Normal bir cümle mi yoksa artniyet var mı sizce?

eger bir oglum olursa :)) boyle bir durum yasasam hic rahatsızlık duymam neticede kız arkadasının bakması daha hosuna gidecektir :) ve buda aralarında guzel bir bag olusmasına yardımcı olur ..yengenin ettigi laf cok alakasız neticede genelde kadınlar bakmıyormu hasta olunca hani erkekler bakıyor sanki de onlar mı istemeye gelecek diye gereksiz birsey soylemis

Sevgili arkadaşlar, yardımcı olduğumuz için çok teşekkür ederim. Konum tartışmalar sebebiyle çıkmaza girdi, amacından epey saptı. Bu yüzden kapatılmasını rica edeceğim. Kazen Mune @Margarikotin ilgilenirse çok sevinirim. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

E gayet asagilamislar iste, esyanin yerini bilmez ne yardimi olacak onun derdi baska, istemeye de onlar gelsin bari gibi

Hayir hastaysa cocugun anasi basinda ne mana kalkip evine gidiyosun okuluna git

Konudaki sorunuza cevap olarak; evet laf söylemişler. Gelin adayi kendini ağırdan almiyor gibi bir algi oluşmuş. Gitmeyin. Zaten tıp okuyormussunuz nasıl bakilacagini onlar da bilir.
Bir de yorumlarınız cool olmanin ötesinde lakayt. Burada soru sorup fikir yardımı istediğiniz insanlara cahil demeniz hoş değil.İleride her yöreden kültürden halktan dilden hastanız olacak. Umarim onlara da böyle davranmaz ve sabretmeyi denersiniz. İyi günler

Ben çok iyi okullarda okuyan ama kendisini bilgisini geliştirmemiş insanlardan yola çıkarak bu yorumu yapıyorum
Bir arkadaşımızın profilinde ki ''hayat üniversitesi'' lafına bakarak aşağılama yapıyor bu tıpçı kardeşimiz
Anlayabiliyo musunuz neden laf çarptığımı. Şuan da bana istediği kadar cahil desin kültür farkı desin hala bilmediği şeylere ahkam kesiyor açıklama ihtiyacı bile hissetmedim ama en tahammül edemediğim şeydir birini statüsüne, okuduğu okula, bölüme göre aşağılayarak konuşmak. Ki bunu yapan kişi asıl kendini yetiştirememiştir yazık diyorum insanlığa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…