- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Vallahi biz cumartesi günü sabah saatlerinde ilk AVM'ye gidişimiz yaptık oda yavaş yavaş normalleşmeye geçtiğimiz için ayakkabı almak zorundaydım Ayakkabılarım çalınmıştı virüs zamanında hızlıca kimse yokken alışverişimizi yaptık çok dikkat ederek evimize geldik komple temizlendik. Pazar günü de sahile gittik ailecek oturduk biraz kimse yoktu çevremizde yine maskelerleydik tabii ki 3 ay annemlerle görüşmedik şimdi yavaş yavaş onlarla da görüşmeye başladık Yani Biz dikkat ediyoruz kadınlar olarak ama eşlerimiz dışarıda çalışıyor eskisi gibi normal olmak uzun zaman alacakIyi geceler kizlar 3 aydir evdeyiz.
3.ayin sonunda yasaklar bir bir kalkıyor.
Ben maskeyle alişverişe gidiyorum aileme gidiyorum o kadar.
Evet belki bir avm hayal ama ben sahile oglumla gitmeye başlamak istiyorum sizler neler yapiyorsunuz ?
İki buçuk aylık bebekle normallesmem mümkün değilAllah sonumuzu hayretsin bence çok erken başlandı.
Vallahi biz cumartesi günü sabah saatlerinde ilk AVM'ye gidişimiz yaptık oda yavaş yavaş normalleşmeye geçtiğimiz için ayakkabı almak zorundaydım Ayakkabılarım çalınmıştı virüs zamanında hızlıca kimse yokken alışverişimizi yaptık çok dikkat ederek evimize geldik komple temizlendik. Pazar günü de sahile gittik ailecek oturduk biraz kimse yoktu çevremizde yine maskelerleydik tabii ki 3 ay annemlerle görüşmedik şimdi yavaş yavaş onlarla da görüşmeye başladık Yani Biz dikkat ediyoruz kadınlar olarak ama eşlerimiz dışarıda çalışıyor eskisi gibi normal olmak uzun zaman alacak
Gerçekten öyle sahil gibi açık alan yerlerde maske ile yürüyüşler yapabilirsiniz Bence yavaş yavaş Gerçi sahili gördükten sonra vazgeçebilirsiniz de çok kalabalıktı dolaşan insan çoktu maskesiz oturanlar da vardı Biz biraz tenha bir yer seçmiştik hafta içi gidebilirseniz daha rahat olur.Benim eşimde başindan beri calisiyor o yuzden genelde evde olan bendim. Ama gercekten insan cok bunaliyor. Bir yerde kendini kafeste gibi hissediyorsun
Gerçekten öyle sahil gibi açık alan yerlerde maske ile yürüyüşler yapabilirsiniz Bence yavaş yavaş Gerçi sahili gördükten sonra vazgeçebilirsiniz de çok kalabalıktı dolaşan insan çoktu maskesiz oturanlar da vardı Biz biraz tenha bir yer seçmiştik hafta içi gidebilirseniz daha rahat olur.
3 aydır kimse ile temasım olmadı, market alışverişi o kadar, ailem dahil bir insan yüzü görmedim.
Geçtiğimiz hafta bir iki arkadaşımla akşamları bahçe olan bir yere gidip, sandalyelerimizi açtık biraz sohbet edip geldik.
Çocuklar sadece scootera biniyorlar, park yasak.
Bağ bahçelik alan bulursak elbet arkadaşlarımızla, ailemizle uzak uzak görüşebiliriz, benim normalim bu olabilir ancak, ötesi yok.
İşe başladığım için mecburen normalleşme ye başladım. 150 kişi içinde çalışıyorum
İdari kısımdayız ve odam tek kişilik şükürEvet iş yerlerini acmalari kotu oldu ama milyonlarca insan ac kaldi çok dikkatli olun
Vallahi canım gidenler var şimdi mesafeyi koruyarak oturma planı falan yapıyorlar ya ona güveniyorlar sanırım ama sizin tercihiniz gittiğiniz yerin temizliğine güvenebilirseniz gidersinizEsimle sık sık gittimiz muhtesem manzarali ve havali kahvaltilar icin erken degilmi
Dünyada son vaka iyileşip, yeni bir vaka rastlanmadan 1 ayı tamamlayınca.Çok mantikli zaten kapali alanlarda gorusmek akil işi degil ki. Peki ne zamana kadar bu sekilde olacK
İdari kısımdayız ve odam tek kişilik şükür
Vallahi canım gidenler var şimdi mesafeyi koruyarak oturma planı falan yapıyorlar ya ona güveniyorlar sanırım ama sizin tercihiniz gittiğiniz yerin temizliğine güvenebilirseniz gidersiniz
Yani doğru diyorsun kahvaltı işini biraz erteleyin şimdilik sadece kısa yürüyüşler yapıp temiz hava alıp evinize gidin benceKapali alan degil ama insan korkuyor yinede
Dünyada son vaka iyileşip, yeni bir vaka rastlanmadan 1 ayı tamamlayınca.
Böyle yaşamayı öğreneceğiz, ne yapalım...
Çocuklarımız olduğundan bizlere bu kadar zor yoksa çocuksuz insanlar gayet rahat normalleşebilir.
En basit bir cafeye gidip, termos çay sipariş eder, bardağını yanında götürür ya da metal pipetlerden edinip temassız içeceğiniz içer.
Keza çatal bıçakta da öyle.
Ama çocuklular olarak tek yapabileceğimiz bağ, bahçe, mesire gibi açık alanlara gidip, kendi kamp sandalyelerimiz ve kendi yiyeceklerimizle piknik.
Ötesi riske girer.
Yani doğru diyorsun kahvaltı işini biraz erteleyin şimdilik sadece kısa yürüyüşler yapıp temiz hava alıp evinize gidin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?