Üzülerek söylüyorum ama durum normal degil. Evlenmeden oncede hissetmissin resmen. Insan yengesini abisini sevebilr yakinlik gosterebilir ama bukadar hayatinin icinde her aninda olmasi normal degil. Sen onceden de kizdigini soyluyosun konusmalarina gercekten bi abarti varmis sen tepki gostermissin ve esinde daha sonra azaltmis konusmayi aksi olsa konusmalari duzeyli ve cok sık olmasa esin sana kesinlikle tepki gosterirdi sen nedemek istiyorsun ne dusunuyorsn gibisnden . Hani dusunuyorum ablam olsa kart sifreme onun kocasinin dogm tarihini adinimi koyardm yok hic bi acidan insanin aklina yatmiyor Bence bi arastir iliskilri varsa bunu ortaya dokmek bile cok utanc verici aile faciasi olr kaynin icinde buyuk yikim karisinin cani kani kardesyle brlikte olmasi hamilesn kendini yipratma Allah yardimcin olsun
kullanıcı adından bahsedildiğine göre, internet bankacılığı olması lazım. yalnız anlamadığım bir mevzu var.
alışveriş yaparken limiti yetmiyorsa, internet bankacılığına neden giriliyor? İnternetten alışveriş için kart numarası vs. lazım. kullanıcı adı gerekmiyor. anlayamadım:44:
Bende onu kestiremedim.
Birde eğer internet bankacılığına giriş yaptıysa konu sahibi ,eltinin adı kullanıcı adı,doğum tarihi de şifre ise engeç 3 ayda bir değişmesi lazım.
Yani 2 yıl önce hikayesi yanlış mı acaba onu anlamaya çalışıyorum.
o durumda eşi yalan söylüyor olabilir. 2 yıl önce yaptım bu şifreyi falan diye. evet dediğiniz gibi, 2 sene boyunca aynı şifre kalmaz, kalamaz...
gel gelelim internetten alışveriş için internet bankacılığına neden girildi hala anlamadım
konu sahibi umarım eşinle yüzleşiyorsundur şu an...kendine sağlığına her şeyden önce bebeğine dikkat et lütfen...takipteyim haberlerini bekliycem:26::26::26::26:
Teşekkür ederim sağ olasın her şey için...Tüm yorumlar ve derdimi dinlediğiniz için....Dün evi bırakıp anneme gittim. annemde kaldım eşim beni aradı dönmeyeceğimi söyledim..Annem eşime çok kızdı, fakat hala bu evliliği bebeğim olduğu için yürüt diyor...Söyledim defalarca anneme nasıl yürütebilirim diye...Sabret diyor tek başına çocuk büyütmek kolay değil, diyor...Mutlaka söylediklerinde doğruluk payı vardır fakat bütün bunları bilerek bu evlilik devam eder mi...
Annem bugün öğlen evime gönderdi...Şuanda eşim işte fakat geldiğinde onun yüzünü bile görmek istemiyorum...Bütün giysilerini valize koyup kapıya mı koysam diye geçiyor aklımdan...Bebeğim doğana kadar beklemeli miyim, bilmiyorum bilmiyorum....
Eğer eşi alışverişlerde sanal kart kullanıyorsa limitini değiştirmek için girebilir.
Ben genelde öyle yaparım.
Sanal kartımda para bulundurmam herhangi bir dolandırıcılığa karşı.Alışveriş yapacağım zaman internet bankacılığına girip limit değiştiririm.
Belki öyle birşeydir:26:
Teşekkür ederim sağ olasın her şey için...Tüm yorumlar ve derdimi dinlediğiniz için....Dün evi bırakıp anneme gittim. annemde kaldım eşim beni aradı dönmeyeceğimi söyledim..Annem eşime çok kızdı, fakat hala bu evliliği bebeğim olduğu için yürüt diyor...Söyledim defalarca anneme nasıl yürütebilirim diye...Sabret diyor tek başına çocuk büyütmek kolay değil, diyor...Mutlaka söylediklerinde doğruluk payı vardır fakat bütün bunları bilerek bu evlilik devam eder mi...
Annem bugün öğlen evime gönderdi...Şuanda eşim işte fakat geldiğinde onun yüzünü bile görmek istemiyorum...Bütün giysilerini valize koyup kapıya mı koysam diye geçiyor aklımdan...Bebeğim doğana kadar beklemeli miyim, bilmiyorum bilmiyorum....
kullanıcı adından bahsedildiğine göre, internet bankacılığı olması lazım. yalnız anlamadığım bir mevzu var.
alışveriş yaparken limiti yetmiyorsa, internet bankacılığına neden giriliyor? İnternetten alışveriş için kart numarası vs. lazım. kullanıcı adı gerekmiyor. anlayamadım:44:
Ya görmüyor ya da elti çok iyi saklıyor bilemiyorum ....fakat benim eşim o kadar pot kırdı ki artık anlamamak için salak olmak lazım
Cok uzuldum senin adina canim
Rabbim yardimcin olsun sana sabirlar versin.
Esinin yengesine ait bilgilerini sifre diye koymasi sahiden anormal bir durum. Bunun altinda mutlaka birsey var.
Daha oncedende rahatsizliklarin olmus madem hep tetikte ol.. izle derim.
Ama hamilesinde inan bilemedim ne diyecegimi sana.
Eltinin seni o sekilde tehdit etmesi inanilmaz sinirlerimi bozdu o kim oluyor da seni o sekilde tehdit ediyor,utanmaz kadin!
Insallah bu olaydan cok yara almazsin..
Hic normal gelmedi bana canim benim..
Ne diye tehdit etmis???
Kocanla arani bozarim demis..Utanmaza bak!
konu sahibi arkadas yine iyi sabir gostermis
Ciddimisiniz ya?Densiz!
Olay apacik acik ama konu sahibine cok icten uzuldum yaHamileymis bide olaylara bak yasadigi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?