Çokkk haklısın elti bu durumu o kadar güzel kullandı ki...belki ilişkileri de vardı bilemiyorum ...Çünkü daha ilk ailemle tanışmaya geleceği zaman kardeşi ve yengesini getireceğini söylemiş...Ben münasip olmaz deyince vazgeçti...Ayrıca defalarca telefonda konuşmaları...Ben sorunca kardeşime ulaşamamış beni aramış cevapları....üzerine eltimin son tartışmada aramızı bozmakla tehdit etmesi....Hepsi şimdi o kadar anlamlı ki....
Eşimin gönlü yengesinde ve ben bunu bile bile nasıl devam edebilirim bu evliliğe...Hadi ettim dedim sürekli etrafımda bu iki insan....İnsanın midesi bunu kabul eder mi...
aldatılıyorsunuz sanki , ne yapmayı düşünüyorsunuz bu durumda ?
Çokkk haklısın elti bu durumu o kadar güzel kullandı ki...belki ilişkileri de vardı bilemiyorum ...Çünkü daha ilk ailemle tanışmaya geleceği zaman kardeşi ve yengesini getireceğini söylemiş...Ben münasip olmaz deyince vazgeçti...Ayrıca defalarca telefonda konuşmaları...Ben sorunca kardeşime ulaşamamış beni aramış cevapları....üzerine eltimin son tartışmada aramızı bozmakla tehdit etmesi....Hepsi şimdi o kadar anlamlı ki....
Adınıza cidden üzüldüm. Eşiniz de çok şerefsizmiş. Bu ortamda çocuk yetiştirilmez. Aldırma imkanınız varsa aldırın. Gerçi insan üzülüyor, içindeki cana kıymaya. Çok yazık.
eşi şerefsiz diye çocugun suçu ne?Adınıza cidden üzüldüm. Eşiniz de çok şerefsizmiş. Bu ortamda çocuk yetiştirilmez. Aldırma imkanınız varsa aldırın. Gerçi insan üzülüyor, içindeki cana kıymaya. Çok yazık.
dokuz aylık çocuğu mu aldıracak
Adınıza cidden üzüldüm. Eşiniz de çok şerefsizmiş. Bu ortamda çocuk yetiştirilmez. Aldırma imkanınız varsa aldırın. Gerçi insan üzülüyor, içindeki cana kıymaya. Çok yazık.
36 haftalık bebek aldırılır mı hiç
bebeğin suçu,günahı ne?
Şu anda ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırmış bir haldeyim....
Hadi diyelim ki aralarında ilişki yok ...ama eşimin en iyi masum düşünce ile bile gönlü yengesindeydi...İşte bunu bile bile insan nasıl aynı çatı altında devam edebilir.... Bebeğimin doğmasına da çok az bir zaman kaldı... Maddi durumum bana ve çocuğuma yeter..Çocuğuma bakabilirim...Zaten bu adama da ben bakıyordum ya...en azından mide bulantılarıyla devam etmem hayatıma... kafam allak bullak
valla böyle okuyunca en iyisi çöpsüz üzüm bulmak diyorum..ondan sonra kadınlar kendinize güvenmiyorsunuz eşinizi kıskanıyorsunuz diye cırlayanlar var..hani işte eş bozuk ama elti de bozuk kadın zamanında tersleseydi böyle mi olurdu hepsini geçtim en büyük kanıt eltinin adı doğum tarihi ne benim kocam benim doğum tarihimi unutuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?