- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
İşsizlik seviyesiO aslında yoğ
Napıyım sapıksa eşcinselse gidip kendimi asacak halim yok djdjdjsjs yoo takip etmedim gördüm diyorum. Bence biraz daha abartınnn abarttt, evet cesur biriyimdir haklısınız. Hırlı hırsız da olabilir çalmıştır doğru djdjdjdjdYa hu evine kadın girip çıkmamasına kadar takip etmişsiniz de ya bu adam bir sapıksa ve ya eşcinselse? Evindeki robot süpürgeye kadar takip etmeniz sizin de hiç normal olmadığınızı gösteriyor. Ben karşı komşumun hakkında bu kadar bilgiye sahip değilim, kusura bakmayın ama insan yeri geliyor 20 yıllık kocasını tanıyamıyor, nasıl bu kadar kendinizden eminsiniz şaşılacak bir durum ve bu devirde iyi cesaret sizinki. Adam hırlı mı hırsız mı belli değil, neymiş camlarını maşrapa ile yıkıyormuş, tövbe yarabbim.
yok dürtüsellik adına koçu yazmıştım ben de koç burcuyumben ikizlerim yükselenim terazi. dürtüsel değilim. hiç dürtüsel olmadım. 42 yaşındayım. gençliğimde de olmadım hatta gençken aşırı sakindir. karşı cinsle ilgili hiçbir girişimim olmadı. bence astroloji her şey değil. eğitim, aile durumu, kişinin genetik alt yapısı ve psikolojik durumu çok önemli. astrolojiden çok iyi anlarım hatta anlamak değil de çok iyi biliyorum. harita yorumluyorum. gezegen açıları ve konumları çok önemli. venüsü yayda olan birine selam bile vermem mesela. ya da venüs koçla aşk yaşanmaz bence. derine indiğimizde çok katmanlı bir konu. benim ay burcum balık. buna rağmen ağlak çatlak toksik bir aşık hiç olmadım. mantık hayatımın temel direği. mantıkla adım atan biriyim. duygular bence insanı daima ateşe atıyor. en azından benim mantığıma göre. herkesin hayatına kimse karışamaz neticede
Ne manada korkunçLisedeyken karşı sitedeki çocukla bakışırdık balkondan. Sonra çocuk bana ulaştı reddedip bağırmıştım
Bence not bırakmanız korkunç.
Hoşuna gitmeyen yorum değil ninecim, sizin de yaşınız büyük ama aklınız küçücükten bile küçük herhalde fesatsu nine. Git kendine acı kim bilir ne mutsuzluğun var sinsi sinsi saklayıp buradakilere kinini kusuyorsun önce anlatmamı anlayacak kadar kitap oku beynini geliştir anla sonra gel yorum yap, ben kıyarım amaKK'ye "ıyyy" butonu da gelmeli artık. Hoşuna gitmeyen yorum görünce "teyze" diyerek küçücük aklınca dalga geçtiğini sanmak, "baya tecrüben var herhalde" diyerek seviyeyi iyice düşürmek, acınası.
Adamın ilgisi olsa zaten adım atardı, bi şeyler yapardı, kendi çapında çalmış oynamışsın, hakkında aslında hiçbir şey bilmediğin adamın kapısına not bırakman da ne kadar romantikleştirmeye çalışsan da kabus gibi hareket.
Bir de kendini avutuyor "maç izliyodur, geç bitti" diyerek, kıyamam
Evet, mağaramda mutluyum demek kiAdam emekli dedeme benziyobu mu ideal erkek beklentin?
Bir üniversitenin akademik araştırmasını incelemişti. kadınlar ev işi yapan erkekleri çekici bulmuyor ve evliliklerde böyle erkekler zamanla erkeksi gelmemeye başlıyor. erkeğin eli vileda değil çekiç tutanı makbulmüş. yapılan araştırmalar bunu kanıtlamış. nasıl ki evde sürekli emir veren höt höt ve erkeksi kadınlar iticiyse, kadın gibi her işe karışan, sürekli ev işi yapan erkekler de itici. bir kere dediğim gibi bence de erkeksi değil. eşimin asla ev işi yapmasını istemem. asla ama asla. mutfağa da sadece yemek yemek için girebilir. işlerime burnunu sokamaz. mutfağıma karışamaz. ben de onun işlerine karışmam. musluk bozuldu mu pek ala ben tamir edebilirim ama asla elimi sürmem. o tamir edecek. bu onun görevi bence. ben geleneksel biriyim. böyle gelmiş böyle giderim zaten yaşlandık biz. gençler artık böyle düşünmüyor.Bide adam robot supurge kullaniyor diye buzdolabini 5 10 kez aciyor diye camlara su tutuyor diye neden gay ya da emekli amca dendi bu kadar anlayamadim
Erkeksi olmasi icin batmanli boxerla mi gezmesi gerekiyordu sjfjsjd
Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.
