- Konu Sahibi JewelryBonney
-
olurmu oyle sey yahu :)Biz zaten tıp öğrencisi olduğumuz için her daim hastalarla ve mikroplarla içli dışlıyız. Muhtemelen çoktan bana da bulaşmıştır, ama iyi bağışıklık sayesinde etkilenmedim.
Kaliteli bi öğrenci hayatı yasamak,bölüme gore mi karar veriliyor??
Tıp ,mühendis ,mimar vss
Çevreyle sosyallikle kaliteli arkadaslikla degerlendirilir diye düşünüyorum .
Tüm ciğere yayilmamis demek. Ben de geçirdim.Annesi varken ve cocuguna bakmayi gerekli gormuyorken bence siz kalkip gitmeyin..
Zature baslangici ne demek onu da cozemedim..oyle bi tani yok cunku. pnomoni vardir veya yoktur.. arasi olmaz..
Söylediğiniz sözcükler hakaret içeriyor. Sizin çevrenizde normal olarak karşılanıyor olabilir, ancak benim çevremde bunlar terbiyesizcedir, kültür farkından dolayı muhtemelen.
Evet kaliteli ogrencilik basarili ogrenciliktir ve yuksek puan gerektiren bolumlerdeki ogrencilerin egitimleri kaliteli gecmistir.Kaliteli bi öğrenci hayatı yasamak,bölüme gore mi karar veriliyor??
Tıp ,mühendis ,mimar vss
Çevreyle sosyallikle kaliteli arkadaslikla degerlendirilir diye düşünüyorum .
olurmu oyle sey yahu :)
labaratuarda calısan-doktor olan-hastabakıcı olan herkesın hasta olmaması gerek oyleyse :)
bence sevgılınız sadece grıp cunku zature olsa evde oyle rahat yatamayacagı gıbı annesıde evde tek bırakmazdı :)
ustelık sıze kendı aralarındakı konusmaları yetıstırmesı ne kadar yanlıs cok cocukca...
olgun bı ınsan sızın hakkınızda o lafları soylettırmedıgı gıbı gelıp sıze yetıstırmezdı...
Kimse konu sahibinin okuduğu bölümle ilgili birsey soylemedi ki,bir üye kiyaslama yapmış baska bir üyeye ,o tıp okumuş sen ne okudun diye???Valla benim gördüğüm kadarıyla bu bölümlere girememiş insanlar , sürekli bu bölümlere laf atıyor. Kedi +uzanılamayan ciğer meselesi işte bu kadar.
Bende pnömoni baslangici degil doktorumun tabiriyle bal gibi zaturresin kizim sen dedi. Ilaclarimi aldim 7 gun kullandim akcigerimde falan birsey kalmadi gecti. Cok dinlemesin kendini zaten.gecmis olsunO anne
Bu bir haftadır olan bir şey. Son günlerde siddetlendi. Biz de acile gidip grafi çektik; grafide pnömoni başlangıcı görüldü. Grip değil. Bir haftadır her türlü içli dışlı olduğumuz için bana o mikroorganizmanın bulaşmamış olması ihtimali neredeyse imkansız. Okulda her gün hastalar ile birlikteyiz, muhtemelen oradan bulasmistir.
Kadınlar daha güçlü oluyor bu konuda :) Annem de ne kadar hasta olursa olsun kendini bırakır bize bakar mesela.Ayrica zaturrenin kralini gecirdim kimsede gelip bakmadi. Abartmayn yatsin evinde alsin ilacini
Kaliteli ogrencilik okudugu okullarla belli olur.Kaliteli öğrencilik, kaliteli bilgiler okuduğu bölümden olmaz tatlım.
kendini nasıl, ne kadar yetiştirdiğinle belli olur bunu da iyi eğitim almış her insan bilir
O zaman tıp harici bölüm okuyanların hepsi kalitesiz diyelim oyle mi???Evet kaliteli ogrencilik basarili ogrenciliktir ve yuksek puan gerektiren bolumlerdeki ogrencilerin egitimleri kaliteli gecmistir.
Sosyal cevremde insanlarin meslekleri beni ilgilendirmez onlarla prim yapmiyorum herkes meslegini is yerinde icra eder sosyal ortamda kisiliklerimiz konusur mesleklerimiz degil
Bende pnömoni baslangici degil doktorumun tabiriyle bal gibi zaturresin kizim sen dedi. Ilaclarimi aldim 7 gun kullandim akcigerimde falan birsey kalmadi gecti. Cok dinlemesin kendini zaten.gecmis olsun
Senin annen biliyor mu gidecegini? Eger evden okula diye cikip sevgilinin evine gideceksen hayatinin hatasini yaparsin.
Neden mi?
Sevgilinin ailesi kendi ailesinden gizli eve gelen bir kiza surec icerisinde saygiyi azaltacaklar. Degerin kalmayacak.
Sen bakmayinca bir gunde olmez merak etme. Yengesinin lafini cok igreti buldum basbayagi laf sokmus.
Sen hasta olsan annen sevglinin sana evde bakmasina izin verir mi?
Ailenden habersiz yapma. Illa gideceksende annemin haberi var 2 saat kalip okula gevecegim de sevglinin ailesine.
Rica ederim. Baslangicini degil tillahini yasamis biri olarak deneyimimi paylastim. SevgilerTeşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?