yakın arkadaşlar demekki..
olabilir bence eğlence bu sonuçta...
ben bu ortama eşimi yollamazdım, o da beni yollamazdı herkes memnunsa halinden siz düşünmeyin bence. insanların aile yapısını ve görgüsünü bilemeyiz. bize anormal gelen şeyler başkası için çok normal olabilir.1 bekar kız
1 bekar erkek
1 uzun süreli ilişkisi olan erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
hiçbiri değilim. yazmıştım 2. mesajımda. sevgilimin iş arkadaşları bunlar. sadece duyduğum bir olay ama anlam veremedim yani. elbet iyi arkadaş olunabilir, buna bir itirazım yok. ancak her yapılan toplaşmada eşler sevgililer olmadan yapmaları bana garip geliyor açıkçası. mesela dün de iş toplantıları vardı orda da çok daha kalabalık bir grupla idiler ona asla itirazım olmaz veya arada eşli arada tek başlarına buluşurlar onu da anlarım ama kendi planladıkları organizasyonlarda eşler olmuyor asla değişik.
of bilmiyorum canım nasıl başaçıkacağımı bilmiyorum da. hem psikolojik olarak, hem de başka açılardan. bi yandan acaba sevgilimin aklı ona kayar mı endişesi, bir yandan kıza karşı yaşadığım gereksiz kıskançlık fln tavan yaptı zaten. gerçekten ben de amaç ilgi toplamak diye düşünüyorum, belki kocasının dikkatini de böyle çekiyordur. bilmiyorum ama takıntı yaparsınız ya birine ben de bu kıza takıntı yaptım bir süredir, sevgilime de oldukça ilgiliydi, saçma sapan mesajlar "sen çok iyi birisin değerini bilmiyorlar" vs tarzı, sevgilimin de kıza farklı gözle bakmamasından ya da hoşuna gitmesinden (bilemiyorum artık günahı boynuna) bu kızla yakındılar, birlikte içmeye gitmezlerdi ama iş ortamındaki sohbetlerinden sanırım arkadaş olmuşlar. daha sonra ben rahatsız olunca sohbetini kesti ama işleri dolayısıyla yakın çalışıyorlar oldukça nöbet tutuyorlar fln birlikte.ben de sinir krizi geçirmemek için sabretmeye çalışıyorum. en son nöbetinde sevgilimin yanına uğramıştım ve kız cerrahi kıyafetin üstüne yılbaşı gecesi bile sürülmeyecek kadar kırmızı bir ruj ve simsiyah göz makyajıylaydı. sevgilimi bıraktım o kızla içim kan ağlaya ağlaya yani, çok zor bişey böyle birinin varlığı kimseye vermesin allah.
Bir erkek bir kadin olmadigi surece olabilir , aralarindaki iliskiye bakmak lazim .
Ama bir erkek bir kadin olursa olmaz ne olursa olsun olmaz
Kuzen bile olsa gorusmek gunah olur , namahrem :)
bir kadınla bir erkek ne kadar yakın olabilir ki?
özellikle evli,birlikteliği olan insanların bu tarz ilişkilerini
bende hoş karşılamıyorum.
sonra da buralarda konu açılıyor,insanın okudukça da morali bozuluyor.
ben konu sahibinin önceki konularınıda hatırlıyorum.
Allah sabır versin size.
ve böyle bayanlardanda bizi korusun
Madem amaç eğlenmek , eşlerini de yanında ister insan..
Bir de hep mi bu durum böyle ? O da önemli tabi..
Yakın arkadaşlar madem eşini de al gel demeleri de gerekmiyor mu? Olmaz demiyorum belli sınırlar dahilinde olur ama yeni evli bayanın ve yeni ikiz bebeği olan bir erkeğin önceliği bu eğlencelermidir sizce ? Bizde kızlı erkekli toplanırız içki içtiğim dönemde içerdik ama adabı ile aramızda birinin kız arkadaşı yada erkek arkadaşı olursa ona göre planımız değişirdi karşı tarafa saygısızlık olmaması adına.
Günaydın bu konuda bende geri kafalıyım heralde :) bu arkadaşların ki normal yapılan bir iş yemegi degilki iş yemekleri yada yapılan organizasyonlarda iş yerindeki çalışan insanların hepsi gider yada bir kaç tanesi gider ama bu arkadaşlar ikisi beraber gidiyor bunada iş yemegi denmez madem insanlar eglenmek istiyor eşleriylede eglenebilerler ikiz bebeklere bakan anneninde eglenme hakkı vardır kim bilir nasıl yoruluyordur ikiz çocuklara bakmak kolay degil sonuçta ben en çok o kadın adına üzüldüm şimdi ben evde çocuklara bakayım eşim dışarıda eglensin tabi bize normal gelmeyen bir olay başkalarına normal gelebilir.
ben bu ortama eşimi yollamazdım, o da beni yollamazdı herkes memnunsa halinden siz düşünmeyin bence. insanların aile yapısını ve görgüsünü bilemeyiz. bize anormal gelen şeyler başkası için çok normal olabilir.
Konunun sizinle tek bağlantısı sevgilinizin iş arkadaşları olması ise konuyu açma amacınız nedir?
