Canim durumum yok burayla idare edicem artik :)Eveet biraz da iş konuşalım. Sen düşün taşın ben bu işe talibim.
KK kadınlarını bu durum bir miktar üzdüCanim durumum yok burayla idare edicem artik :)
Seninde yorumlarini bekliyorumKK kadınlarını bu durum bir miktar üzdü
KK kadınlarını bu durum bir miktar üzdü
Üç aşağı beş yukarı anlaşın özele geçinCanim durumum yok burayla idare edicem artik :)
KK kadınlarını bu durum bir miktar üzdü
bunu yazmışKararsiz kaldim. Ilgisinden dolayi
Bence Raniyy ye maddi olarak yardım edin sizi bu dertten kurtarayımÜç aşağı beş yukarı anlaşın özele geçin
Valla her gün farkli birsey dusunuyorumkız üzülme kafayı yerdin daha çarşamba
bunu yazmış
1 haftada adamın ilgisinden sıkılıp ayrılsam mı hazır değilim derken şimdi ilgisizliğinden dert yanıyor.
terazi misiniz diye sormadan gecemedimValla her gün farkli birsey dusunuyorum
Bu teraziler size neeetti?terazi misiniz diye sormadan gecemedim
Balikterazi misiniz diye sormadan gecemedim
Terazileri üzdünüzterazi misiniz diye sormadan gecemedim
Ahahahah yukselenim terazi bende de var ondanBu teraziler size neeetti?
Şallara yatırdım parayı varsa sen bana ver kuzuBence Raniyy ye maddi olarak yardım edin sizi bu dertten kurtarayım
Yeni şal almam için lazım bana daŞallara yatırdım parayı varsa sen bana ver kuzu
Benim de yukselenim terazi asdhjkjkTerazileri üzdünüz
normal olmayan tek şey var rainny, söyletme bana anla senKizlar yeni bir dertle geldim biri varda sabahtan beri bir iki cumle konustuk. Genelde yazan ben oluyorum. Sizce bir sorun var mi normal mi? Ben kafama takiyorum.. Mutlu olmak zor benim icin.
seni artık sosyal hizmetlere falan şikayet edicem ben devlet sahip çıksın gerçeksenKizlar yeni bir dertle geldim biri varda sabahtan beri bir iki cumle konustuk. Genelde yazan ben oluyorum. Sizce bir sorun var mi normal mi? Ben kafama takiyorum.. Mutlu olmak zor benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?