Normal olan hangisi?

Kaynananizla bi konussaniz aralarinda birsey oldugundan eminmissiniz gibi rahatsiz oldugunuzu belirtseniz iyi olabilir bence cunku anne evladinin icini bilir belki oglunun yengesine asik olduhunu biliyordur agzindan laf alma ihtimaliniz var ozamn rahatlikla yengenizinde esinizinde icabina bakarsiniz

yani ilişkileri vardı da kamufle etmek için mi sizinle evlendi diyorum ama bu kadar da kötü olamaz herhalde yani sizin farketmeniz lazımdı

bu salaklığının arkasından kocan seni aradı mı nabız yoklamak için..

Eşimin gönlü yengesinde ve ben bunu bile bile nasıl devam edebilirim bu evliliğe...Hadi ettim dedim sürekli etrafımda bu iki insan....İnsanın midesi bunu kabul eder mi...

Canım hamilesin Allaha gerçekleri sana göstermesi için hep dua et, Allah geri çevirmez dualarını hele ki hamileyken,istihareye yat hatta.
Belki de biz yanlış görüyoruz kimbilir

aldatılıyorsunuz sanki , ne yapmayı düşünüyorsunuz bu durumda ?

Şu anda ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırmış bir haldeyim....

Hadi diyelim ki aralarında ilişki yok ...ama eşimin en iyi masum düşünce ile bile gönlü yengesindeydi...İşte bunu bile bile insan nasıl aynı çatı altında devam edebilir.... Bebeğimin doğmasına da çok az bir zaman kaldı... Maddi durumum bana ve çocuğuma yeter..Çocuğuma bakabilirim...Zaten bu adama da ben bakıyordum ya... en azından mide bulantılarıyla devam etmem hayatıma... kafam allak bullak

Adınıza cidden üzüldüm. Eşiniz de çok şerefsizmiş. Bu ortamda çocuk yetiştirilmez. Aldırma imkanınız varsa aldırın. Gerçi insan üzülüyor, içindeki cana kıymaya. Çok yazık.

Bebek nasibiyle gelmiş Rabbimim takdiri.. senin de sınavın bu demek ki şuan.

ilişkileri var ya da yok bilemem.. ama bariz birşey var ki eşinin yengesine ilgisi.. ve eltinin bunun bilincinde olup onu parmagında döndürmesi..

zamanı gelince de çok güzel oynatmış.. senin evinde huzur kalmamış vs.

o zaman telefon dökümlerini kurcalasaydınız daha da netleşirdi.

kv ile vs. konuşmaya gerek var mı ; bence yok.. başka bir delile de ihtiyacın yok.

adamın şifresi yengesinin adı ve tarihi ötesi var mı? sen kaynının tarihini biliyor musun ? hangimiz biliyoruz ya da

2 sene önce koymuştun bari değiştir dimi bu zamana dek ... sürekli aktif kullanılıyor sonuçta kredi kartları bir de.

Allah yardım etsin ne denir ki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adınıza cidden üzüldüm. Eşiniz de çok şerefsizmiş. Bu ortamda çocuk yetiştirilmez. Aldırma imkanınız varsa aldırın. Gerçi insan üzülüyor, içindeki cana kıymaya. Çok yazık.
eşi şerefsiz diye çocugun suçu ne?

kaldı ki kucagına almasına 1 ay kalmış

dokuz aylık çocuğu mu aldıracak

Ana, 9 aylık mıymış. Gözümden kaçtı valla. Pardon. Doğuracaksınız mecbur. Baba yönünden şanssız bir bebek. Umarım annesi yüzünü güldürür :) Allah bağışlasın şimdiden.

valla böyle okuyunca en iyisi çöpsüz üzüm bulmak diyorum..ondan sonra kadınlar kendinize güvenmiyorsunuz eşinizi kıskanıyorsunuz diye cırlayanlar var..hani işte eş bozuk ama elti de bozuk kadın zamanında tersleseydi böyle mi olurdu hepsini geçtim en büyük kanıt eltinin adı doğum tarihi ne benim kocam benim doğum tarihimi unutuyo...

36 haftalık bebek aldırılır mı hiç

bebeğin suçu,günahı ne?

canım benim ben de hamileyken cidden sorunlar yaşadım. ama şuan için durulduk. fakat böyle bir durumda yerinde olsam kararımın arkasında dururum.

ne demek eltin seni aranızı bozmakla tehdit etmesi.? ne demek eşinin şifresinin eltinin ismi ve doğum günü olması? canım bunlar normal değil.

üstelik eve de baktığı yokmuş. hiiççç canını sıkma. sen evladına daha da iyi bakarsın. kafan rahat olur. bir işin bir çocuğun derdi olur. yeter artar bile. ailenle aran nasıl bilmiyorum. ama arkanda olursa ballı kaymak olur. olmazlarsa da yine boş ver. bir insan anne olduysa inan dünyaları karşısına alabilecek güçtedir. rabbim bunu biz annelere ödül olarak vermiş resmen.

bırak gitsin canım. ben burada kimseye kolay kolay boşan demem ama maalesef bu konuya nerden baksan can sıkıcı. bebeğe de sana da yazık olmasın.

Normal değil konu sahibesi ANORMAL

İnsan durduk yere yengesinin adını ve dogum tarihini nasıl şifresi yapar ki ?

yenge ya bu !

yiğen olsa anlarız sevdiginden derizde bildigin yenge...

Kardeşinin karısına

arkadasim senin adina ne kadar üzüldüm anlatamam.beni yanlis anlama ama tek sevindirici nokta iki ayaklarinin üstünde duruyor olman eşine maddi olarak ihtiyacinin olmayisi.bu hem seni hem bebeğini kurtarır.bence esin seçimini yapmis zaten sadece senin geç haberin olmuş yapilacak birşey kalmamis boyle bi insan yaninizda olsa ne olur olmasa ne.Allah'a şükür kus gibi alirsin kanatlarinin altina yavrunun buyutursun tabii babaya da ihtiyacı olur ama o baba ilerde bu dengesiz hareketlerine devam ederse bu sefer çocuğunun da dengesi bozulur keşke hic olmasaydi babasi dersin Rabbim yine o noktaya getirmesin bebegin ve sen Allah'a emanet olun canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buda kaynanamm benımkıde oyle kayınbabamla anlasamazlar bıle sürekli ayy ben kıskanmam ben çok güzelim kendime güveniyorum der bende bakar bakar dururum güzellik nerde diye.. Boş bu insanlar ya dünya yerınden çıkmış arkaadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…