Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
medeni insanlar komşularına selam verir. başını sallar, elinde çay kahve fincanı varsa sallar gülümser. sonra illa ki aynı muhitte olanlar markette, sokakta karşılaşır. orda da selam verilir. tanışmalar böyle başlar. netflix dizilerini azaltın. gerçek dünyada kapıya not bırakıp da ölümsüz aşkınızla tanışmazsınız. o evde başkasının yaşamadığına ya da gelip gitmediğine asla emin olamazsınız. sevgilisi var mı yok mu bilemezsiniz ya da psikolojik durumu nasıl mesela? ya ruh hastasıysa? şizofreniyse? takıntılı bir tipse? en kötüsü belki dedikoducu bir pzvnk. sizi mahalleye rezil edecek. ya da numaranızı arkadaşlarına yayacak. iki ev süpürdü sildi diye efendi erkek mi ilan ettiniz? hayat tecrübeniz az olabilir ama en azından tecrübeli insanların düşüncelerini dikkate alın. iki bakıştınız diye o da sizle ilgileniyor diyemezsiniz. ben de komşularımla balkonda denk geliyorum ama kimseden hoşlanmıyorum. "bu mal nereye bakıyor yaaa" deyip içeri giriyorum çoğu zaman..

Teyze hitabını gören 18'lik taze zanneder ama 27 yaşında kendisi. 30'a yaklaşınca strese girmiş herhalde shjkkl

Adamın hareketleri çok tanıdık geldi. Yağmur yağarken denizliklere su dökme detayına bayıldım. Adamın çalıştığını ve maç izlediğini söylemeseniz emekli babamın peşini bırakın derdim.
Millete teyze deyip emmi kıvamında adamdan hoşlanmak da ne bileyim...

Anlamak istemiyorsunuz herhalde?! Beni tek taraflı bakıyormuş sapıkmışım gibi kimse lanse edemez. Yazdıklarına göz gezdirdim, tamamını okumadım vaktim yok bu zihniyete. Aynı şeyleri tekrar edemem.

İlgisi varsa o bırakamaz mıydı notu mesela? Ya ilgisi yok ya da bir aksiyon alacak kadar ilgisi yok. Sonra da kızlar, erkekler Prenses olmuş diye şikayet ediyorsunuz.
Kafamı çevirdim dedim, zaten not bıraktım yani takmıyorum olacağı varsa olurdu aynen

Kesinlikle

Aynı şekilde o da izledi. Bilmiyorum ama zaten ben ümidimi kestim, en azından içimde kalmadı.

Şöyle aklı başında, eleştirmek için pusuda beklemeyip fesat olmayan yorum yapmak için yapmayan insanlara bayılıyorum. Yengeçleri de severim

iletişim - flört teması ön plandadır deyü
ben ikizlerim yükselenim terazi. dürtüsel değilim. hiç dürtüsel olmadım. 42 yaşındayım. gençliğimde de olmadım hatta gençken aşırı sakindir. karşı cinsle ilgili hiçbir girişimim olmadı. bence astroloji her şey değil. eğitim, aile durumu, kişinin genetik alt yapısı ve psikolojik durumu çok önemli. astrolojiden çok iyi anlarım hatta anlamak değil de çok iyi biliyorum. harita yorumluyorum. gezegen açıları ve konumları çok önemli. venüsü yayda olan birine selam bile vermem mesela. ya da venüs koçla aşk yaşanmaz bence. derine indiğimizde çok katmanlı bir konu. benim ay burcum balık. buna rağmen ağlak çatlak toksik bir aşık hiç olmadım. mantık hayatımın temel direği. mantıkla adım atan biriyim. duygular bence insanı daima ateşe atıyor. en azından benim mantığıma göre. herkesin hayatına kimse karışamaz neticede

Millete ablacım teyzecim yazıp duruyorsunuz da 28 yaşında koca kadınsınız. Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Millet derdini sorununu anlatıyor, kendiniz mutsuzsunuz eleştirmekten konuya düzgün cevap yazın önce sonra teyze dediğim için ağlarsınız kimliğimi mi gördün 18 olurum 28 olurum 38 olurum teyze derim babaanne derim, sen önce klavyede oturup insanların mutsuzluğundan beslenme, sana ve senin gibilere Allah akıl fikir insanlık versin teyze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…