normal mi?

yakın arkadaşlar demekki..
olabilir bence eğlence bu sonuçta...

bir kadınla bir erkek ne kadar yakın olabilir ki?
özellikle evli,birlikteliği olan insanların bu tarz ilişkilerini
bende hoş karşılamıyorum.
sonra da buralarda konu açılıyor,insanın okudukça da morali bozuluyor.
ben konu sahibinin önceki konularınıda hatırlıyorum.
Allah sabır versin size.
ve böyle bayanlardanda bizi korusun

Madem amaç eğlenmek , eşlerini de yanında ister insan..
Bir de hep mi bu durum böyle ? O da önemli tabi..

yakın arkadaşlar demekki..
olabilir bence eğlence bu sonuçta...

Yakın arkadaşlar madem eşini de al gel demeleri de gerekmiyor mu? Olmaz demiyorum belli sınırlar dahilinde olur ama yeni evli bayanın ve yeni ikiz bebeği olan bir erkeğin önceliği bu eğlencelermidir sizce ? Bizde kızlı erkekli toplanırız içki içtiğim dönemde içerdik ama adabı ile aramızda birinin kız arkadaşı yada erkek arkadaşı olursa ona göre planımız değişirdi karşı tarafa saygısızlık olmaması adına.

Günaydın bu konuda bende geri kafalıyım heralde :) bu arkadaşların ki normal yapılan bir iş yemegi degilki iş yemekleri yada yapılan organizasyonlarda iş yerindeki çalışan insanların hepsi gider yada bir kaç tanesi gider ama bu arkadaşlar ikisi beraber gidiyor bunada iş yemegi denmez madem insanlar eglenmek istiyor eşleriylede eglenebilerler ikiz bebeklere bakan anneninde eglenme hakkı vardır kim bilir nasıl yoruluyordur ikiz çocuklara bakmak kolay degil sonuçta ben en çok o kadın adına üzüldüm şimdi ben evde çocuklara bakayım eşim dışarıda eglensin tabi bize normal gelmeyen bir olay başkalarına normal gelebilir.

Hmm demek ki neymiş arkadaşlarımızı seçerken önce medeni hallerine bakacakmışız...

ben bu ortama eşimi yollamazdım, o da beni yollamazdı herkes memnunsa halinden siz düşünmeyin bence. insanların aile yapısını ve görgüsünü bilemeyiz. bize anormal gelen şeyler başkası için çok normal olabilir.

Konunun sizinle tek bağlantısı sevgilinizin iş arkadaşları olması ise konuyu açma amacınız nedir?

Ortada sizi rahatsız edecek bir durum yok,eşleri sevgilileri rahatsız olmadığına göre bir problemde yok:44:

Heralde sıkıldınız ve biraz dedikodu yapalım dediniz.

boşver canım sen sevgiline güveniyorsan sorun olmaz .. bu tipler her yerde var ... arkadaşlık yapıyorlar güya ..yersen ... kendilerini atıveriyorlar ortaya erkeklerle içli dışşlı ... hiç sevmem böyle gereksiz samimiyeti ... ben yerinde olsam onu kıskanıcağım halde süslenir püslenir sevgilimin iş yerine gider havamı atarım ...meydanı ona bırakma ..o kim ki yaa ... gözünde büyütme onu ..onlar eziklikten yapıyorlar bunu ....kadın herkese oltayı atıyor demek ki üstelik evli ..

Bir erkek bir kadin olmadigi surece olabilir , aralarindaki iliskiye bakmak lazim .

Ama bir erkek bir kadin olursa olmaz ne olursa olsun olmaz

Kuzen bile olsa gorusmek gunah olur , namahrem :)

evet teke tek iyice abartı, annemlere sormuştum ben onların 40 senelik arkadaşları var, onlardan biriyle bile olmaz garip olur ama eşli herkes olursa süper olur dediler.

teşekkür ederim, amin, Allah içi temiz insanlarla karşılaştırsın bizi ve sevdiklerimizi.

