Normal mi?

fafintoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
110
70
48
29
Merhabalar, flort ve iliskiler konusunda tecrubesiz oldugumdan sizlere danismak istedim.
Cok cok yeni bir flortum ve kafami kurcalayan bazi sorular var.
Her ikimizin de ilk flortu degil ama olursa ilk iliskisi olacak,
Benden bir yas buyuk, cidden olgun bir cocuk, gayet durust duzgun, yasitlari gibi (18 yasinda) girgir samata ay kizlari keseyim muhabbeti asla yok.
Yalnizca bana karsi ilgili ve cidden ben bebekmisim gibi davraniyor. Gecen gun okuldan eve gecince uyudugunu soyledi bende "neden uyudun uyku duzenin bozulmaz mi benim uyku duzenim bozuldu mu geceleri bocek gibi piti piti geziniyorum" dedim mesela, o da "sen duvar tarafinda yatarsin bende sol tarafta o zaman kalkamazsin" dedi.
Bu mesela ilk yazinca ayy bi romantik bi tatli geldi. Sonra dedim acaba boyle kucuk kucuk yurumeleri flortun seyi mi normal mi, yoksa is atma gibi mi hani ne dicek acaba gibisinden mi..
Ay sorarken cok utandim anlatamadim tam olarak belki kusura bakmayin

Valla karakterlerimize göre değişir vereceğiniz cevaplar bazısı romantik bulur; bazısı ayh yatak dedii!!! der, ben olsam "ne diyo bu liseli" diye düşünürdüm. Yalnız çok çok yeni başlayan flörtünüz hakkında cidden olgun, dürüst düzgün vs. sıfatları böyle bol bol kullanmayın, orta karar şüphecilik her zaman iyidir.

Cok tatlisin yaa :) evet o dedigi flortun şeysiiiiii

Ya evlendiğiniz zamandan bahsedip romantikleşmek istemiş,ya da hazır ol birlikte yatacağız diye sana zarf atıyor ikisinden biri.Ama bana pek masum gelmedi nedense sen dikkatli ol

Gercekten anlatamamissin hic anlamadim piti piti geziyorum dışında
Utandim cunku cok :B
Yani aslinda demek istedigim ilk kez boyle bir sey yasiyorum. Iltifatlar etmesi, ilgilenmesi hepsi cok hosuma gidiyor ama bir yandan da diyorum ki ya konuyu farkli yerlere cekmek icin yapiyorsa su uyuma muhabbetinde ki gibi sizce bunlar normal mi yani
yine anlatamadi
Evet kesinlikle haklisiniz ahyy bilemedimm

Kız ne var bunda çok sevimli bir şey :)
Yerim sizi. Tadını çıkarın lise yıllarının çok ozlersiniz..

Cok tatlisin yaa :) evet o dedigi flortun şeysiiiiii
Tesekkur ederim cokkk!! ♥
lla, post: 43044002, member: 185176"]Flört derken ufak ufak oynaşıyorsunuz ama sevgili dilsiniz o galiba dimi[/QUOTE]
Yeni tanistik zaten "liseli" oldugumuzdan tenefuslerde dikilip muhabbet ediyor, aksamlari da hunharca mesajlasiyoruz
flort yanii :)

Hmm simdi anladim valla simdi burda herkes normal diyor ama boyle konuşmalar devam ettirilirse birseyler olabilir bence dikkatli ol sem yinede sonra birseyler olunca pisman olma

şu yaşıtlarından olgun olma klasiği bitiriyo beni ya gülesim geliyo
Ya hahha aksam aksam sayemde liseli eglencesi oldu fena mi askolsun
Gulun tabi ama vallahi yasitlari sifin tavanina ayak izi cikarmaya calisirken babasinin dukkaninda calisiyor cocuk

Ya hahha aksam aksam sayemde liseli eglencesi oldu fena mi askolsun
Gulun tabi ama vallahi yasitlari sifin tavanina ayak izi cikarmaya calisirken babasinin dukkaninda calisiyor cocuk
sınıfın tavanına? ayak izi çıkarmak. senin lisede fantezi genişmiş hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…