Bazen bende senin kadar heyecanlı oluyorum, sonra geçmişteki onlarca denememi düşünüp sakinleşiyorum.:26:İş yerinde çok sıkılıyorum zaman geçmiyor :26:
Bi de sanki oturduğum yerden kilo alıyormuşum gibi oluyo böyle yürümek koşmak hareket etmek istiyorum
Bazen bende senin kadar heyecanlı oluyorum, sonra geçmişteki onlarca denememi düşünüp sakinleşiyorum.:26:
7 ay oldu canım. ama 1.5 ay kadar ara verdim ben 22 kilo verdikten sonra.
son 2-3 haftadır falan tekrar başladım, devam ediyorum bakalım. 25 kilo oldu toplamda verdiğim.
ben de boy yok. 1.60ım ben
Bi de menüde maydanoz suyu var kızlar, gerçekten çok etkili afedersiniz ama daha içerken geğirmeye başlıyorsunuz, müthiş bir ödem söktürüücü
Öğle yemeğimi yedim çok mutluyum
Bugünü de süper bi şekilde atlattık kızlar umarım böyle devam eder
İyi geceler
nora seninle aynı dertten müzdaribim 80 kg olmuşum ama kimse 80 olduğuma inanmıyor tartı yanlıştır diyorlar boyumdan ötürü belli etmiyorum kiloları 42 bedenim 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum spora başladım bu hafta tartılacam bakalım kaç kg olmuşum belimde ve karnımda ve bacaklarımda hissediyorum verdiğimi :)) sana sorum olacak müsadenle Çay konusu çaydan vaz geçemiyorum tek şekere indirdim şekersiz de içemiyorum sen bu ara öğünler hariç benzeri bir şeyler içiyormusun ???
girmiş olduğun yolda başarılar arkadaşım
inşallah beraber 70 leri görürüz :))
herkes boyunun 10 aşşağısı kiloda ise sağlıklı demektir arkadaşlar
yani 1,75 boyundaki biri 65 kilo olmalı
1,60 boyundaki kişide 50 kilo olmalı
teşekkürlerrr
herkes boyunun 10 aşşağısı kiloda ise sağlıklı demektir arkadaşlar
yani 1,75 boyundaki biri 65 kilo olmalı
1,60 boyundaki kişide 50 kilo olmalı
teşekkürlerrr
eymen 2008 arkadaşım ben 168 boynuda 80 kg yum ama dedim ya başta kardeşim kimse 80 kg inanmıyor fiziğim yüzücülerin fiziğine benziyor şanslıyım aslında sadece göbek ve kalça var bende sizin hesaba göre benim 58 kg olmam lazım yani 22 kg vermem lazım
aaa benim kilo fazlam var benide alın aranıza liste varsa ekleyin
şimdiki hedefim 60 olmak asıl hedefim 50 olmak.boyum 1.58
kilom 70
kızlar ya 4 ayda 50 kilo olabilirmiyim 20 kilo veremem tabi nese ben 4 ayda 60 olursam ne mutlu bana
sabah yediklerim
saat 09.00
yarım ekmek kavurmalı yumurtalı tost
bir bardak şeftali suyu
şimdi atıştırcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?