Cokkk tesekkur ederim :)Kız ne var bunda çok sevimli bir şey :)
Yerim sizi. Tadını çıkarın lise yıllarının çok ozlersiniz..
Hahah hayir benim degil ogrenci yada ogretmenler bilir cidden boyle seylerle ugrasanlar varsınıfın tavanına? ayak izi çıkarmak.senin lisede fantezi genişmiş hahaha
Cokkk tesekkur ederim :)
Bana da seker geldi oyle demesi ama her kafadan bir ses cikiyor. Ablama bahsettim biraz "ohaa" diyince ay dedim yoksa ben mi safim.
Bide ilk ya simdi ogrenmek istedim bunlar normal mi diye icim rahatladi cok tesekkur ederim iyi kotu yorumlariniz icin :)
Utandim cunku cok :B
Yani aslinda demek istedigim ilk kez boyle bir sey yasiyorum. Iltifatlar etmesi, ilgilenmesi hepsi cok hosuma gidiyor ama bir yandan da diyorum ki ya konuyu farkli yerlere cekmek icin yapiyorsa su uyuma muhabbetinde ki gibi sizce bunlar normal mi yani
yine anlatamadi
Evet kesinlikle haklisiniz ahyy bilemedimm
Aa sizin Sınıfta tavanda ayak izi yok muydu? Olmazsa olmazıdır liselerinsınıfın tavanına? ayak izi çıkarmak.senin lisede fantezi genişmiş hahaha
Kizzz samireGercekten anlatamamissin hic anlamadim piti piti geziyorum dışında
yoktu ya ilk defa duyuyorum onu başarabilen bence üstün yeteneklidir harcanmasınAa sizin Sınıfta tavanda ayak izi yok muydu? Olmazsa olmazıdır liselerin
HahahahBana seker gelmedibunlaar hep genclik seeeysiiiii
Uu baya karismis sizinkiİlk flört değil ilk ilişki nasıl anlamadım
Yaşça büyük olgun ama 18 yaşında
Aynı yatakta mı yatıyorsunuz ki duvar kenarına sen yatıyorsun
Gece gece devreler yandı.
Çok tesekkur ederim :)tatlımısınız ne
kıyamam
ayy tesekkur ederımÇok tesekkur ederim :)
Onceki konumdan hatirliyorum sizi en kibar en tatli yorumlari yaptiniz hep. Cok tesekkur ederim.
Son yazdiginizdan beri de bebeginiz de buyumus, saglikla kucaginiza alin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?