Ortada sizi rahatsız edecek bir durum yok,eşleri sevgilileri rahatsız olmadığına göre bir problemde yok:44:
Heralde sıkıldınız ve biraz dedikodu yapalım dediniz.
boşver canım sen sevgiline güveniyorsan sorun olmaz .. bu tipler her yerde var ... arkadaşlık yapıyorlar güya ..yersen ... kendilerini atıveriyorlar ortaya erkeklerle içli dışşlı ... hiç sevmem böyle gereksiz samimiyeti ... ben yerinde olsam onu kıskanıcağım halde süslenir püslenir sevgilimin iş yerine gider havamı atarım ...meydanı ona bırakma ..o kim ki yaa ... gözünde büyütme onu ..onlar eziklikten yapıyorlar bunu ....kadın herkese oltayı atıyor demek ki üstelik evli ..
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
evet teke tek iyice abartı, annemlere sormuştum ben onların 40 senelik arkadaşları var, onlardan biriyle bile olmaz garip olur ama eşli herkes olursa süper olur dediler.
teşekkür ederim, amin, Allah içi temiz insanlarla karşılaştırsın bizi ve sevdiklerimizi.
evet durum hep böyle, sadece bir kere iş toplantısına patronlar dahil herkes eşli katılmıştı ona ben de katılmıştım, o zamanlar ikiz bebek annesi hamileydi mesela o zaman tanıştık zaten.
evet ben de öyle düşünüyorum, üstelik madem bu kadar yakınlar, o yeni evli kız bu yaz evlendi ve geçen sene de bu şekilde dışarı çıkıp duruyorlardı, neden o kızın düğününe hiçbiri gitmedi? fotolara baktım yoklar yani, bu kadar yakın arkadaşının düğününe gidilmez mi yani, çok saçma.
evet ben de onu düşünüyorum. belki biraz daha ataerkil bir aile yapıları vardır bilemiyorum içlerini doğulu bir çocuk belki oralarda erkeğin çıkmasına bişey denmiyordur.
biliyorum benim merakım onları yaftalamak değil zaten, ortam böyleyken sanki bir tek bana garip geliyor bu durumlar benim gibi düşünen var mı diye merak ettim de.
konuyu açma amacımı yüz kez söyledim, amacınız sataşıp tartışma çıkarmaksa almayayım mesaj yazış tarzınızdan belli zaten.
bir dahaki sefere size sorarım konu açabilir miyim diye.
gerçekten sanırım öyle belki de birşeyler yaşamak değil amacı ama egosunu tatmin ediyor başka erkeklerin ilgisiyle,
belki kocası da "aa ne güzel bütün erkekler karıma hayran çok özel bir karım var" diyordur.
tamam gözümde büyütmeyeceğimdediğini yapıcam canım
benim süslenip püslenmemle yanımda duramaz yani, değil kırmızı ruj noel ağacı olsa kâr etmez
belkide birşeyler yaşamak değildir amacı ama sonuçta ateşle barut yanyana durmaz ... yani o adamla ilşkisi bile olabilir günahı boynuna neyse ...
sen dediğimi yap arada kendini göster ki senden korksun ....giy topukluluarı ezz onu ... arada eli maşalı olmak iyidir ....
topuklularımı da giyersem iki katı olurum kızın zaten fazla kısa
bu sefer iyice hırs yapar mı diyorum hani kadınlarda psikopatlık var ya sevgilisi-karısı güzelse daha bir yavşamaya çalışıyorlar fln
iş yemeği değil arkadaşlar öylesine karar verip yaptıkları birşey.
sürekli buluşup duruyorlarmış böyle eşleri olmadan.
bana garip gelen nokta da eşlerin olmaması zaten.
1 bekar erkek katılmamış bu arada yanlış demişim.
bir de sabah akşam birlikte insanlar bunlar yani eşlerini bile kısıtlı görüyorlar.
bir arkadaş ikiz bebekleri olan nasıl gitmiş demiş bunu ben de anlamıyorum.
hatta o ikiz bebekli evli erkek ile yeni evli kız bikaç kere ikisi tek çıkıp içmeye de gitmişler. sizce bu normal mi?
dipnot: bu kişilerin hiçbiri tanıdığım, sevgilim, arkadaşım vs değil. sadece olayı duydum ve bana garip geldi ama onlara göre çok normal heralde ki bunu gerçekleştiriyorlar. ben de danışmak istedim.
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
ay yapsa ne olucak allahaşkına yaa ...
bence korkmalı meydanı çok boş bulmuş o ... egosunu tatmin edicek diye onun bunun kocasına yavşamasın ...
iki katı ol boşverr ... gözü korksun azcık ..her zamanınkinden daha bakımlı daha gösterişli ol ....
kız kıza yada erkek erkege olan buluşmaları anlıyorumda bu tip olanlara anlam veremıyorum...
ben de boyle bır durumu sorgularım arkadaşım
eşler eşiyle ,sevgılısı olanda sevgillisıyle katılacak o kadar !
bana göre ters valla madem öleee yanlrında eşlerini sevgililerinide götürsünler
bu durum açıkcası banada ters. ben böle bişeye izin vermezdim, sanmıyorum nişanlımda izin vermezdi gitmeme. katılcak olsam mutlaka eşimi, nişanlımı her neyse yanmda götürürm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?