ve elti bunu çok iyi biliyormuş
eşin le kaynının arası nasıl
ben bu yengeyi merak ettim
kaç yaşında çoluk çocuk var mı
eşinle yaş farkları filan varmı
nerden gelir bu samimiyet
çok mide bulandırıcı
hiç bir sebep olmasınki yengemin adı ve doğum tarihi şifrem olsun adam mı kalmadı..hamile halinle üzülmeni istemem de ilişki olayından ziyade kocan yengesine platonik aşık olabilir..eniştemin yeğeni halama aşıktı bende ona çok benziyorum diye benimle evlenmek için 10 küsür yıl uğraştı...halamda düşün diyordu en son ben dedim bu çocuk sana aşık demedi deme diye.
,wowwwww bu çok iyi bir ayrıntı bunu diyecek kadının bir bildiği vardır
Eşimle kaynımın arası biz eltilerin son kavgasından sonra iyi değil...Eşimin yengesi benden iki yaş küçük ve maddi durumu daha iyi...Çocukları yok ...Evleneli iki sene oldu...Bizden önce evlendiler
hamilesin bilmiyorm bilinçli bir gebelik mi oldu ama aklınızda ve evinizde sorunlar varken keşke öteleseydiniz bebek fikrini.
puzzle parçaları oturunca ortaya çıkan şey ;
eşiniz eltinize platonik aşık. eltiniz bunun farkında ve ne yazık ki eşinizi parmağında zamanında oynatmış gibi geldi bana..
yani umut verir gibi yeri gelince de ben kardeşinin karısıyım gibi.
zira çıkıp sana benle uğraşma kocanla aranı bozarım demesi için ya deli olması lazım ya da ona aşık bir aptal!
bunu çok iyi kullanmış..
insan şifrelerine ya önemli tarhleri ya sevdiginin harflerini yapar. herşey ortada ne yazık ki.. eşinizin gönlü yengesinde
ayyy artık bunları okuyorum okuyorum şaşırmaktan yruldumAllahım insanlık nereye gidiyor.. Canım kardeşim hamile hamile seni üzmek istemedim ama dayanamadım hakkını helal et cok karaktersız eşin varmış nasıl böyle birsey olur ya yok canım yok böyle birsey olamaz ben şifrelerimi hep sevdiğim insanın dogum tarihini yaparım hani düşünüyorum ve midem bulanıyor Allah ıslah etsin.. Seninde allah yardımcın olsun
aklıma ilk gelen ilişkileri olduğu yoksa normal değil kesinlikle
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
hamilesin bilmiyorm bilinçli bir gebelik mi oldu ama aklınızda ve evinizde sorunlar varken keşke öteleseydiniz bebek fikrini.
eşiniz eltinize platonik aşık. eltiniz bunun farkında ve ne yazık ki eşinizi parmağında zamanında oynatmış gibi geldi bana..
zira çıkıp sana benle uğraşma kocanla aranı bozarım demesi için ya deli olması lazım ya da ona aşık bir aptal!
bunu çok iyi kullanmış..
insan şifrelerine ya önemli tarhleri ya sevdiginin harflerini yapar. herşey ortada ne yazık ki.. eşinizin gönlü yengesinde
bunu çok iyi kullanmış..
Bilinçli bir hamilelik değil....Tam ayrılma aşamamızda sürpriz yumurta oldu....
Çocuğum için düzelmesini bekledim ...Düzelmeye başladığını da düşünmüştüm...Yengesi ve kardeşiyle samimiyeti azalmıştı...
Şimdi bütün parçaları birleştirince nasıl bir pisliğin içindeyim diyorum...
bunu çok iyi kullanmış..
Allah yardımcın olsun, işin zor hadi platonikti bir şey geçmemiş diyelim kadın hep hayatınızda olacak, etraf sizi barıştırmaya hayatınıza sokmaya çalışacak felan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?