nolur yardım edin

çok tehlikeli biri doğulu ya benimsin ya toprğaın diyor aptalll sey
Hastalıklı birisi bence kesinlikle kurtul işler daha kötüye gider yoksa arkadaşlarında söylediği gibi sende onu tehdit et baktın olmuyo
Ver savcılığa bakalım ne yapacak

yasiniz 21, 6 yillik bir iliskiniz var. ayrilali 1 yildan fazla oldu. kac yasinda gerceklesti bu cinsel beraberlik? resit miydiniz? ikinciyle olan bagi ne yaparsiniz bilemem ama ilki ile olan bagi derhal kesmelisiniz.
19 yaşındaydım bilkini kestim ama ikinci kesilmiyor kurtulamıyroum

Hastalıklı birisi bence kesinlikle kurtul işler daha kötüye gider yoksa arkadaşlarında söylediği gibi sende onu tehdit et baktın olmuyo
Ver savcılığa bakalım ne yapacak
psikopat kafasını duvarlara vuruyor benden gidemiezsin diyor işker sarpa sarmadan bende ondan kurtulmam lazım tek kurtulusum ona beni korkuttuğu seyle gitmek sanırsam bende ona ya beni pesimi bırakırsın ya da savcılığa veririm dicem

jale4545
boyle bir profilin tehdit ile yilacagini sanmiyorum, bilakis daha terse gidebilir hadise. bakire olmamak dunyanin sonu degil elbette ancak bunun aileniz tarafindan bu sekilde ogrenilmesi hos degil.

bir araya geldiginizde onunla bir hayat kurma umudu ve guveniyle kendisi ile paylastiginiz mahreminizi asikar ettigi icin buyuk bir guven travmasi yasadiginizi soyleyin. ama lutfen dik durun, sizin kendinize olan guveniniz onun sorgulamasina sebebiyet verir hatasini. baktiniz karsilik yok, bulundugunuz sehrin kadin orgutlerinden yardim isteyin.

Aynen önce seni sikayet edicem daha sonrada aileme herşeyi anlatıcam dersin
Yersee baktın anlamıyor annene anlat o arayıp ben kızımla ilgili herşeyi biliyorum desin

teşekkür ederim herşeyi zamana bırakmak en iyisi her ne olursa olsun dik durmak zorundayım yaptığım hatanın bedeli olsa bu

Her birlikte olduğun kocan olmaz şunu bi belirteyim ilk önce sonraki sevgilinde belliki sen onu eski sevgilin için bıraktığından kızgın ve intikam almak istiyor bilemiyorum napıcaksın

Gülsem mi ağlasam mı sana bilemedim bu kafayla gitmeye devam et.
7 sene eşimle çıktık ve birlikteliğimizde vardı hiçte kocam değildi şu kafaları bi bırakın sonra üzülüyorsunuz böyle

Gülsem mi ağlasam mı sana bilemedim bu kafayla gitmeye devam et.
7 sene eşimle çıktık ve birlikteliğimizde vardı hiçte kocam değildi şu kafaları bi bırakın sonra üzülüyorsunuz böyle
aramızda imam nikahı olunca benim bildiğin kocan oluyor o yüzden kocam diyordum ve öyle görüyordm

Ailene, dogulu cocuktan hoslanmadigini ve kendinden sogutmak icin boyle bir yalan soyledigini soylesen nasil olur. Yerler mi?

Ailene, dogulu cocuktan hoslanmadigini ve kendinden sogutmak icin boyle bir yalan soyledigini soylesen nasil olur. Yerler mi?
başka yalan mı bulamadın diyecek :) ama bu da bence mantıklı eğer söylerse o çoçuk peşimi bırakmıyordu benden gitsin diye böyle yalan söyledim derim teşekkür ederim

ailenle onuşmaktan başka çare yok...bı arada nasıl ses kaydı almayı akıl ediyor ve sen bunu hiç farketmiyorsun...nasıl akıl var insanlarda ya..

aramızda imam nikahı olunca benim bildiğin kocan oluyor o yüzden kocam diyordum ve öyle görüyordm

imam nikahıyla karı koca olunmuyor .. imam nikahının amacı evliliğinizi duyurmaktır anandan babandan sakladığın şey nikah olmaz.. cidden bu kafayla senin işin zor.. Allah katında kocamdı yalanlarıyla kendinizi kandırmayın kılıf aramayın..
bazı kadınların bazen cidden hakettiklerini düşünüyorum başına gelenleri.. ananız babanız yanınızda olmadan hangi imam size nikah kıydı ?

sizde ailenizle konuşun beni bu şekilde tehdit ediyor diye.. bu adamdan kurtulunca da eskisine dönmeyin ikiside tehlikeli adamlar..

nikah evliliği ilan demektir.
öyle gizli saklı dini nikah yapınca biz evlendik olmuyor.
zinayı kılıfa uydurup vicdanlarınızı rahatlatmayın.
şu dini kafanıza göre şekillendirip durmayın artık ya.

Saksi_Degilim_Ben
jale4545

Islamda sartlara uygun. Ki baska sartlari bilmiyorum 2 erkek sahit veya 1 erkek 2 kadin sahit varsa dini nikah gecerlidir buna zina diyen dinden cikar
Cunku harama helal helale haram diyen kafirolur(genel kaidedir) tevbe etmek ve sahadet getirmek gerekir ...fetvasini sorabilirsiniz

İlan etmek vardir o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…