Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim Ağzınıza sağlık, umarım hayatta sizin gibi adil, doğruya doğru insanlarla karşılaşırız her zaman

Yazdıklarımdan buralara nasıl geldi
Böyle şeyler gayet normal zaten. Konuyu başka yöne çekenlerin zihniyeti yazdıklarından anlaşılıyor. Yorumunuz için teşekkürler.

Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız?
Bacım yorumlarda sana kibar bile konuşmuşlar kırmamak adına. Sen hala abartmayın, ne var bunda, kem gözlüler, negatifler diye millete sallıyorsun
Allah için senin problemlerin mi var? Ne demek ya karşı komşunun dolap açışını, perde açışını, maç izleyişini takip etmek? Ben anlamıyorum hiç çevreniz yok mu, GERÇEKTEN KARŞILIKLI flört ettiğiniz birileri yok mu da bu hallede giriyorsunuz. Hayatımda bir kere karşı komşuma bakmadım, merak edip de gözetlemedim tanımıyorum bile. Dönüp bakmam, insanların mahrem alanı var. Ne kadar ayıp dikizlemek.
Yazdın mı bununla ilgili bir şey bilmiyorum ama umarım bir diyaloğunuz vardır. Hiç konuşmamışsanız çoookkk daha korkunç.
Her şeyi geçtim, bari bir gün bi selam verip muhabbet etseydin kapısına ne diye telefonunu bırakıyorsun. Türk erkeklerinin düşünce yapısını biraz biliyorsam sizin aylarca adamı dikizlediğiniz sonra da kapısına tel no bıraktığınız bir olaydan aşk hikayesi çıkmaz
Vallahi yazarken daraldım. Annem perdeleri kapa derken doğru söylüyormuş

Ablacım ya ben anlatamıyorum ya da siz gözünüzle görmediğiniz için inanmıyorsunuz. Kat farkından bahsetmişler, bulunduğumuz yerde tam 1 kat mesafe yok benden hafif bir alçaklıkta. Ben kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum ama buraya gelip içimi dökmüşüm güvenerek. Eleştirmeden önce sorsanız kızım kendi kendine mi yaptın, aklını mı kaçırdın vs. Ama direk eleştiriyorsunuz ki yazdıklarımı görmenize rağmen. Bu bey bariz dikkat çekmeye çalıştı, bizim evimize gelenler fark etti hatta komşum bile fark etmiş, bu bey seni beğendi hadi bakalım hayırlısı tarzı. Ben sapık gibi orada otururken adım atmadım, hatta ben de yüz yüze bu konularda çekingenim ya perdeyi kapattım ya kafamı çevirdim ama onun bana bakarak evin içinde dört dönmesi ve en ufak harekette perdeyi açıp benim evime doğru bakması vs. bunları görmemek için kör olmak gerekir. Toz pembe görmüyorum ama bunlar bariz fark edilmek için yapılanlar. Kendi kendime bakmıyorum, o kitlenerek baktığı için günden güne dikkatimi çekti ve ben de bakmaya başladım. Sapıklık bir durum yok. Adam konuşmaya çekiniyor olabilir, belki benim elimde sürekli telefon var diye erkek arkadaşım var zannedebilir, o baktıkça genelde ben kaçan taraf oluyordum belki de cesaretini kırmış olabilirim. Şu anki durum hakkında da konuşmayacağım. Kalp kırmak çok kolay, konuşurken bunu bir düşünün. Beni kendi kendine komşusunu gözetleyen sapık ilan ettiniz resmen.

Biraz aklı varsa buralardan çok uzaklara gider
Etrafındakiler gitmeli bence senin, her yerde bitiyorsunuz böyle istenmeyen otlar gibi. Kendini anlatsana, niye anlatmıyorsun Anca böyle sinsirella yorumları yap

Son düzenleme:
Anamm resmen ellememi istemiyorsa etek giymeseymişe getirmişsin meseleyi. Adamın da aynı senin gibi elinde tuttuğun telefonunun süresinden haberi varsa ne diyeyim, tencere kapak. Umarım evlenirsiniz de komşuları izlersiniz beraber

Sen mutsuzluğunla klavyeden millete sallamaya devam et anammm, eğlence çıktı ya bu renksiz hayatına kim bilir hangi sakladığın mutsuzluklarından dolayı böylesin

Aa işi gücü bırakıp adamımı röntgenlediniz

Adam aradi mi sen ondan haber ver. Kemalettin tugcu romani gibi edebiyat yapmissin

Ülkemizin cehalet seviyesi
Bir öğretmen ve yazar olarak görgü ,bilgi eğitim seviyesi ve kontrol mekanizmam gayet yerinde . Bunca kişi aynı şeyi söylemiş neredeyse kimseyi önemsemeden herkese hakaret ediyorsunuz. Madem dikkate almıyorsunuz kimseyi neden konu açıyorsunuz.Birinin evine gözünü dikip en ince ayrıntısına kadar bakıyorsan bunun adı röntgenciliktir.Bknz : TDK karşılığı ... Hey Allahım yaa sen akıl fikir ver

Büyük konuşmak istemiyorum yoksa yazacak çok şeyim var, umarım gelecekte böyle etrafa saldıran umutsuz, mutsuz, ev kadınlarından olmam. Konumu merak edene kadar bakım yapın, kendinizi geliştirin, spora falan gidin. Böyle klavyeden olmaz kızlar. Kininizi orada harcayın. Kocalarınızla vakit geçirin ayol bu ne mutsuzluk böyle ayyy iyi ki erkek değilim yaaa aurası enerjisi güçlü kadınım ki hemcinslerimi kudurtuyorum

Sen git önce okuduğunu anlamayı öğren

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…