- 18 Ekim 2017
- 6.491
- 39.217
- 548
- 34
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Bence sen insanların evini dikizlememeyi öğrenSen git önce okuduğunu anlamayı öğren
Ayyyayyyayyy çok teşekkür ederizzzz
Kız bari bana söyle ficdansızDert mi oldu sana, meraktan çatlamaya devam et söylemicem
Belli ettim ya kız aşk olsunnKız bari bana söyle ficdansız
Emoji koydum ya kız değmez nazarE bu kadar dememiştin bari demeseydin. Burdaki mutsuz teyzeciklerin nazarı değecek artık.
Büyük konuşmak istemiyorum yoksa yazacak çok şeyim var, umarım gelecekte böyle etrafa saldıran umutsuz, mutsuz, ev kadınlarından olmam.Konumu merak edene kadar bakım yapın, kendinizi geliştirin, spora falan gidin. Böyle klavyeden olmaz kızlar. Kininizi orada harcayın. Kocalarınızla vakit geçirin ayol bu ne mutsuzluk böyle ayyy iyi ki erkek değilim yaaa aurası enerjisi güçlü kadınım ki hemcinslerimi kudurtuyorum
Okuduğumu anlasaydın bu yorumu yapmazdınBence sen insanların evini dikizlememeyi öğren
Mutsuzlardan tavsiye almıyorum bacımmmBacim gelecek derken 28 yasina gelmissin su anki halinden yuzde kac degisim bekliyorsun
Ay cok eglenceli ya, 28 yasina gel hala 17 yasinda ergenler gibi davran sonra da satirlarca destan yaz sen cok yasa emi
Bide dikkat et, nazar degmesin dedigin iliskinde camlari kapilari iyi kolla assfgh
Aynen o yüzden buluşalım dedikkkBu bakışma olaylarını lisede bırakmayan insanlara hem gülüyorum hem üzülüyorum.
Yani o kadar absürt ki, baktı diye aşk romanı yazmak.
Umarım biraz ayaklarınız yere basar gerçek reel flörtler yaşarsınız. Böyle komik işlere girmezsiniz
Başkasıyla karıştırdınız herhalde çünkü kendisi antep’te değil.Ablam seninki antebe gitmiş, aramazsa merak etme
Çekirdek alıp gelin aradan sonra anlatırım belkiOlm gavga etmeyin aaa, kadın anlatcaktı belki anlatmıyo sizin yüzünüzden ne konuşmuşlar bilemiyoruz
Adam bakmasa bile sizden haberi olmasa dahi kapıya not bırakan birine hayır demez.Aynen o yüzden buluşalım dedikkkVe buluştuk
Külahımı uzatayım mı, belki anlatmak istersinAynen o yüzden buluşalım dedikkkVe buluştuk
Devamı bende kalsın canım ya yeterli bu kadarAdam bakmasa bile sizden haberi olmasa dahi kapıya not bırakan birine hayır demez.
Bakışmaktan değil o yani sizin aşırı cesur hamlenizden kaynaklanıyor.
Dediğiniz gibi olsa o adam size adım atardı. Bakışmadan flört olmaz. Siz adım attığınız için dönmüştür. Aradaki farkı anlayabiliyor musunuz
Avucunu uzat benceKülahımı uzatayım mı, belki anlatmak istersin
Adam dönmemiş. Döndüyse benim adım kudra değil. O kadar net. Bu sinirin, gerginliğin sebebi adamın umursamaması.Adam bakmasa bile sizden haberi olmasa dahi kapıya not bırakan birine hayır demez.
Bakışmaktan değil o yani sizin aşırı cesur hamlenizden kaynaklanıyor.
Dediğiniz gibi olsa o adam size adım atardı. Bakışmadan flört olmaz. Siz adım attığınız için dönmüştür. Aradaki farkı anlayabiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?