- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşımda zatürre başlangıcı var. Bu sebepten yarın okula gidemeyeceğini söyledi. Evde yalnız olacak diğerleri işte olduğu için. Ben de istersen okula gitmeyip, eve gelip sana bakabilirim dedim. Sevindi ve bu fikri annesine açtı. Annesinin de hoşuna gitmiş, gülümseyerek "eşyaların yerini bilmez ki, nasıl yardım edecek ama" demiş. (Bu cümlede bence hafif bir rahatsızlık var ama sevgilim ısrarla öyle bir şey olmadığını, annesinin sevindiğini söylüyor.) Ardından o sırada evde bulunan yengesi de "Kızlar böyle olmalı işte" gibi övgü sözcükleri sıralamış; fakat sonra da "İstemeye biz mi gideceğiz onlar mı gelecek?" demiş. Sizce bu cümlede benim eve gelme durumuma bir dokundurma var mı?
Benim saftrik sevgilim bunları güzel diyaloglar olarak algılayıp sevinecegimi düşünerek anlattı. Ben sormuştum annen ne dedi diye başta.Art niyet değil de ufaktan dokundurmuş evet. Hani aman canım genç kız ne anlar nr yapabilir ki diye dokundurmuş gibi geldi bana.
Sevgilin de yani gelip sana bunu neden söylüyor onu anlamadım.
Çocuk evde tek kalacak hasta hasta, onlar bakmıyorsa ben bakmaliyim diye düşündüm.Var evet. Fazla hevesli görmüşler seni. Ha bana sorarsan sacma.
Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşımda zatürre başlangıcı var. Bu sebepten yarın okula gidemeyeceğini söyledi. Evde yalnız olacak diğerleri işte olduğu için. Ben de istersen okula gitmeyip, eve gelip sana bakabilirim dedim. Sevindi ve bu fikri annesine açtı. Annesinin de hoşuna gitmiş, gülümseyerek "eşyaların yerini bilmez ki, nasıl yardım edecek ama" demiş. (Bu cümlede bence hafif bir rahatsızlık var ama sevgilim ısrarla öyle bir şey olmadığını, annesinin sevindiğini söylüyor.) Ardından o sırada evde bulunan yengesi de "Kızlar böyle olmalı işte" gibi övgü sözcükleri sıralamış; fakat sonra da "İstemeye biz mi gideceğiz onlar mı gelecek?" demiş. Sizce bu cümlede benim eve gelme durumuma bir dokundurma var mı?
Sevgilim hak ediyor, benim için her şeyi yapar. Ama böyle ukala akrabaları hiçbir şey hak etmiyor :/Bence var.sadece sevgiliniz ise yani söz nisan yoksa gitmeyin.erkekler bu kadar fedakarlığı hak etmiyo bence
Öyle bir zorunluluğun yok aslında. Okulun da var neticede. Ben evlilik öncesi aile ile samimiyeti pek doğru bulmuyorum. Arkadaşının öğrenci evi olsaydı gidilirdi de ailesiyle kaldığı ev olmamış. Ama yine de söyledikleri sözler hoş değil, demek o kafada insanlar onlar mı gelecek istemeye falan. Başka anlam cikartamadim ben.Çocuk evde tek kalacak hasta hasta, onlar bakmıyorsa ben bakmaliyim diye düşündüm.
Eve habersiz gitsem ve bir komşu görüp ispiyonlasa gizli iş çeviriyor gibi olacağım için.Laf dokundurmanın kralı var da. Benim anlamadığım senin bakmak istemeni erkek arkadaşın annesine niye söylüyor ki hemen?
Çocuk evde tek kalacak hasta hasta, onlar bakmıyorsa ben bakmaliyim diye düşündüm.
Ben söz nişan ciddiyetine pek inanmıyorum. Formalite icabı nişanlanacağız fakat söz nişan kına düğün gibi şeylerden tiksiniyorum zaten. Saçma kavramlar bence.Fakat diğerleri ciddiye alıp bana laf sokabiliyor işte.Evet var. Hem niye gidiyorsunuz ki ne nişanınız var ne sözünüz.
Eve habersiz gitsem ve bir komşu görüp ispiyonlasa gizli iş çeviriyor gibi olacağım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?