Normal olan hangisi?

Canım öncelikle allah sana sabır versin çok zor bir durum çok üzüldüm ama sana tavsiye bu işin peşini bırakma ortaya çıkarana kadar.çünkü ortada hiçte normal bir durum yok😡😡😡 çok sinirlerim bozuldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde kaynim var evet beni sever, arar ama oyle hep hep konusmayiz. Hele sifresini dogum gunum yapacak kadar... simdi bnim esim onun esinin adini d.tarihini falan sifre yapsa bu bana asla mantikli gelemez. Arada bisey olmasa insanin aklina gelir mi yahu. Kendi d.tarihin var, okul numaran var, tuttugun takim var, snn d.gunun adin var, annenin babanin kardesinin adi var sen git yengenin adini yaz... neresinden bakarsan bak mantikli biyeri yok canim. Uzgunum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında aklıma gelmiyor değil...İkisini de rezil etmek, fakat sonrasında birbirlerini boğazlarlar ve bütün bu pisliklerle muhatap olmak, uğraşmak istemiyorum...

evet çok iyi ders vermiş olurum iki rezil insana fakat çocuğum ve halim psikolojim bunu kaldırabilecek halde değil...Sonrasını da düşünüyorum...elti ve eltinin ailesi tam bir pislik...Beni ve çocuğumu sonrasında rahatsız ederler diye tereddüt ediyorum...Kendim neyse de çocuğum çok küçük...

Bende onu kestiremedim.
Birde eğer internet bankacılığına giriş yaptıysa konu sahibi ,eltinin adı kullanıcı adı,doğum tarihi de şifre ise engeç 3 ayda bir değişmesi lazım.
Yani 2 yıl önce hikayesi yanlış mı acaba onu anlamaya çalışıyorum.

o durumda eşi yalan söylüyor olabilir. 2 yıl önce yaptım bu şifreyi falan diye. evet dediğiniz gibi, 2 sene boyunca aynı şifre kalmaz, kalamaz...

gel gelelim internetten alışveriş için internet bankacılığına neden girildi hala anlamadım

Eğer eşi alışverişlerde sanal kart kullanıyorsa limitini değiştirmek için girebilir.
Ben genelde öyle yaparım.
Sanal kartımda para bulundurmam herhangi bir dolandırıcılığa karşı.Alışveriş yapacağım zaman internet bankacılığına girip limit değiştiririm.
Belki öyle birşeydir:26:

konu sahibi umarım eşinle yüzleşiyorsundur şu an...kendine sağlığına her şeyden önce bebeğine dikkat et lütfen...takipteyim haberlerini bekliycem:26::26::26::26:

Teşekkür ederim sağ olasın her şey için...Tüm yorumlar ve derdimi dinlediğiniz için....Dün evi bırakıp anneme gittim. annemde kaldım eşim beni aradı dönmeyeceğimi söyledim..Annem eşime çok kızdı, fakat hala bu evliliği bebeğim olduğu için yürüt diyor...Söyledim defalarca anneme nasıl yürütebilirim diye...Sabret diyor tek başına çocuk büyütmek kolay değil, diyor...Mutlaka söylediklerinde doğruluk payı vardır fakat bütün bunları bilerek bu evlilik devam eder mi...

Annem bugün öğlen evime gönderdi...Şuanda eşim işte fakat geldiğinde onun yüzünü bile görmek istemiyorum...Bütün giysilerini valize koyup kapıya mı koysam diye geçiyor aklımdan...Bebeğim doğana kadar beklemeli miyim, bilmiyorum bilmiyorum....

Ben ne zaman internetten alışveriş yapsam internet bankacılığı kullanırım çünkü sanal kartim var ve harcayacagim kadar kartima transfer ederim belki böyle biseydir

fevri davranma canım..bana bu rezilliği nasıl reva gördün diye sor ve bir daha asla muhattap olma çocuğunun doğumuna odaklan ondan sonra da kayınvalidenlere duyur durumu ailen madem arkanda değil..

olabilir de, konu sahibi cevap yazsaydı, çözümü o bulaydı daha iyi olmamıydı

Cok uzuldum senin adina canim
Rabbim yardimcin olsun sana sabirlar versin.
Esinin yengesine ait bilgilerini sifre diye koymasi sahiden anormal bir durum. Bunun altinda mutlaka birsey var.
Daha oncedende rahatsizliklarin olmus madem hep tetikte ol.. izle derim.
Ama hamilesinde inan bilemedim ne diyecegimi sana.
Eltinin seni o sekilde tehdit etmesi inanilmaz sinirlerimi bozdu o kim oluyor da seni o sekilde tehdit ediyor,utanmaz kadin!
Insallah bu olaydan cok yara almazsin..
Hic normal gelmedi bana canim benim..

Birde merak ettim esinle eltin suan nasil aralari?
gorusmeleri,konusmalari falan ?

Ben de sürekli internetten alışveriş yapmam ama şöyle söyleyeyim hani internet kart şifresi diye geçiyor hani uçak biletini kartla alırken ya da ösym harcını yatırırken her banka kullanmıyo zaten benim diğer kartımda yoktu mesela... ekliyorsunuz orada telefona mesj geliyor sonra onu girince kullanıcı adı şifre falan geliyor

Ne diye tehdit etmis???

Ciddimisiniz ya?Densiz!
Olay apacik acik ama konu sahibine cok icten uzuldum ya Hamileymis bide olaylara bak yasadigi...

Konu sahibi arkadas yazmis diger sayfalarda okudugum kadariyla boyle demis.
Eltisindeki oz guvene bak!!
Bende cok uzuldum arkadasin durumuna. Hamile oldugu icin zaten en hassas doneminde birde su olanlara bak.
Allah sabirlar versin dilerim.

Konuyu gayet sakin bir şekilde okuyordum ki şifre kısmına gelince gözlerim fal taşı gibi açıldı. Tek merak ettiğim benim bildiğim bu şifreleri belirli bir tarihten sonra değiştirmek gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…