfen dik durun, sizin kendinize olan guveniniz onun sorgulamasina sebebiyet verir hatasini. baktiniz karsilik yok, bulundugunuz sehrin kadin orgutlerinden yardim isteyin.
Her birlikte olduğun kocan olmaz şunu bi belirteyim ilk öncesonraki sevgilinde belliki sen onu eski sevgilin için bıraktığından kızgın ve intikam almak istiyor bilemiyorum napıcaksın[
o onunla konuştuğumu bilmiyor onunla konuşmayı kestim 2-3 sonra eski sevgilimle barıştık her birlikte olduğuma kocam demiyorum ki bir kişiyle olduğu için kocam diyorum ki kocam gibi görüyordum ben onu o sıralar
aramızda imam nikahı olunca benim bildiğin kocan oluyor o yüzden kocam diyordum ve öyle görüyordmGülsem mi ağlasam mı sana bilemedim bu kafayla gitmeye devam et.
7 sene eşimle çıktık ve birlikteliğimizde vardı hiçte kocam değildi şu kafaları bi bırakın sonra üzülüyorsunuz böyle
Ha bide aranızda dini nikah vardı maşallah bu konu beni aşar hop kaçtım benaramızda imam nikahı olunca benim bildiğin kocan oluyor o yüzden kocam diyordum ve öyle görüyordm
başka yalan mı bulamadın diyecek :) ama bu da bence mantıklı eğer söylerse o çoçuk peşimi bırakmıyordu benden gitsin diye böyle yalan söyledim derim teşekkür ederimAilene, dogulu cocuktan hoslanmadigini ve kendinden sogutmak icin boyle bir yalan soyledigini soylesen nasil olur. Yerler mi?
aramızda imam nikahı olunca benim bildiğin kocan oluyor o yüzden kocam diyordum ve öyle görüyordm
nikah evliliği ilan demektir.aramızda imam nikahı olunca benim bildiğin kocan oluyor o yüzden kocam diyordum ve öyle görüyordm
Var var manyaklik diz boyu bizede bunu aile icinde yaptilar biziz saf olan yada millet kurt olmusYuhhh kafaya bakk nereden aklına gelmiş ses kaydı ne insanlar var
imam nikahıyla karı koca olunmuyor .. imam nikahının amacı evliliğinizi duyurmaktır anandan babandan sakladığın şey nikah olmaz.. cidden bu kafayla senin işin zor.. Allah katında kocamdı yalanlarıyla kendinizi kandırmayın kılıf aramayın..
bazı kadınların bazen cidden hakettiklerini düşünüyorum başına gelenleri.. ananız babanız yanınızda olmadan hangi imam size nikah kıydı ?
sizde ailenizle konuşun beni bu şekilde tehdit ediyor diye.. bu adamdan kurtulunca da eskisine dönmeyin ikiside tehlikeli adamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?