• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buzdolabi yorumumu konu icindeki cevaplari okumadan yazmistim.

Yerden max. 10 cm yuksekliginde olan robot supurgeyi nasil gordunuz yahu siz? O nasil bir yerlesim yeri herkes perdeler acik yasiyor, karsi komsular birbirinin robot süpürgesine kadar hakim oluyor, bu ne mahremiyetten yoksun konut yapılaşmasi?

Sovyet evlerinde falan misiniz? Ya da Cin'in koca mahalleyi icine alabilen devasa konut komplekslerinde?

Mustakil evdeyim, robot supurgem oldugunu bitisik komsum haric kimse bilmez, ki benim supurge bazen cosup bahceye cikiyor kerata ama komsular bilmez.

Mutfağımin onune baska komsularim arabalarini parkedebiliyor, bir daha asla buzdolabimi acmayacagim komsular park ettiginde.

Cok urkutucu bu kadar herseyine hakim olmak, o da sizin boyle herseyinize hakimse ben not birakmak yerine korkudan titrer derhal evimi degistirirdim. G geceninkralicesi

Yoo insan kaçırıp saklamaya bayağı para harcıyordu. Ses geçirmeyen kırılmaz camdan kafesler, depolar falan.
Adamın kareli donuna kadar hakim kadın, kafesi mi görmiycek Allasen😐 içi geçmiş adamın kesin kocam gibi yükseleni başak yoksa elinde maşrapa cam pervazı yıkamak nedir😑 evlerden ırak😑

Adamın kareli donuna kadar hakim kadın, kafesi mi görmiycek Allasen😐 içi geçmiş adamın kesin kocam gibi yükseleni başak yoksa elinde maşrapa cam pervazı yıkamak nedir😑 evlerden ırak😑
Instada aşşşırı titiz bi erkek var, bence konu sahibi onla flortlesiyor, bu hakimiyette ondan, yani insallah oyledir.

Robot süpürgesi olan,cam çerçeveyi maşrapaylan yıkayan bekar erkek. Hayalimdeki erkek ama ne yazık ki ya .bnedir ya da puşt falandır o.
Benim esimde yagmur yagarken pencerelere panjurlara su tutan bir başak burcu 🥲
Adam basaksa kacsin bence
Hersey gorunen robot supurge gibi degil 🥴

Tamam teyze
Baya tecrüben var herhalde erkeklerle
Bilmiyorum zaten, kendisi bana baktığı için dikkatimi çekti ben de bakmaya başladım tek taraflı bakıyormuşum gibi niye algı yaratıyorsunuz
İşiniz gücünüz fitne
Yoo size göre erken saat olabilir ayrıca
niye merhabalaşmadınız?

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış 🫂 ocak ayı anneleri gibi grup kurcam yükseleni başaklı kocası olan bahtsızlar kulübü diye🥺

Ben de başak burcuyum ama ölsem su falan tutmam öyle pencere kenarına panjura falan 😆
Normal düzeyde temiz olsalar yetecek aslında koca milleti. İlla vur deyince öldürecekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X