Madem amaç eğlenmek , eşlerini de yanında ister insan..
Bir de hep mi bu durum böyle ? O da önemli tabi..

evet durum hep böyle, sadece bir kere iş toplantısına patronlar dahil herkes eşli katılmıştı ona ben de katılmıştım, o zamanlar ikiz bebek annesi hamileydi mesela o zaman tanıştık zaten.

evet ben de öyle düşünüyorum, üstelik madem bu kadar yakınlar, o yeni evli kız bu yaz evlendi ve geçen sene de bu şekilde dışarı çıkıp duruyorlardı, neden o kızın düğününe hiçbiri gitmedi? fotolara baktım yoklar yani, bu kadar yakın arkadaşının düğününe gidilmez mi yani, çok saçma.

evet ben de onu düşünüyorum. belki biraz daha ataerkil bir aile yapıları vardır bilemiyorum içlerini doğulu bir çocuk belki oralarda erkeğin çıkmasına bişey denmiyordur.

biliyorum benim merakım onları yaftalamak değil zaten, ortam böyleyken sanki bir tek bana garip geliyor bu durumlar benim gibi düşünen var mı diye merak ettim de.

konuyu açma amacımı yüz kez söyledim, amacınız sataşıp tartışma çıkarmaksa almayayım mesaj yazış tarzınızdan belli zaten.
bir dahaki sefere size sorarım konu açabilir miyim diye.

gerçekten sanırım öyle belki de birşeyler yaşamak değil amacı ama egosunu tatmin ediyor başka erkeklerin ilgisiyle,
belki kocası da "aa ne güzel bütün erkekler karıma hayran çok özel bir karım var" diyordur.
tamam gözümde büyütmeyeceğim dediğini yapıcam canım
benim süslenip püslenmemle yanımda duramaz yani, değil kırmızı ruj noel ağacı olsa kâr etmez

bence art nıyet yoksa bu ınsanların normal sonucta ıs arkadasları ıyıde anlasıyorlar ama tabı evlı olanların yada sevgılısı olanların cıftle gıtmesı daha şık durur..

benim bir bayan arkadaşım geçenlerde fasıla çağırdı beni.

eşimle konusu geçti 'istersen git eğlenmene bak, değişiklik olur' falan dedi..

ben ne yaptım gitmedim, ne işim olur gidceksem eşimle giderim, yeni evli olmamı geçtim bence evlendikten sonra insan iki kere düşünmeli.

belkide birşeyler yaşamak değildir amacı ama sonuçta ateşle barut yanyana durmaz ... yani o adamla ilşkisi bile olabilir günahı boynuna neyse ...
sen dediğimi yap arada kendini göster ki senden korksun ....giy topukluluarı ezz onu ... arada eli maşalı olmak iyidir ....

topuklularımı da giyersem iki katı olurum kızın zaten fazla kısa
bu sefer iyice hırs yapar mı diyorum hani kadınlarda psikopatlık var ya sevgilisi-karısı güzelse daha bir yavşamaya çalışıyorlar fln

ay yapsa ne olucak allahaşkına yaa ...
bence korkmalı meydanı çok boş bulmuş o ... egosunu tatmin edicek diye onun bunun kocasına yavşamasın ...
iki katı ol boşverr ... gözü korksun azcık ..her zamanınkinden daha bakımlı daha gösterişli ol ....

kız kıza yada erkek erkege olan buluşmaları anlıyorumda bu tip olanlara anlam veremıyorum...
ben de boyle bır durumu sorgularım arkadaşım
eşler eşiyle ,sevgılısı olanda sevgillisıyle katılacak o kadar !

bana göre ters valla madem öleee yanlrında eşlerini sevgililerinide götürsünler

bu durum açıkcası banada ters. ben böle bişeye izin vermezdim, sanmıyorum nişanlımda izin vermezdi gitmeme. katılcak olsam mutlaka eşimi, nişanlımı her neyse yanmda götürürm :)

Bu fasıla içmeye eşili gidilemez sadece iş arkadaşları katılacak diye bir kanun mu var canım? Evliler eşlerini, bekarlar sevgililerini, sevgilisi olamaynlar paşa keyfini alıp gitse fasıla içmeye olmaz mı?

peki madem, korkuturuz gözünü çok zor bişey değil, istesem dün sevgilimi ikna edip birlikte gider süslenip püslenip onu o ortamda susturur o özgüvenini yerle bir ederdim tabi, ama yapmadım yapmama sebebim de ben süslenmeden de o kız üstelese de sevgilim doğru davranıcak mı aslında bunu ölçüyorum aklımca, teste tabi tutuyorum, sonuçta bu kız gider başkası gelir, her zaman uğraşamam ki sevgilimle bu işin bin türlü hali var hayatta hamile olursun, işin yoğun olur, çoluk çocukla uğraşırsın fln

bana göre ters valla madem öleee yanlrında eşlerini sevgililerinide götürsünler

bu durum açıkcası banada ters. ben böle bişeye izin vermezdim, sanmıyorum nişanlımda izin vermezdi gitmeme. katılcak olsam mutlaka eşimi, nişanlımı her neyse yanmda götürürm :)

katılıyorum, size aynen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…