Normal mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kanıtlama çabasına girdi veya girmedi ne olacak?
Adamla konuşamıyorsunuz bile.
Çok fazla diyorsanız istemediğiniz an dank diye uyuyun.
Minik bi öpücük yatağa götürüyorsa öptükten sonra geğirin.

Kanıtlama çabasına girdi veya girmedi ne olacak?
Adamla konuşamıyorsunuz bile.
Çok fazla diyorsanız istemediğiniz an dank diye uyuyun.
Minik bi öpücük yatağa götürüyorsa öptükten sonra geğirin.
Evet minik bir opucuk goturuyor istee.gegirsem yapamamda yapsamda tiksinmez. Uyuynca geldmde uyumssn bebekleri ne zamn uyutcz diyo hemen

Haftada 3 gun oluyor 1 degil . Diger gunler de hazir cocuk var diyee firsat olmuyor

Peki bu sizi rahatsız mı ediyor? Çok mu geliyor? Ya da daha uzun süren farklı bir ilişki mi bekliyorsunuz?
Yoksa sağlık sorunu mu acaba diye düşünüyorsunuz? 2 çocuğunuz da varmış.
İlk yazdıklarım gibi hoşunuza gitmiypr ya da beklentileriniz farklıysa eşinize söyleyin. Konuşun 2 yetişkin.

Normal.

Sorun o deg
Saglık sorunumu veya acaba tatmin mi olmuyor niye bu kadar istiyor artk dısardan birisi yüz verse yine etkileniyordur vs vs

Günde 4 defa bana fazla gelirdi. Banyo ve yatak odası arasında yaşayamam.
Evet istee bunuda merak ediyorum herkes mi oyle erkeklermi doyumsuz .birisi gelecek diyelm yıkanamadan oylece karsiliyorum cogu zaman kendisi rahatsz olmuyor

Sorun o deg

Saglık sorunumu veya acaba tatmin mi olmuyor niye bu kadar istiyor artk dısardan birisi yüz verse yine etkileniyordur vs vs

Ne ilgisi var canım. Dışarıdan biri yüz verse kısmı fazla paranoya.
Bence bunları düşüneceğiniz tadını çıkarın. 2 çocuk üstüne hala etkilenen, istekli eş, aktif cinsel hayat ne güzel işte.

Haftada 5 gun birlikte olmayip 3 gun 4 er kez olmaniz garip, 5 gun firsat bulamiyorsunuz da 3 gun gunde 4 kez yapmaya nasil firsat buluyorsunuz?
Erken bosalma sorunu da 5 gun iliski yasamamanizdandir. Daha duzenli araliklarla birlikte olursaniz hem daha uzun surer hem de daha tatmin edici olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…