Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar abartacak ne var, anlayamadım. Sitede oturuyorduk, adam perdelerini açıyor benim evim ondan 1 kat daha yüksekte olduğu için robot süpürgesini de gördüm yani. Zaten görmem için perdelerini açıyor. Ben evde yokken ya da çıkarken kapatıyor. Normal insan perdeleri site tarzı evlerde açık oturur mu? En azından tüllerini kapatır.
Siz balkon bitkisi misiniz? Adamin her hareketini takip ediyorsunuz
Wcye bile kosarak gidip geliyorsunuzdur birsey kacirmamak icin
Aynen kanka bitkiyim ben, tek başıma takip ediyorum demek ki bir şeylerden cesaret alıp not yazmamışım kendi kendime öyle adamı sapık gibi takip ediyorum, yok balkona tuvalet yaptırdım kaçırmamak için oradan daha rahat dikizlemek. Rahatladı mı için

Kapisinin altina not birakmak yerine balkondan balkona not yazip ucak yapip atsaydin kanka daha cabuk gorurdu
Kapinin dibindeki notu nasil gorecek simdi
Supurgesi yuttuysa?

benimkinin babası aşçı adamın yanında da çıraklık yapmış küçüklükten
şok olup kaldığım bir olay da ilişkinin ilk zamanlarında ben 12 saat mesai yapıyorum, temizlik yapmaya enerjim kalmamasından ötürü canım sıkılıyor diye ben işteyken bana sürpriz şekilde evi temizleyip çıkıp gitmesiydi (beraber yaşamıyoruz)
benim babamın babası da aşçıymış, babam ve amcamlar da lokantada çıraklık yapmışlar
anneme pek çok yemeği babam öğretmiş (bundan hariç berbat evlilikleri vardı o ayrı )
biz de anlaştık benim ona öğreteceğim bir konu karşılığı o da bana tamir öğretecek mesela bunun gibi pek çok konuyu bölüştük eksik olduğumuz noktalarla ilgili tamamlıyoruz birbirimizi bence böylesi de güzel yav
ben yine de mutfaktayken sürekli patron takılıyorum orası benim bölgemmiş gibi kodlarımıza yerleşmiş herhalde ama güzel yemek yapıyor hakkını yiyemem, babam da güzel yemek yapar annem de babam da tek başına yaşıyor, annem tamir işini, babam da temizliğini-yemeğini kendi yapar

Ya müsait olunca benim de böyle burcumdan azıcık ucundan birşeyler söyleseniz bana da. Çok merak ediyorum ama hiç kafam bakmıyor.

Adam hırlı mı hırsız mı belli değil, neymiş camlarını maşrapa ile yıkıyormuş, tövbe yarabbim.
Adamın camlarını maşrapa ile yıkaması da nasıl artı puan kazandırıyor anlamak mümkün değil.

Adam binanın bodrum kat dairesinde yaşamıyorsa; o suyun yola, kaldırıma, başka bir komşunun camına, üstüne vb gelme ihtimali varsa bu düpedüz saygısızlık.

Son düzenleme:
Yani adam buzdolabını açıp yukarıya bakıyor. Kahvesini alıp yukarıya bakıyor konu sahibi bir kat yüksekte ise. Konu sahibinin misafirleri camına balkonuna yanaşıp aşağı bakıyor. Maşallah ne göz varmış miyop olarak üzüldüm, ya da tvler çok büyük ne izlediğinizi bilecek kadar

Ya müsait olunca benim de böyle burcumdan azıcık ucundan birşeyler söyleseniz bana da. Çok merak ediyorum ama hiç kafam bakmıyor.
yani ben uzmanım diyemem ama özelden yazarsanız konuşabiliriz elbette sıkıntı yok
bu arada gezegenlerin-burçların arketiplerini araştırırsanız aslında kendi kendine yorumlaması da eğlenceli

Hayal falan yok, gayet dümdüz perdeleri tülleri açık yaşıyor direk bana kitleniyor diyorum ablacım, anlamıyor musunuz acaba? Adam bi bana bakıyo bi iş yapıyo bi bana bakıyo açtığım kanalı açıyo vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…