Normal bakmıyor, kahvesini alıyor örneğin direk benim bulunduğum tarafa kitleniyor. Buzdolabına sırf bana baksın diye gidiyor, bunları yaparken ben birkaç kez perdemi kapattım kafamı çevirdim ama pişman oldum, adam nasıl gelip adım atsın ki. Arkadaşlarım da fark ettiğine göre baya kitlendi yani. Ben dışarı çıktığımda perdelerini kapatıyor, bu tür şeyleri kaç kez yakaladım 1 kez 2 kez 10 kez olur ama 50 kez olursa tesadüf olmaz benceBenimde mutfak perdem hep açık,bende sürekli balkonda mutfakta dolanıyorum lambalar açık oturuyorum ve bazen arabalar fln park ediyor boş alana sevgilileriyle geliyorlar diye düşünüyorum inşallah alınan olmamıştır,arkadaşlarınız nasıl farketmiş olabilir,sağa sola bakarken sizede gözü kaymış olabilir,şahsen bende balkondayken salondayken bir başkası bakarsa bende bakarım noluyoki diye yada yine baktımı diye,bu anlattığınız şey bana çok çok çok ütopik geldi kusura bakmayın,ha belki bakıyordur bir etkileşim olmuştur ama ben acaba alınıyormuyum diye düşünürdüm,geri dönüşü farklı olabilir mahçup olabilirim,cesaretinizi sevdim ama sonuç düşündürücü.
Günün 48 saati komşumu dikizleyecek kadar degilİşsizlik seviyesi
Normal bakmıyor, kahvesini alıyor örneğin direk benim bulunduğum tarafa kitleniyor. Buzdolabına sırf bana baksın diye gidiyor, bunları yaparken ben birkaç kez perdemi kapattım kafamı çevirdim ama pişman oldum, adam nasıl gelip adım atsın ki. Arkadaşlarım da fark ettiğine göre baya kitlendi yani. Ben dışarı çıktığımda perdelerini kapatıyor, bu tür şeyleri kaç kez yakaladım 1 kez 2 kez 10 kez olur ama 50 kez olursa tesadüf olmaz benceBenimde mutfak perdem hep açık,bende sürekli balkonda mutfakta dolanıyorum lambalar açık oturuyorum ve bazen arabalar fln park ediyor boş alana sevgilileriyle geliyorlar diye düşünüyorum inşallah alınan olmamıştır,arkadaşlarınız nasıl farketmiş olabilir,sağa sola bakarken sizede gözü kaymış olabilir,şahsen bende balkondayken salondayken bir başkası bakarsa bende bakarım noluyoki diye yada yine baktımı diye,bu anlattığınız şey bana çok çok çok ütopik geldi kusura bakmayın,ha belki bakıyordur bir etkileşim olmuştur ama ben acaba alınıyormuyum diye düşünürdüm,geri dönüşü farklı olabilir mahçup olabilirim,cesaretinizi sevdim ama sonuç düşündürücü.
Böyle biri değilim söylenme falan huylarım yok, direk silerim yani beni mutsuz eden biriniAfedersin ök.... gibi bakmak yerine o iletişime geçseydi sizinle.Bence kadın atmamalı asla ilk adımı,aranızda bir şey başlasa evlenseniz hayat boyu siz itelersiniz adamı,sonra söylenirsiniz niye diye.
Zaten arkadaşımla birlikte bize mi bakıyor diye fark ettik, sonradan gelenler de fark etti. Diyebilirler ama durum ortada. Durumu abartmadan konuştuk şizoluk bir durum yok djdjdjdArkadaşlarınız muhtemelen arkanızdan şizoya bak diyordur.. üzüldüm.
