Ayy tesekkur ederim :)Kötü bir anlam çıkarmadım ben. Çok şeker
Utandim cunku cok :BGercekten anlatamamissin hic anlamadim piti piti geziyorum dışında
Evet kesinlikle haklisiniz ahyy bilemedimmValla karakterlerimize göre değişir vereceğiniz cevaplar bazısı romantik bulur; bazısı ayh yatak dedii!!! der, ben olsam "ne diyo bu liseli" diye düşünürdüm. Yalnız çok çok yeni başlayan flörtünüz hakkında cidden olgun, dürüst düzgün vs. sıfatları böyle bol bol kullanmayın, orta karar şüphecilik her zaman iyidir.
Tesekkur ederim cokkk!! ♥Cok tatlisin yaa :) evet o dedigi flortun şeysiiiiii
Haha üzdünüzBir "öküzün altında mercedes arama" hikayesi daha.....
Hmm simdi anladim valla simdi burda herkes normal diyor ama boyle konuşmalar devam ettirilirse birseyler olabilir bence dikkatli ol sem yinede sonra birseyler olunca pisman olmaUtandim cunku cok :B
Yani aslinda demek istedigim ilk kez boyle bir sey yasiyorum. Iltifatlar etmesi, ilgilenmesi hepsi cok hosuma gidiyor ama bir yandan da diyorum ki ya konuyu farkli yerlere cekmek icin yapiyorsa su uyuma muhabbetinde ki gibi sizce bunlar normal mi yani
yine anlatamadi
Evet kesinlikle haklisiniz ahyy bilemedimm
Bayıldım ben bu yoruma:))) yılın yorumuBir "öküzün altında mercedes arama" hikayesi daha.....
Ya hahha aksam aksam sayemde liseli eglencesi oldu fena mi askolsunşu yaşıtlarından olgun olma klasiği bitiriyo beni yagülesim geliyo
sınıfın tavanına? ayak izi çıkarmak.Ya hahha aksam aksam sayemde liseli eglencesi oldu fena mi askolsun
Gulun tabi ama vallahi yasitlari sifin tavanina ayak izi cikarmaya calisirken babasinin dukkaninda calisiyor cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?