Merhaba bende senin mesajını okuyunca farklı br pencereden bir kere daha bakabildim bir kızım var ve hamileliğim çok zor geçtiği için korkusunu kızım 9 yaşındayken unuttum ve bir çocuk daha istedik ama rabbim kararlıyor biz yaşıyoruz olmadı herhanngi bir dr gitmedim ısrarcı olmakta başa birşey gelirmi diye çekindim ama çok şükür bir kızım var rabbim nasip ederse birtane daha hayırlı bir evladımız olur... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... hepimiz gönlümüzdekileri yaşarken bulalım...Bu konu bana çok iyi geldi. Şöyle ki ben 2 kere doğal yolla hamile kaldım fakat birini 20. Haftada diğerini 16. Haftada kaybettim. Şu an yaşayan çocuğum yok. Neden neden diye çok sorguladım. Fakat görüyorum ki sağlıkla çocuk doğursan bile ikincisi olmayabiliyor. O yüzden diyorum ki eğer o çocuk nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor. Zamanını beklemek gerekiyor demek ki. Farklı bir pencereden baktım biraz gönlüm ferahladı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakması
Öyle kesinlikle rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba bende senin mesajını okuyunca farklı br pencereden bir kere daha bakabildim bir kızım var ve hamileliğim çok zor geçtiği için korkusunu kızım 9 yaşındayken unuttum ve bir çocuk daha istedik ama rabbim kararlıyor biz yaşıyoruz olmadı herhanngi bir dr gitmedim ısrarcı olmakta başa birşey gelirmi diye çekindim ama çok şükür bir kızım var rabbim nasip ederse birtane daha hayırlı bir evladımız olur... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... hepimiz gönlümüzdekileri yaşarken bulalım...
Bugünde ağrım çok yapılan işlemden mi bilmiyorum yeniden sezaryen olmuş gibiyim öyle ağrım var yorumlarda herkesin çok kolay geçmiş olarak okumuştum oysaumarım başarılı olmuştur da çektiğim acıya değe
Bende oldum daha 10 gün oldu olalı size nekadar korunma süresi verdiler denemeye basladinizmi birde ameliyati nerede oldunuzMerhaba bende 5 ay önce laparoskopi ile istmosel operasyonu oldum 36 yaşındayım 9 yaşında bir kızım bar ve 3 senedir 2. gebelik olmuyor istmosel teşhisi konuldu. Bu operasyonu geçirip yeniden hamile kalan duymadım bu şekilde operasyon sonradı hamilelik yaşayan var mı
Bende oldum daha 10 gün oldu olalı size nekadar korunma süresi verdiler denemeye basladinizmiMerhaba bende 5 ay önce laparoskopi ile istmosel operasyonu oldum 36 yaşındayım 9 yaşında bir kızım bar ve 3 senedir 2. gebelik olmuyor istmosel teşhisi konuldu. Bu operasyonu geçirip yeniden hamile kalan duymadım bu şekilde operasyon sonradı hamilelik yaşayan var mı
Benim yakın arkadaşım 4.ayda kaldı buradada çok okudum insallah bizimde tek sorunumuz o dur ve olurMerhaba bende 5 ay önce laparoskopi ile istmosel operasyonu oldum 36 yaşındayım 9 yaşında bir kızım bar ve 3 senedir 2. gebelik olmuyor istmosel teşhisi konuldu. Bu operasyonu geçirip yeniden hamile kalan duymadım bu şekilde operasyon sonradı hamilelik yaşayan var mı
Ayy ne güzel bizede nasip olur mu bu mutluluk yaşınız kaçtı birde sezaryenlemi doğum yaptınız iki kez tup bebrk negatif oldu benim şimdi ameliyat oldum insallah 4 ay sonra denicez günler geçmek bilmiyor banaBenim oğlum 2016 yılında doğal yolla oldu
8,5 sene hiç hamile kalmadım. Doktorlar çok mümkün değil dedi eşimin değerlerinden dolayı ve ikinci tüp bebek denemesi neticesinde 2024 mayısta kızımı kucağıma aldım
Ve dün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım
Bugün de gidip bebeği gördük gerçekten inanılır gibi değil 8,5 sene gebe kalmadım oğlumdan sonra. Oğlum 9,5 yaşında şu an
Günler geçmek bilmiyor evetAyy ne güzel bizede nasip olur mu bu mutluluk yaşınız kaçtı birde sezaryenlemi doğum yaptınız iki kez tup bebrk negatif oldu benim şimdi ameliyat oldum insallah 4 ay sonra denicez günler geçmek bilmiyor bana
33 yaşındayım bende günler geçmek bilmedigi gibi etrafımda patır patır hamile kalanları duydukça ağlıyorum çok yoruldugumu hissediyorum tek umudum laparoskopu sonrasi şans yüksek oluşuGünler geçmek bilmiyor evet
