Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk adımı kadın atmamalı. ben geri kafalıyım evet ancak hiç yanılmadım. sizin göz yaşı ve hayal kırıklığı ile edineceğin tecrübeyi biz size bedava sunuyoruz. biz o yollardan geçeli seneler oldu. her erkek aynıdır. erkek kafası aynıdır. istisnalar kaideyi bozmaz. farklı erkekler olabilir ama binde bir denk gelir. bizim coğrafyamızda islam ve gelenekle yoğrulmuş bir erkek prototipi var. bunu ben icat etmedim. erkekleri de ben eğitmedim. olan bu. kadın teklif ederse, ısrar ederse, ilişki için sürekli çabalarsa erkek çantada keklik görür. basit görür. kolay görür. ne nazdan ölüp peşinde köpek yapacaksın ne de kendini önüne atacaksın. ortasını bulacaksın. bırakacaksın erkek istiyorsa seni elde edecek.

unutmayın ilişki başlangıcı için kadının evet demesi önemlidir ancak ilişkileri erkekler devam ettirir. sevmeyen istemeyen erkek kılını kıpırdatmazken sizden hoşlanan erkek kuş olur uçar balkonunuza konar. yoktan var eder ama size ulaşır.

siz erkeğin size ulaşmasına izin vermiyorsunuz ki. kendinizi hediye paketinde önüne atıyorsunuz. erkek de bu kadar kolay ulaşınca emek harcamadığı için kolayca harcıyor. bunu anlamayacak ne var. biraz aklınızı kullanın. sonra evde kadın erkek rolleri değişir. kendinizi kocanızın annesi olarak bulursunuz..

Bide adam robot supurge kullaniyor diye buzdolabini 5 10 kez aciyor diye camlara su tutuyor diye neden gay ya da emekli amca dendi bu kadar anlayamadim
Erkeksi olmasi icin batmanli boxerla mi gezmesi gerekiyordu sjfjsjd

Napıyım sapıksa eşcinselse gidip kendimi asacak halim yok djdjdjsjs yoo takip etmedim gördüm diyorum. Bence biraz daha abartınnn abarttt, evet cesur biriyimdir haklısınız. Hırlı hırsız da olabilir çalmıştır doğru djdjdjdjd

yok dürtüsellik adına koçu yazmıştım ben de koç burcuyum ikizleri iletişim teması olduğundan teraziyi de venüsün romantik yanından dolayı yazdım, terazide dürtüsellik yok bence zaten terazi koçun karşıt arketipi ya onların eylemi kafaya bir şey takmaktan değil akışla beraber rahatça yaşayabilmekten geliyor bana kalırsa.
bu arada sevgilim venüs yay ama hayatımda yaşadığım en güven dolu ve sakin ilişkiyi yaşıyorum gerçi bende jüpiter etkisi de yoğun
bütün ezoterik ilimlerin özünde özgür irade var bence yani kaderimizi yazmaz gökyüzü aslında zaten sizin de dediğiniz gibi haritalar parmak izi gibi kişiye özel
ben de mitolojiyi ve sembolleri, arketipleri seviyorum sace
edit: bu arada ayım oğlak ama duygusal rollercoaster bir tiptim şu yaşlarıma dek onu ve koçun dürtüselliğini dengeledim sağlıklı hissediyorum şimdilerde

Hoşuna gitmeyen yorum değil ninecim, sizin de yaşınız büyük ama aklınız küçücükten bile küçük herhalde fesatsu nine. Git kendine acı kim bilir ne mutsuzluğun var sinsi sinsi saklayıp buradakilere kinini kusuyorsun önce anlatmamı anlayacak kadar kitap oku beynini geliştir anla sonra gel yorum yap, ben kıyarım ama

