Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

İş yerinde çok sıkılıyorum zaman geçmiyor :26:

Bi de sanki oturduğum yerden kilo alıyormuşum gibi oluyo böyle yürümek koşmak hareket etmek istiyorum
Bazen bende senin kadar heyecanlı oluyorum, sonra geçmişteki onlarca denememi düşünüp sakinleşiyorum.:26:

Kızlar günlüğümün bugünlük kısmını kapatıyorum , cumaya, yani tartılma gününe az kaldı umarım eksileri görürüm

İnşallah bi aksilik olmaz ve dikkatlica sonlandırırım bugünü :26:

7 ay oldu canım. ama 1.5 ay kadar ara verdim ben 22 kilo verdikten sonra.
son 2-3 haftadır falan tekrar başladım, devam ediyorum bakalım. 25 kilo oldu toplamda verdiğim.
ben de boy yok. 1.60ım ben

helaaaalll olsun sana, masalllah gercekten süpersinnnn nasil verdigini sorabilirmiyim tatlim!

Bi de menüde maydanoz suyu var kızlar, gerçekten çok etkili afedersiniz ama daha içerken geğirmeye başlıyorsunuz, müthiş bir ödem söktürüücü

maydonoz suyu, ödem ve iltihap söktürücü diye biliyorum. hamile kalmayi düsünenler varsa, nane ve maydonoz suyundan uzak durmali, düsüge yol acabiliyormus.

bi ara bende maydonoz suyu icmistim ama icine bol limon SIKARak degilse mümkünati yok icemezdim. cok faydali oldugu icin gözümü kapatip burnumu tikayip tekrar icmeye baslasam iyi olcak

Bugünü de süper bi şekilde atlattık kızlar umarım böyle devam eder

İyi geceler

Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek arası kaşar - maydanoz sandviç

Ara:

Yarım ayva
Maydanoz suyu

Öğlen:

1 levrek
1 su bardağı çorba

Ara:

Yarım ayva
light sütlü şekersiz kahve

Akşam:

Göbek salata
Pul biberli 1 kase yoğurt

Toplamda , 1 saat yürüyüş, 1,5 litre su, 100 mekik, 100 kez de ip atladım :26:

nora seninle aynı dertten müzdaribim 80 kg olmuşum ama kimse 80 olduğuma inanmıyor tartı yanlıştır diyorlar boyumdan ötürü belli etmiyorum kiloları 42 bedenim 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum spora başladım bu hafta tartılacam bakalım kaç kg olmuşum belimde ve karnımda ve bacaklarımda hissediyorum verdiğimi :)) sana sorum olacak müsadenle Çay konusu çaydan vaz geçemiyorum tek şekere indirdim şekersiz de içemiyorum sen bu ara öğünler hariç benzeri bir şeyler içiyormusun ???
girmiş olduğun yolda başarılar arkadaşım
inşallah beraber 70 leri görürüz :))

Tatlım şekeri hayatından çıkarman lazım, ben 1 kupa çaya 5 şeker atıyordum şimdi 1 tane atsam fazla geliyor

Önce çok açık koy çayını ve şeker atma, değişik meyve çayları veya form çayı da alabilirsin...

Ama şekere hayır canım

Bende 42 bedenim kimse inanmıyor

herkes boyunun 10 aşşağısı kiloda ise sağlıklı demektir arkadaşlar

yani 1,75 boyundaki biri 65 kilo olmalı
1,60 boyundaki kişide 50 kilo olmalı

teşekkürlerrr

teşekkürlerrr

Evet öyle ama aynı zamanda herkes mutlu olmalı ben 1.70 boyundayım 55 olmak istiyorum

teşekkürlerrr

eymen 2008 arkadaşım ben 168 boynuda 80 kg yum ama dedim ya başta kardeşim kimse 80 kg inanmıyor fiziğim yüzücülerin fiziğine benziyor şanslıyım aslında sadece göbek ve kalça var bende sizin hesaba göre benim 58 kg olmam lazım yani 22 kg vermem lazım

tatlım sen ayna karşısında mutlu olana ve istediğin bedene girene kadar kilo ver ama spor ve sağlıklı beslenme ile ...

Şok diyetlerle az az yiyerek değil

aaa benim kilo fazlam var benide alın aranıza liste varsa ekleyin
şimdiki hedefim 60 olmak asıl hedefim 50 olmak.boyum 1.58
kilom 70
kızlar ya 4 ayda 50 kilo olabilirmiyim 20 kilo veremem tabi nese ben 4 ayda 60 olursam ne mutlu bana
sabah yediklerim
saat 09.00
yarım ekmek kavurmalı yumurtalı tost
bir bardak şeftali suyu
şimdi atıştırcamm

Yarım ekmek mi

için un tuz yağ olan bi üründen bahsediyoruz canım, onun acilen en fazla 2 dilime inmesi lazım...:18:

İçtiğin şeftali suyu da umarım hazır değildir, o da şeker deposu

Bugün kendimi çok şiş ve kötü hissediyrum aynalara bakamıyorum..

Sabırla bekliyorum güzel günler gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…