Normal bir cümle mi yoksa artniyet var mı sizce?

Yok hayatım ,baska bir üyeye daha söyledim ,sacma geliyormus gereksiz geliyormuş konu sahibine düğün ,kına ,isteme,evlilik,nişan gereksizmis,bi esya bi mal istiyorlar gibi geliyormuş kendisine

Tahmin ediyorum : elektronik mühendisi mi? :)

Canım belli ki aklın da yaşın da küçük..
Çok ukala ve terbiyesizsin insanlarla konuşma şeklinden anlaşılıyor.
Ahh sana Fuzuli den birşey hatırlatayım;

Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır

Son düzenleme:
Konu sahibi siz buradaki yorumlara aldırmayın,evliliği saçma bulduğunuzu söylediğiniz için üzerinize geliyorlar,çünkü onlara göre her kadın evlenmeyi istemek zorunda.

Size sevgilinizin evine gittiniz diye saygı duymayacaksa annesi bırakın duymasın,böyle yaparak da kendi değerinizi düşürmezsiniz,önemli olan sizin ne düşündüğünüz başkalarının değil.

Kiz tip okuyormus siz ne okudunuz daha kaliteli bir ogrencilik hayatiniz oldugunu iddaa ettiniz cok merak ettim :)

Kiz tip okuyormus siz ne okudunuz daha kaliteli bir ogrencilik hayatiniz oldugunu iddaa ettiniz cok merak ettim :)
Kaliteli bi öğrenci hayatı yasamak,bölüme gore mi karar veriliyor??
Tıp ,mühendis ,mimar vss
Çevreyle sosyallikle kaliteli arkadaslikla degerlendirilir diye düşünüyorum .

ne zannettin yazık en ufak bi kavgada evlen bunlar se zaten bizim evden cıkmıyodun ki sana niye dügün yapalım derler o yuzden nisanlıyken bile kaynanana gitmicek insan

Düzgünce cevap verme kapasitesi olmayan insanlar hakarete başvuruyor. Cahiller cahilleri savunur. Klasik bir gelişmemiş ülkenin, kendini geliştirememiş insanları örneği.

Kaliteli öğrencilik, kaliteli bilgiler okuduğu bölümden olmaz tatlım.
kendini nasıl, ne kadar yetiştirdiğinle belli olur bunu da iyi eğitim almış her insan bilir

a yazmayı unutmusum
bu sozlerı sıze kım soyledı
sevgılınız yetıstırdıyse gecmıs olsun...

Düzgünce cevap verme kapasitesi olmayan insanlar hakarete başvuruyor. Cahiller cahilleri savunur. Klasik bir gelişmemiş ülkenin, kendini geliştirememiş insanları örneği.

Tek bir hakaret bile etmedim tatlım uslübunu söyledim sana, üzülme lütfen bu kadar üzüleceğini bilseydim demezdim :)

Öpüyorum tatlım kendini yetiştirebilmen dileğiyle ..

Kesinlikle. Başkaları aman onlar ne der, ne düşünür diyor. Bunun ne önemi var ki? Ben kendimi ve kim olduğumu biliyorum, neden onların onayına ihtiyacım olsun ki?

Tek bir hakaret bile etmedim tatlım uslübunu söyledim sana, üzülme lütfen bu kadar üzüleceğini bilseydim demezdim :)

Öpüyorum tatlım kendini yetiştirebilmen dileğiyle ..

Söylediğiniz sözcükler hakaret içeriyor. Sizin çevrenizde normal olarak karşılanıyor olabilir, ancak benim çevremde bunlar terbiyesizcedir, kültür farkından dolayı muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…