- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Belki robot süpürge yanlışlıkla notu yemiştir evi süpürürkenAkşam maçı bahane etti kendine, sabah yine yazmaz/aramazsa "notu görmedi kesin" tribine girecek
KK'ye "ıyyy" butonu da gelmeli artık. Hoşuna gitmeyen yorum görünce "teyze" diyerek küçücük aklınca dalga geçtiğini sanmak, "baya tecrüben var herhalde" diyerek seviyeyi iyice düşürmek, acınası.
Adamın ilgisi olsa zaten adım atardı, bi şeyler yapardı, kendi çapında çalmış oynamışsın, hakkında aslında hiçbir şey bilmediğin adamın kapısına not bırakman da ne kadar romantikleştirmeye çalışsan da kabus gibi hareket.
Bir de kendini avutuyor "maç izliyodur, geç bitti" diyerek, kıyamam
Anlamak istemiyorsunuz herhalde?! Beni tek taraflı bakıyormuş sapıkmışım gibi kimse lanse edemez. Yazdıklarına göz gezdirdim, tamamını okumadım vaktim yok bu zihniyete. Aynı şeyleri tekrar edemem.ya ben bu kadın kadına destek olsun muhabbetinin her yerde kullanılmasına anlam veremiyorum, bu böyle bir şey değil?? sırf aynı cinsiyettenim diye dünyanın yarısıyla kenetlenmek zorunda değilim?
kadın sana "siz" diye hitap ediyor, sen de aklınca aşağılamak için ona teyze diyorsun, sana cevap olarak tek cümle yazıyor, sen hınçla destan yazıyorsun, ne desteği bekliyorsun allah aşkına? destek illa sana arka çıkmak mı, dürüstçe fikrini yazıyor herkes, bu da destek.
herkese saldırmışsın - ayrıca haklılar ilgileniyorsa o adım atsaydı, ilgilense bu kadar beklemezdi de zaten çoğu insan aynı yerde oturduğu biriyle flörtleşme riskine de girmez. taşınmasan sen de girmeyecektin.
bu arada ben çok rahatsız olurdum biri bana bunu yapsa. düşün ki adamın teki sana bunu yaptı, senin hoşuna mı gidecekti? bakışıyorsunuz madem biriniz selam verseydi sohbet açsaydı. mesela oturduğum mekanda sürekli bakan bir adam olmuştu bir gün, ikimiz de tek başımıza oturuyorduk ve o sürekli baktığı için ister istemez göz göze geliyorduk, hiçbir şey demeden olumsuz anlamında kafa sallamıştım, adam da gülümseyip bakmayı kesmişti. oha ne kadar medeni oldu lan demiştim kendi kendime. onu aklıma getirdin.
Ne mutlu sanaToxic bir wattpad hikayesi okuyor gibiyim şu an.
ne oluyor ki ikizler terazi olunca?konusu açılmışken konu sahibi sende koç-ikizler-terazi etkisi var mı acaba?
cevap geldi miAnlamak istemiyorsunuz herhalde?! Beni tek taraflı bakıyormuş sapıkmışım gibi kimse lanse edemez. Yazdıklarına göz gezdirdim, tamamını okumadım vaktim yok bu zihniyete. Aynı şeyleri tekrar edemem.
Kafamı çevirdim dedim, zaten not bıraktım yani takmıyorum olacağı varsa olurdu aynenİlgisi varsa o bırakamaz mıydı notu mesela? Ya ilgisi yok ya da bir aksiyon alacak kadar ilgisi yok. Sonra da kızlar, erkekler Prenses olmuş diye şikayet ediyorsunuz.
Kafa going to go oluyo jdjfjne oluyor ki ikizler terazi olunca?
iletişim - flört teması ön plandadır deyüne oluyor ki ikizler terazi olunca?
KesinlikleNiye sürekli erkekler adım atmak zorunda ki? Benim çevremde benden hoşlandığını hissettiğim çok kişi oldu, hiçbirinde de yanilmadım. Sonradan itiraflar geldi, seneyi bulan da vardı. Çoğu çekinmiş reddeceğimden, düşündükleri gibi de oldu. Ben artık ilk adımı erkekten beklemiyorum, hoşlanırsam ve çekim olursa adım atarım, cevabına da saygı duyarım. Bence not bırakarak iyi yapmış, içinde kalacağına yaşadı ve bir cevap alacak. Bu şey değil, aaa bu erkek bana baktı, kesin benden hoşlanıyor falan. İnsanlar gerçekten anlıyor çekimi.
Aynı şekilde o da izledi. Bilmiyorum ama zaten ben ümidimi kestim, en azından içimde kalmadı.Sanırım ilgisi olsa başka türlü iletişime geçerdi. Hatta 2 aydır yokmuş zaten ondan önce bir girişimde bulunurdu diye düşünüyorum.
Ama diğer üyelerin de söylediği gibi yaptığınız şey şikayete konu olacak bir durum. Evin çamaşırı, temizliği vs zamanını sayısını bilebilmek için bayağı zaman harcamak izlemek lazım.
Vah vahCok korkunc
Şöyle aklı başında, eleştirmek için pusuda beklemeyip fesat olmayan yorum yapmak için yapmayan insanlara bayılıyorum. Yengeçleri de severimYengeç burcu olduğum için romantik bir aşk hikayesine dönüşme olasılığı bile beni heyecanlandırdı
Ben kötü bakmıyorum nedense yaşadığınıza. Olabilir iki insan böyle tanışabilir. Bu bakışma ne kadar sürdü ?
ben ikizlerim yükselenim terazi. dürtüsel değilim. hiç dürtüsel olmadım. 42 yaşındayım. gençliğimde de olmadım hatta gençken aşırı sakindir. karşı cinsle ilgili hiçbir girişimim olmadı. bence astroloji her şey değil. eğitim, aile durumu, kişinin genetik alt yapısı ve psikolojik durumu çok önemli. astrolojiden çok iyi anlarım hatta anlamak değil de çok iyi biliyorum. harita yorumluyorum. gezegen açıları ve konumları çok önemli. venüsü yayda olan birine selam bile vermem mesela. ya da venüs koçla aşk yaşanmaz bence. derine indiğimizde çok katmanlı bir konu. benim ay burcum balık. buna rağmen ağlak çatlak toksik bir aşık hiç olmadım. mantık hayatımın temel direği. mantıkla adım atan biriyim. duygular bence insanı daima ateşe atıyor. en azından benim mantığıma göre. herkesin hayatına kimse karışamaz neticedeiletişim - flört teması ön plandadır deyü
Fesatça bunu araştırıp buraya eklemen ne kadar boş, böyle mutsuzluktan mı beslenirsiniz
Millet derdini sorununu anlatıyor, kendiniz mutsuzsunuz eleştirmekten konuya düzgün cevap yazın önce sonra teyze dediğim için ağlarsınız kimliğimi mi gördün 18 olurum 28 olurum 38 olurum teyze derim babaanne derim, sen önce klavyede oturup insanların mutsuzluğundan beslenme, sana ve senin gibilere Allah akıl fikir insanlık versin teyzeMillete ablacım teyzecim yazıp duruyorsunuz da 28 yaşında koca kadınsınız. Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Olabilir, bu da bir ihtimal hahaha ama öyle dursa ilgimi çekmezdi de yorumunuza saygım var ihtimal yaniDiğer cevapları okumadan söylüyorum; adam %96.71 ihtimalle gay
Ozetle ne yazdiniz nota herkes meraktaFesatça bunu araştırıp buraya eklemen ne kadar boş, böyle mutsuzluktan mı beslenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?