valla dediğinde birşey anlamadım .neden tehlike oluyormuş bekar kadınlar ?iş arkadaşına adıyla hitap ettiğin için mi?
'böyleleri yüzünden' yazmışş arkadaş.... 2 oynak kız çıkıyo karşımıza ve bizde doğal olarak bekarlara acaba buda öylemi diye bakıyoruz???
'böyleleri yüzünden' yazmışş arkadaş.... 2 oynak kız çıkıyo karşımıza ve bizde doğal olarak bekarlara acaba buda öylemi diye bakıyoruz???
herkesi genelersen yani .çok vicdansızca yaklaşıyorsunuz .ben bu konudan çok çektim .olur olmaz tiplerin kıskançlıklarına maruz kaldım .kadın kocasını film yıldızı vs sanıyor galiba .bütün kadınlar onun peşinde .yok öle şey .hiçbir kadın evli erkeğe yaklaşmak istemez .erkek tavlamak istiyordur .nedense iş yerlerinde bekar adamdan çok evli adamlar asılıyordu bana .buda düüşündürücü .
normal değil ve bana kalırla eşin o kızla arasındaki mesafeyi ayarlayamıyor...kızda olabildiğince rahat davranıyor..karşındakinin sana şaka yapma cesaretini sen verirsin ama ciddi,mesafeli ve saygılı durursan,karşındakide cıvık cıvık davranmaz.ve düşünür bu ciddi bir adam bunu kaldırmaz der ona göre davranır..arkasından ismini bağırdığı zamanda gülerek bağırmaz emin ol...mesafe çok önemli karşındaki insana cesaret veren şey odur..
bak nasıl ciddi yazdım...duyanda beni kapı gibi kız sanacak...geliyim yolalım kızı
senin söylediğin laf mı şimdi...erkek tavlamak istiyordur yazmışsın...diyoruz ki 2 oynak yüzünden herkezi öyle sanar olduk..herkez öyle demiyoruz kii
valla dediğinde birşey anlamadım .neden tehlike oluyormuş bekar kadınlar ?iş arkadaşına adıyla hitap ettiğin için mi?
ya iyide bende şu tavrıdan rahatsızım .şimdi işe başlıyorsun yeni bir yer vs ,e arkadaşların oluyor onlarda mecburen yani birşey soruyorsun vs işin düşüyor kaba tabiriyle .evliyse o erkek karısı kocasını baştan çıkarmaya çalışan biri olarak hemen seni damgalıyor .abartıyor abartıyor ne ya bu allah aşkına .sen eşine güveniyorsan sorun ne burda .diyelim ki eşinde gözü var kızın eşin onu sallamdığı takdirde yani ne tehlikesi var .senin eşin seni aldatmak istemezse isterse en işveli cilveli kadın gelsin yine birşey yapamaz .evli kadınların bekarları kıskanması niye ?ben şahsen evli bir erkekle konuşmaya bile çekiniyorum .tipim dikkat çekici olduğu için hemen yakıştırma vs yapmasınlar diye .rahat olun biraz .size aynı şey yapılsaydı ne olurdu onu düşünün lütfen sağduyulu olun.
ego sorunu vs bilemem sanmıyorum ki diyelim öyle kız baştan çıkarmaya kafasına koymuş adamı .adam neden yüz veriyor madem desin benim karım hoşlanmıyor bana adımla hitap etme evliyim ben .bak bakalım o kız yapabiliyor mu bir daha ?benim yazdığımı mı anlamadın? diyorum ki böyle oynak kızlar yüzünden bütün bekar kadınları tehlike görüyor artık evliler diyorum ?
ayrıca resmi bir kurumda hitap şeklide x hanım x beydir bunun dışı kabul edilemez...
resmi kurumlardaki iş arkadaşlıklarının bir sınırı olmalıdır...
aile şirketi olur o adamda akraban olur o zaman sadece adıyla hitap et ister abi de ister amca de ne istersen de kendi yapı meselen olur o... ama profesyonel iş yaşamından bahsediyorum ben...sınır olmalı... yanlış mı düşünüyorum ki?
bende bekarım ayrıcaha birde bazı bekar ve genç kadınların evli erkekler üstünde acaba bana meyleder mi diye ego tatmini yaptıklarını da düşünüyorum adam ayartmak hobi olmuş bazılarında bence....
eşim çok yakışıklı karimatik zengin ve kariyerli biri...eşime güvenim sonsuz ..ben bir kere bile kıskançlık problemi yaratmadım...ama art niyetli kadın çokk...kıskanmak değil ki bu sinek küçük ama mide bulandırıyo..ve ayrı zamanlarda 2-3 tane kadın yapışkan oldu...bende yasakladım asla kız arkadaşı olamaz iştekilerde iş yerinde kalır...zaten durduk yerede hiç bi kız evli adamla samimi olmaya çalışmaz..
benim yazdığımı mı anlamadın? diyorum ki böyle oynak kızlar yüzünden bütün bekar kadınları tehlike görüyor artık evliler diyorum ?
ayrıca resmi bir kurumda hitap şeklide x hanım x beydir bunun dışı kabul edilemez...
resmi kurumlardaki iş arkadaşlıklarının bir sınırı olmalıdır...
aile şirketi olur o adamda akraban olur o zaman sadece adıyla hitap et ister abi de ister amca de ne istersen de kendi yapı meselen olur o... ama profesyonel iş yaşamından bahsediyorum ben...sınır olmalı... yanlış mı düşünüyorum ki?
bende bekarım ayrıcaha birde bazı bekar ve genç kadınların evli erkekler üstünde acaba bana meyleder mi diye ego tatmini yaptıklarını da düşünüyorum adam ayartmak hobi olmuş bazılarında bence....
erkek arkadaşı varsa , kendisi nasıl bir beyle bu kadar samimi olabiliyor , ve eşli olan bir yemeğe neden onuda getirmiyor.
anlamadım bu işi ama , eşini o kızdan uzak tut , hiç gerek yok böyle laubaliliğe (bu kelimeyide doğru mu yazdım bilmiyorum :) )
ayrıca hani tamam kadınla erkek arkadaş olmaz demicem , tabiki olabilir , iş yerinde öğle yemeğinede gidilir mesela ama , herşeyin ölçüsü vardır , karısının yanında bile öyle samimi davranmak nedir ? sende bayansın , bayanın rahatsız olabilceğini tahmin etmen gerekir. düşüncesiz ve baya rahat bir kadın anlaşılan , dediğim gibi arkadaşım eşini uzak tut ondan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?