Böyle bir film izlemiştim adını hatırlamadım ama. Aynı sizin anlattığınız gibi işte falan meğer adam seri katilmiş. Öldüreceği kadınları bulup evlerine çok yakın taşınıyor gözlemliyor, ilgileniyor falan.
İyi cesaret sizinki.
Seri katil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibi
İşte o adam da öyleydi, izleri kaybetmek için sürekli evini temizliyordu.
Adam seri katil de oldu hahahahaha
Çokkk teşekkür ederimmmBana ne oluyorsa ben bile heyecanlandım.inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız
Adamı resmen dikizlemişsiniz. Bu bir suçtur. Sizi şikayet edebilirŞöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.
Bu kadar abartacak ne var, anlayamadım. Sitede oturuyorduk, adam perdelerini açıyor benim evim ondan 1 kat daha yüksekte olduğu için robot süpürgesini de gördüm yani. Zaten görmem için perdelerini açıyor. Ben evde yokken ya da çıkarken kapatıyor. Normal insan perdeleri site tarzı evlerde açık oturur mu? En azından tüllerini kapatır.Buzdolabi yorumumu konu icindeki cevaplari okumadan yazmistim.
Yerden max. 10 cm yuksekliginde olan robot supurgeyi nasil gordunuz yahu siz? O nasil bir yerlesim yeri herkes perdeler acik yasiyor, karsi komsular birbirinin robot süpürgesine kadar hakim oluyor, bu ne mahremiyetten yoksun konut yapılaşmasi?
Sovyet evlerinde falan misiniz? Ya da Cin'in koca mahalleyi icine alabilen devasa konut komplekslerinde?
Mustakil evdeyim, robot supurgem oldugunu bitisik komsum haric kimse bilmez, ki benim supurge bazen cosup bahceye cikiyor kerata ama komsular bilmez.
Mutfağımin onune baska komsularim arabalarini parkedebiliyor, bir daha asla buzdolabimi acmayacagim komsular park ettiginde.
Cok urkutucu bu kadar herseyine hakim olmak, o da sizin boyle herseyinize hakimse ben not birakmak yerine korkudan titrer derhal evimi degistirirdim. G geceninkralicesi
İçinde en azından “sosyal gülümseme” barındırsa, merhabalaşılsa, çıkışta karşılaşılsa vs bir iletişim olsa kimse garip bulmaz. Belki o zaman bi tık romantik bile olurdu. Perde kapatmalı dikizleşme ürkütücü.Normal bakmıyor, kahvesini alıyor örneğin direk benim bulunduğum tarafa kitleniyor. Buzdolabına sırf bana baksın diye gidiyor, bunları yaparken ben birkaç kez perdemi kapattım kafamı çevirdim ama pişman oldum, adam nasıl gelip adım atsın ki. Arkadaşlarım da fark ettiğine göre baya kitlendi yani. Ben dışarı çıktığımda perdelerini kapatıyor, bu tür şeyleri kaç kez yakaladım 1 kez 2 kez 10 kez olur ama 50 kez olursa tesadüf olmaz bence
Bence bu geleneksellik degil erkeklerin ustun goruldugu bir duzenBir üniversitenin akademik araştırmasını incelemişti. kadınlar ev işi yapan erkekleri çekici bulmuyor ve evliliklerde böyle erkekler zamanla erkeksi gelmemeye başlıyor. erkeğin eli vileda değil çekiç tutanı makbulmüş. yapılan araştırmalar bunu kanıtlamış. nasıl ki evde sürekli emir veren höt höt ve erkeksi kadınlar iticiyse, kadın gibi her işe karışan, sürekli ev işi yapan erkekler de itici. bir kere dediğim gibi bence de erkeksi değil. eşimin asla ev işi yapmasını istemem. asla ama asla. mutfağa da sadece yemek yemek için girebilir. işlerime burnunu sokamaz. mutfağıma karışamaz. ben de onun işlerine karışmam. musluk bozuldu mu pek ala ben tamir edebilirim ama asla elimi sürmem. o tamir edecek. bu onun görevi bence. ben geleneksel biriyim. böyle gelmiş böyle giderim zaten yaşlandık biz. gençler artık böyle düşünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?