Kizlar birsey sorcam smdi hepinz kizcaksnz
Kendi okudugumm bana yetiyor tesk ediyorum yorumun icin bana normal gelmiyor ama herkestemi boyle acaba diye merak ettmHer bünye birbirinden farklıdır.
Her iliskinin kendi normalleri vardir.
Erken boşalma dediginiz durumun tanimina bakarsaniz böyle bir durumun olup olmadığını anlarsiniz.
Cinsellikle ilgili bilinclenmek icin evlenmek değil, okumak lazim demek ki. Buraya gidebildiginize göre internet elinizin altında...
Esim küskün birisi bide bunun icin huylandırmak istemiyorum bukadar sorun yeterli ztn bide bu konusulmasn . )Çok tehlikeli bir konu açmışsın ben pas geçiyorum neler yazılıcak merakla bekliyorum canım ama bu konuyu bence eşinle görüş burdan sana yardım çıkmaz kimse özel gayatını ifşa etmez takipteyim
Nasl anlatsam cok gitgelli olmuyor kendini tutuyor sanirm .Kaç dakika yada saniye sürüyor?
Erken bosalma olsa bile bir gunde 4 agir olmazmi dedm bir erkek icin .tahrik oluyo hemen romantiklik yok yani opsem baska bsey istiyorum saniyor hrld sarilip uyumak yok baska bsey oluyor hemen .cinsel zayifligimi var anlamadm sorun o yani2 çocuğunuz var ve erken boşalma ne demek bilmiyor musunuz
Galiba kendini kanıtlama çabasında eşiniz psikolojik diye dusunuyorumErken bosalma olsa bile bir gunde 4 agir olmazmi dedm bir erkek icin .tahrik oluyo hemen romantiklik yok yani opsem baska bsey istiyorum saniyor hrld sarilip uyumak yok baska bsey oluyor hemen .cinsel zayifligimi var anlamadm sorun o yani
Cinsel zayıflıkla dediğinizin ne alakası var yahu.Cinsellikle alakalı hiçbir sey bilmeden iki çocuk sahibi nasıl oldunuz ilginçErken bosalma olsa bile bir gunde 4 agir olmazmi dedm bir erkek icin .tahrik oluyo hemen romantiklik yok yani opsem baska bsey istiyorum saniyor hrld sarilip uyumak yok baska bsey oluyor hemen .cinsel zayifligimi var anlamadm sorun o yani
Hele sukur birisi anladi istee .bu niye iste normalmi bukadar cabuk tahrik olmasi hep hazr olmasi o derdm .Galiba kendini kanıtlama çabasında eşiniz psikolojik diye dusunuyorum
Ya 5 gün birlikte olmuyoruz diyosunuz normal biri için bence uzun bir süre.Adam sizden iki çocuk sahibi olmuş neyi kanıtlasınHele sukur birisi anladi istee .bu niye iste normalmi bukadar cabuk tahrik olmasi hep hazr olmasi o derdm .
Işte alıngan demissin sen öpsen bile o seni farklı anlıyo bu sefer karşılık vermezsem etkilenmedigimi düşünür eşim diye dusunuyo sanirimHele sukur birisi anladi istee .bu niye iste normalmi bukadar cabuk tahrik olmasi hep hazr olmasi o derdm .
Saglk teknikeriyim cinsel konulari biliyorum cok bilgisiz deilm ama bukadar oluyo demekki .Cinsel zayıflıkla dediğinizin ne alakası var yahu.Cinsellikle alakalı hiçbir sey bilmeden iki çocuk sahibi nasıl oldunuz ilginç
Hic laf demedmki o konuda kendini kanitlamasina gerek yok sanki .opmesemde hazir ztn cok opup seven biriside deilmIşte alıngan demissin sen öpsen bile o seni farklı anlıyo bu sefer karşılık vermezsem etkilenmedigimi düşünür eşim diye dusunuyo sanirim
Ya 5 gün birlikte olmuyoruz diyosunuz normal biri için bence uzun bir süre.Adam sizden iki çocuk sahibi olmuş neyi kanıtlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?