- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Çok teşekkür ederimAyy ne saçma bir bakış açısı bu ya sonrada kadında çalışıyorsa erkekte o kadar iş yapacak her şeyi yapıcak diyorsunuz ee onu diyen kadınlar burda niye adamın iş yapmasını eleştirip dalga geçmiş ne dediğiniz belirsiz tutarsınız bir çoğunuz ve @Mune burdaki kadınlar çoğu bir konu olsada dalga geçsek işte linç etsek birilerini diye yer arıyor gerçekten konu sahibi sonra kendini tutamayıp kötü cevap verince o engelleniyor bence dalga geçenlerde ceza alasın ki bu konuda alay edecek bu kadar ne var ya
Yazdıklarımdan buralara nasıl geldi
Böyle şeyler gayet normal zaten. Konuyu başka yöne çekenlerin zihniyeti yazdıklarından anlaşılıyor. Yorumunuz için teşekkürler.ay insanlarin içi ölmüş ya, elektrik melektrik işlerine bu kadar mi uzak kaldiniz?
bazen olur böyle şeyler. onun cikacagi saatleri bilip pencereye cikarsin falan:) bizim kiz yurdunda üst katlardan bir kizin vardi böyle bir balkon aşki. yurt odasinda telefonla konusmaya, sigaraya falan balkona çıkılırdı. çika çika karsi apartmanlarin birinde bir erkek öğrenciyle bakismaya baslamislar, biri cikar diye digeri cami gozler olmus, hatta perde acik, ranzaya cami görecek sekilde yatarmis kiz ki cikarsa kacirmayayim diyederken derken sonbaharda baslayan bu bakisma ilkbaharda konusmayla sonlandi. bahar senligi döneminde sevgili oldular. sonra ne oldu bilmem, yurttan ayrildim.
ama insanlarin boyle hikayeleri olabilir bence, hele ki genclikte. cok da anormal degil.
ben de metrobuste, meram express treninde falan birileriyle romansa girmistim genclikte.
Bacım yorumlarda sana kibar bile konuşmuşlar kırmamak adına. Sen hala abartmayın, ne var bunda, kem gözlüler, negatifler diye millete sallıyorsunYazdıklarımdan bunu mu çıkardınız?
Biraz aklı varsa buralardan çok uzaklara giderTüm sayfaları okuyamadım adam aramış mi ay çok merak ettim
Ablacım ya ben anlatamıyorum ya da siz gözünüzle görmediğiniz için inanmıyorsunuz. Kat farkından bahsetmişler, bulunduğumuz yerde tam 1 kat mesafe yok benden hafif bir alçaklıkta. Ben kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum ama buraya gelip içimi dökmüşüm güvenerek. Eleştirmeden önce sorsanız kızım kendi kendine mi yaptın, aklını mı kaçırdın vs. Ama direk eleştiriyorsunuz ki yazdıklarımı görmenize rağmen. Bu bey bariz dikkat çekmeye çalıştı, bizim evimize gelenler fark etti hatta komşum bile fark etmiş, bu bey seni beğendi hadi bakalım hayırlısı tarzı. Ben sapık gibi orada otururken adım atmadım, hatta ben de yüz yüze bu konularda çekingenim ya perdeyi kapattım ya kafamı çevirdim ama onun bana bakarak evin içinde dört dönmesi ve en ufak harekette perdeyi açıp benim evime doğru bakması vs. bunları görmemek için kör olmak gerekir. Toz pembe görmüyorum ama bunlar bariz fark edilmek için yapılanlar. Kendi kendime bakmıyorum, o kitlenerek baktığı için günden güne dikkatimi çekti ve ben de bakmaya başladım. Sapıklık bir durum yok. Adam konuşmaya çekiniyor olabilir, belki benim elimde sürekli telefon var diye erkek arkadaşım var zannedebilir, o baktıkça genelde ben kaçan taraf oluyordum belki de cesaretini kırmış olabilirim. Şu anki durum hakkında da konuşmayacağım. Kalp kırmak çok kolay, konuşurken bunu bir düşünün. Beni kendi kendine komşusunu gözetleyen sapık ilan ettiniz resmen.Bacım yorumlarda sana kibar bile konuşmuşlar kırmamak adına. Sen hala abartmayın, ne var bunda, kem gözlüler, negatifler diye millete sallıyorsun
Allah için senin problemlerin mi var? Ne demek ya karşı komşunun dolap açışını, perde açışını, maç izleyişini takip etmek? Ben anlamıyorum hiç çevreniz yok mu, GERÇEKTEN KARŞILIKLI flört ettiğiniz birileri yok mu da bu hallede giriyorsunuz. Hayatımda bir kere karşı komşuma bakmadım, merak edip de gözetlemedim tanımıyorum bile. Dönüp bakmam, insanların mahrem alanı var. Ne kadar ayıp dikizlemek.
