Normal olan hangisi?

eşin sen görüşmediğin dönmede görüştüğü oldu mu hiç ??? eltinle ???

bu devirde artık doğrular yanlışlar hepsi birbirine girmiş durumda insan kendi bildiği doğruları bile etraftakiler sayesinde şaşırabiliyor... çarpık ilişkiler deryasında yüzüyoruz resmen....

Allah yardımcınız olsun..

Ama eşim o kdar rahat tavırlar içinde ki...hamileyim yine onu affederim ya da sesimi keserim düşüncesinde galiba... ama susup unutabileceğim bir şey değil...Sürekli aklımı kurcalıyor..

haklısın canım çok üzüldüm adına ... bence peşini bırakma bu olayın gerekirse bebeğine yalnız bakarsın o gücün de varmış sanırım peşini bırakma seninle evliyken devam eden bir durum ise cidden son noktaya kadar git ... içini yemesindense gerçekleri öğrenmen gerek :26::26::26::26:

Son düzenleme:
yazıklar olsun ya canım bide hamilesin eşin eltinle hala görüşüyormu aralarında kaç yaş var inanamıyorum ya bide bu adamdan çocuk yaptın kız olursa artık eltinin adını koyarsınız

hamilesin içine fesatlık düşürmek istemem ama eltiye olan ilgi çok fazla gibi geldi.bana normal gelmedi.yengesinin adı ve doğum günü kart şifresi olan birini ilk defa duydum.

Daha evlenmeden başladı elti lafı ve evlendikten sonra her konu elti lafına bağlandı...Bir süre sonra insanın şartelleri ister istemez atıyor...Zaten baştan beri iki yüzlü tavırlarından sevmiyordum ...Fakat mesele eşimin her lafında konuyu kardeşine ve yengesine bağlaması...Düşün ki bu yüzden defalarca kavga ettik...Şimdi bütün bu olanlardan sonra hala eltisinin adını ve doğumu şifre kullanması...

Bu nasıl bir rahatlıktır ya... Doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum olmuyo...Bu adamı affedemiyorum ...Bardağın son damlası oldu bu olay

iyiniyet li düşünmek saflık olur
peki kaynın o bu durumlardan rahatsız değilmi
çok garip
:26::26::26::26::26:
geçmişte ilişkileri varmıymış ben tam anlayamadım

yazıklar olsun ya canım bide hamilesin eşin eltinle hala görüşüyormu aralarında kaç yaş var inanamıyorum ya bide bu adamdan çocuk yaptın kız olursa artık eltinin adını koyarsınız

Eltim benden daha küçük...Evliliğimizin ilk başlarında telefonla konuşurlardı bunlar... Ama bu yüzden kavga ettikten sonra bir daha numarasını ve konuştuğunu görmedim...Ama şimdi şimdi daha iyi anlıyorum tuhaf davranışlarını...

iyiniyet li düşünmek saflık olur
peki kaynın o bu durumlardan rahatsız değilmi
çok garip
:26::26::26::26::26:
geçmişte ilişkileri varmıymış ben tam anlayamadım

Bilmiyorum kaynımın rahatsız olup olmadığını benim merhaba dışında kaynımla muhabbetim yoktur...

Hiç normal değil. Önceki konularınıza da baktım eltiniz sizi "kocanızla aranızı bozmakla" tehdit etmiş.
Bu arada bir ekleme; bahsekonu kadın eşinizin eltisi değil yengesi.

Bilmiyorum kaynımın rahatsız olup olmadığını benim merhaba dışında kaynımla muhabbetim yoktur...

eşin le kaynının arası nasıl
ben bu yengeyi merak ettim
kaç yaşında çoluk çocuk var mı
eşinle yaş farkları filan varmı
nerden gelir bu samimiyet
çok mide bulandırıcı

Nasil yani telde ne konusuyolardi ki siz bu konuda kavga ettiniz. O donemdede demekki bi rahatsizliginiz vardi konusmalarinda.

çok tuhaf daha önceye dayanan bi ilgi var sanki ayrıca hangi aklı basında insan yapar ki bunu elti ne alaka doğum yılına kadarda biliyor

Nasil yani telde ne konusuyolardi ki siz bu konuda kavga ettiniz. O donemdede demekki bi rahatsizliginiz vardi konusmalarinda.

öncesinden rahatsızlığım vardı tabiii...Ama beni hep kötü düşünmekle suçladı...Şimdi ne kadar aptal olduğumu daha iyi anlıyorum...

Hiç normal değil. Önceki konularınıza da baktım eltiniz sizi "kocanızla aranızı bozmakla" tehdit etmiş.

,wowwwww bu çok iyi bir ayrıntı bunu diyecek kadının bir bildiği vardır

Aynen öyle ...Eşimin yengesi...Beni daha önce tehdit etmişti...Şimdi sanki bütün parçalar birleşiyor ve bu şüphe beni çok rahatsız ediyor..

ayyy artık bunları okuyorum okuyorum şaşırmaktan yruldumAllahım insanlık nereye gidiyor.. Canım kardeşim hamile hamile seni üzmek istemedim ama dayanamadım hakkını helal et cok karaktersız eşin varmış nasıl böyle birsey olur ya yok canım yok böyle birsey olamaz ben şifrelerimi hep sevdiğim insanın dogum tarihini yaparım hani düşünüyorum ve midem bulanıyor Allah ıslah etsin.. Seninde allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…