Saat sayıyordum doktor randevularına
31 yaşındaym
Oğlum 9,5 kızım 1 yaşında şimdi bu 3. Olacak
2. Tüp bebek oldu şaşırtıcı ama durum bu :)
İnşallah bizedeAllah yardımcımız olsun. İnşallah güzel günler yakındır. Çok şükür ki bir evladımız var. Onun rahatlığı olsun üzerinde. Ben stresten kendimi uzak tutamıyorum nolur sen başar. Kafada bitir elinden geliyorsa. Ben başaramıyorum malesef. Sağolsun çevremdekiler de müsade etmiyorlar. Akşam yasin okıyacağım senin için inşallah ameliyat çok çok güzel geçer. Bir de ne diyeceğim. Yolu benimle kesişip bebek isteyen herkesin bebeği oluyorbirlikte dertleşiyoruz kader birliği yapıyoruz hop hamile kalmış bu şekilde tam 5 kişi oldu. İnşallah sanada şans getiririm
Birde 4 ay iyileşmesini beklemem gerekiyormus beklemek de beni çok yoruyor
Evet istmoselmis ultrasonda ve rahim filminde çok küçük gozukuyor sorun olmaz demişti ama ameliyatta büyük ve derin olduğunu farketmisler normalde tıraşlama yapılacaktı büyük olunca baştan dikmişler tuplerde sorun var diye laparoskopi oldum aslında bir tupum alınacaktı çok şükür onda bisey yokmus. Bu grup hepimize iyi gelir yalnız değiliz en azından bunu biliyoruz ve güzel haberlerimizi yazicaz buraya insallah
Bana en az 6 ay korunma verdi bu ay yeni bitti bakalım hayırlısı ile olur inşallahBende oldum daha 10 gün oldu olalı size nekadar korunma süresi verdiler denemeye basladinizmi
Benim yakın arkadaşım 4.ayda kaldı buradada çok okudum insallah bizimde tek sorunumuz o dur ve olur
Ben maltepe medikal parkta sevda hanımda oldum operasyon siz nerede oldunuz ?Bende oldum daha 10 gün oldu olalı size nekadar korunma süresi verdiler denemeye basladinizmi birde ameliyati nerede oldunuz
Bana 4 ay korunma verdi hatta ben 3.ayda bir denesekmi diyorum bruksel tup bebekte oldum ameliyati evet o da kapalı laparaskopi oldu 4.ayda ikizlere hamile kaldıBana en az 6 ay korunma verdi bu ay yeni bitti bakalım hayırlısı ile olur inşallahama adet sonrası bitiminde yine hafif lekelenmeler var önceden yoktu tam yumurtlama dönemlerinde lekenlenme geliyor arkadaşınız da kapalı laparoskopi ile mi oldu? Siz nerde oldunuz ameliyat acaba?
Ameliyattan sonra nekadar süre dikkat ettiniz hareketlerinize ağrıniz oluyormuyduBen maltepe medikal parkta sevda hanımda oldum operasyon siz nerede oldunuz ?
Oldu ağrım hatta şuan bile ara ara sızı giriyor 2-3 ay özellikle dikkat edin ve hemen hemen ayda 1 de yırtılma tekrar var mı yokmu kontrole gidin tavsiyemdirAmeliyattan sonra nekadar süre dikkat ettiniz hareketlerinize ağrıniz oluyormuydu
Bana doktorum üstüne basa basa bekle dedi dikişler tutmaz ve açılır dedi korkumdan 5. Aya kadar bekledim yeni denemeye başlayacağız hayırlısı ile güzel sonuçlar alalım inşallahBana 4 ay korunma verdi hatta ben 3.ayda bir denesekmi diyorum bruksel tup bebekte oldum ameliyati evet o da kapalı laparaskopi oldu 4.ayda ikizlere hamile kaldı
Ne kadar zor bir süreç allahım inşallah olur amh degerıniz falan iyimi siz her ay kontrole gittinizmi birde tekrar açılma riski var degil mi yaBana doktorum üstüne basa basa bekle dedi dikişler tutmaz ve açılır dedi korkumdan 5. Aya kadar bekledim yeni denemeye başlayacağız hayırlısı ile güzel sonuçlar alalım inşallah
Tekrar açılma riski var amh değerim geçen sene 5.7 di iyi mi bilmiyorumNe kadar zor bir süreç allahım inşallah olur amh degerıniz falan iyimi siz her ay kontrole gittinizmi birde tekrar açılma riski var degil mi ya
Yazdim instagramdan doğru kişiye yazdıysam eğerTekrar açılma riski var amh değerim geçen sene 5.7 di iyi mi bilmiyorumevet her ay gittim kontrole haziranda tekrar gideceğim inşallah hamile kalarak giderim çok zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum instagram hesabım gizemeceakcan bir sorunuz olursa ordan yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?