Yazdın mı bununla ilgili bir şey bilmiyorum ama umarım bir diyaloğunuz vardır. Hiç konuşmamışsanız çoookkk daha korkunç.
Her şeyi geçtim, bari bir gün bi selam verip muhabbet etseydin kapısına ne diye telefonunu bırakıyorsun. Türk erkeklerinin düşünce yapısını biraz biliyorsam sizin aylarca adamı dikizlediğiniz sonra da kapısına tel no bıraktığınız bir olaydan aşk hikayesi çıkmaz
Vallahi yazarken daraldım. Annem perdeleri kapa derken doğru söylüyormuş
Etrafındakiler gitmeli bence senin, her yerde bitiyorsunuz böyle istenmeyen otlar gibi. Kendini anlatsana, niye anlatmıyorsunBiraz aklı varsa buralardan çok uzaklara gider
Anamm resmen ellememi istemiyorsa etek giymeseymişe getirmişsin meseleyi. Adamın da aynı senin gibi elinde tuttuğun telefonunun süresinden haberi varsa ne diyeyim, tencere kapak. Umarım evlenirsiniz de komşuları izlersiniz beraberAblacım ya ben anlatamıyorum ya da siz gözünüzle görmediğiniz için inanmıyorsunuz. Kat farkından bahsetmişler, bulunduğumuz yerde tam 1 kat mesafe yok benden hafif bir alçaklıkta. Ben kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum ama buraya gelip içimi dökmüşüm güvenerek. Eleştirmeden önce sorsanız kızım kendi kendine mi yaptın, aklını mı kaçırdın vs. Ama direk eleştiriyorsunuz ki yazdıklarımı görmenize rağmen. Bu bey bariz dikkat çekmeye çalıştı, bizim evimize gelenler fark etti hatta komşum bile fark etmiş, bu bey seni beğendi hadi bakalım hayırlısı tarzı. Ben sapık gibi orada otururken adım atmadım, hatta ben de yüz yüze bu konularda çekingenim ya perdeyi kapattım ya kafamı çevirdim ama onun bana bakarak evin içinde dört dönmesi ve en ufak harekette perdeyi açıp benim evime doğru bakması vs. bunları görmemek için kör olmak gerekir. Toz pembe görmüyorum ama bunlar bariz fark edilmek için yapılanlar. Kendi kendime bakmıyorum, o kitlenerek baktığı için günden güne dikkatimi çekti ve ben de bakmaya başladım. Sapıklık bir durum yok. Adam konuşmaya çekiniyor olabilir, belki benim elimde sürekli telefon var diye erkek arkadaşım var zannedebilir, o baktıkça genelde ben kaçan taraf oluyordum belki de cesaretini kırmış olabilirim. Şu anki durum hakkında da konuşmayacağım. Kalp kırmak çok kolay, konuşurken bunu bir düşünün. Beni kendi kendine komşusunu gözetleyen sapık ilan ettiniz resmen.
Sen mutsuzluğunla klavyeden millete sallamaya devam et anammm, eğlence çıktı ya bu renksiz hayatına kim bilir hangi sakladığın mutsuzluklarından dolayı böylesinAnamm resmen ellememi istemiyorsa etek giymeseymişe getirmişsin meseleyi. Adamın da aynı senin gibi elinde tuttuğun telefonunun süresinden haberi varsa ne diyeyim, tencere kapak. Umarım evlenirsiniz de komşuları izlersiniz beraber
Aa işi gücü bırakıp adamımı röntgenledinizŞöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.