Bide adam robot supurge kullaniyor diye buzdolabini 5 10 kez aciyor diye camlara su tutuyor diye neden gay ya da emekli amca dendi bu kadar anlayamadim
Erkeksi olmasi icin batmanli boxerla mi gezmesi gerekiyordu sjfjsjd
Bir üniversitenin akademik araştırmasını incelemişti. kadınlar ev işi yapan erkekleri çekici bulmuyor ve evliliklerde böyle erkekler zamanla erkeksi gelmemeye başlıyor. erkeğin eli vileda değil çekiç tutanı makbulmüş. yapılan araştırmalar bunu kanıtlamış. nasıl ki evde sürekli emir veren höt höt ve erkeksi kadınlar iticiyse, kadın gibi her işe karışan, sürekli ev işi yapan erkekler de itici. bir kere dediğim gibi bence de erkeksi değil. eşimin asla ev işi yapmasını istemem. asla ama asla. mutfağa da sadece yemek yemek için girebilir. işlerime burnunu sokamaz. mutfağıma karışamaz. ben de onun işlerine karışmam. musluk bozuldu mu pek ala ben tamir edebilirim ama asla elimi sürmem. o tamir edecek. bu onun görevi bence. ben geleneksel biriyim. böyle gelmiş böyle giderim zaten yaşlandık biz. gençler artık böyle düşünmüyor.

Sapık mısınız ya

Normal bakmıyor, kahvesini alıyor örneğin direk benim bulunduğum tarafa kitleniyor. Buzdolabına sırf bana baksın diye gidiyor, bunları yaparken ben birkaç kez perdemi kapattım kafamı çevirdim ama pişman oldum, adam nasıl gelip adım atsın ki. Arkadaşlarım da fark ettiğine göre baya kitlendi yani. Ben dışarı çıktığımda perdelerini kapatıyor, bu tür şeyleri kaç kez yakaladım 1 kez 2 kez 10 kez olur ama 50 kez olursa tesadüf olmaz bence

Normal bakmıyor, kahvesini alıyor örneğin direk benim bulunduğum tarafa kitleniyor. Buzdolabına sırf bana baksın diye gidiyor, bunları yaparken ben birkaç kez perdemi kapattım kafamı çevirdim ama pişman oldum, adam nasıl gelip adım atsın ki. Arkadaşlarım da fark ettiğine göre baya kitlendi yani. Ben dışarı çıktığımda perdelerini kapatıyor, bu tür şeyleri kaç kez yakaladım 1 kez 2 kez 10 kez olur ama 50 kez olursa tesadüf olmaz bence
Afedersin ök.... gibi bakmak yerine o iletişime geçseydi sizinle.Bence kadın atmamalı asla ilk adımı,aranızda bir şey başlasa evlenseniz hayat boyu siz itelersiniz adamı,sonra söylenirsiniz niye diye.
Böyle biri değilim söylenme falan huylarım yok, direk silerim yani beni mutsuz eden birini

Seri katil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibi

İşte o adam da öyleydi, izleri kaybetmek için sürekli evini temizliyordu.

Adam seri katil de oldu hahahahaha

Adamı resmen dikizlemişsiniz. Bu bir suçtur. Sizi şikayet edebilir

Bu kadar abartacak ne var, anlayamadım. Sitede oturuyorduk, adam perdelerini açıyor benim evim ondan 1 kat daha yüksekte olduğu için robot süpürgesini de gördüm yani. Zaten görmem için perdelerini açıyor. Ben evde yokken ya da çıkarken kapatıyor. Normal insan perdeleri site tarzı evlerde açık oturur mu? En azından tüllerini kapatır.

İçinde en azından “sosyal gülümseme” barındırsa, merhabalaşılsa, çıkışta karşılaşılsa vs bir iletişim olsa kimse garip bulmaz. Belki o zaman bi tık romantik bile olurdu. Perde kapatmalı dikizleşme ürkütücü.

Bence bu geleneksellik degil erkeklerin ustun goruldugu bir duzen
Benim esim elbette bana yardim edecek
Mutfaga girip yemek yapsa ne mutlu olurdum, ama bulasik makinesini bosaltmasi bile beni mutlu eder
Kendi ogluma da ogreticem
Ilerde okumak icin is icin baska yerlere giderse zorlanmasin kendi islerini halledebilsin
Esine yardimci olsun tum yuku karisina yuklemesin hayat musterek
Esim camasir da asar ve erkekliginden hic kaybetmedi benim gozumde
Aksine sevgim artti bana yardimci olmak icin cabaliyor diye
Iki ev supurdu diye kadinsi gelecekse gozume o is yaştir bana göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…