Ülkemizin cehalet seviyesiAa işi gücü bırakıp adamımı röntgenlediniz
Adam aradi mi sen ondan haber ver. Kemalettin tugcu romani gibi edebiyat yapmissinAblacım ya ben anlatamıyorum ya da siz gözünüzle görmediğiniz için inanmıyorsunuz. Kat farkından bahsetmişler, bulunduğumuz yerde tam 1 kat mesafe yok benden hafif bir alçaklıkta. Ben kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum ama buraya gelip içimi dökmüşüm güvenerek. Eleştirmeden önce sorsanız kızım kendi kendine mi yaptın, aklını mı kaçırdın vs. Ama direk eleştiriyorsunuz ki yazdıklarımı görmenize rağmen. Bu bey bariz dikkat çekmeye çalıştı, bizim evimize gelenler fark etti hatta komşum bile fark etmiş, bu bey seni beğendi hadi bakalım hayırlısı tarzı. Ben sapık gibi orada otururken adım atmadım, hatta ben de yüz yüze bu konularda çekingenim ya perdeyi kapattım ya kafamı çevirdim ama onun bana bakarak evin içinde dört dönmesi ve en ufak harekette perdeyi açıp benim evime doğru bakması vs. bunları görmemek için kör olmak gerekir. Toz pembe görmüyorum ama bunlar bariz fark edilmek için yapılanlar. Kendi kendime bakmıyorum, o kitlenerek baktığı için günden güne dikkatimi çekti ve ben de bakmaya başladım. Sapıklık bir durum yok. Adam konuşmaya çekiniyor olabilir, belki benim elimde sürekli telefon var diye erkek arkadaşım var zannedebilir, o baktıkça genelde ben kaçan taraf oluyordum belki de cesaretini kırmış olabilirim. Şu anki durum hakkında da konuşmayacağım. Kalp kırmak çok kolay, konuşurken bunu bir düşünün. Beni kendi kendine komşusunu gözetleyen sapık ilan ettiniz resmen.
Dert mi oldu sana, meraktan çatlamaya devam et söylemicemAdam aradi mi sen ondan haber ver. Kemalettin tugcu romani gibi edebiyat yapmissin
Tabi aramadı demek kolay değil. Anlıyoruz seni de kuşum.Dert mi oldu sana, meraktan çatlamaya devam et söylemicem
Nazara inanıyorum, aramakla kalmadıTabi aramadı demek kolay değil. Anlıyoruz seni de kuşum.
Taam taam inandıkNazara inanıyorum, aramakla kalmadıMaşallah subhanallah
E bu kadar dememiştin bari demeseydin. Burdaki mutsuz teyzeciklerin nazarı değecek artık.Nazara inanıyorum, aramakla kalmadıMaşallah subhanallah
Bir öğretmen ve yazar olarak görgü ,bilgi eğitim seviyesi ve kontrol mekanizmam gayet yerinde . Bunca kişi aynı şeyi söylemiş neredeyse kimseyi önemsemeden herkese hakaret ediyorsunuz. Madem dikkate almıyorsunuz kimseyi neden konu açıyorsunuz.Birinin evine gözünü dikip en ince ayrıntısına kadar bakıyorsan bunun adı röntgenciliktir.Bknz : TDK karşılığı ... Hey Allahım yaa sen akıl fikir verÜlkemizin cehalet seviyesi
Sen git önce okuduğunu anlamayı öğrenBir öğretmen ve yazar olarak görgü ,bilgi eğitim seviyesi ve kontrol mekanizmam gayet yerinde . Bunca kişi aynı şeyi söylemiş neredeyse kimseyi önemsemeden herkese hakaret ediyorsunuz. Madem dikkate almıyorsunuz kimseyi neden konu açıyorsunuz.Birinin evine gözünü dikip en ince ayrıntısına kadar bakıyorsan bunun adı röntgenciliktir.Bknz : TDK karşılığı ... Hey Allahım yaa sen akıl fikir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?