- 25 Temmuz 2013
- 13.196
- 53.792
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Her yer kan oluyordu, adam temizlikçi mi çağıracak?Seri katil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yer kan oluyordu, adam temizlikçi mi çağıracak?Seri katil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibi![]()
Bi de cimri yaniHer yer kan oluyordu, adam temizlikçi mi çağıracak?
Yoo insan kaçırıp saklamaya bayağı para harcıyordu. Ses geçirmeyen kırılmaz camdan kafesler, depolar falan.Bi de cimri yanihdjdj
Kenetlenseniz ölür müsünüz iki dakka
Adamın kareli donuna kadar hakim kadın, kafesi mi görmiycek AllasenYoo insan kaçırıp saklamaya bayağı para harcıyordu. Ses geçirmeyen kırılmaz camdan kafesler, depolar falan.
Yanaş bacım safları sıkılaştırın boşluk kalmasınNe yana kenetleniyoruz![]()
Instada aşşşırı titiz bi erkek var, bence konu sahibi onla flortlesiyor, bu hakimiyette ondan, yani insallah oyledir.Adamın kareli donuna kadar hakim kadın, kafesi mi görmiycek Allaseniçi geçmiş adamın kesin kocam gibi yükseleni başak yoksa elinde maşrapa cam pervazı yıkamak nedir
evlerden ırak
![]()
Adam aradı mı ben bunu merak ediyorum.
Kıskanç karıları boş ver bana cevap yaz.
Benim esimde yagmur yagarken pencerelere panjurlara su tutan bir başak burcuRobot süpürgesi olan,cam çerçeveyi maşrapaylan yıkayan bekar erkek. Hayalimdeki erkek ama ne yazık ki ya .bnedir ya da puşt falandır o.
niye merhabalaşmadınız?Tamam teyze
Baya tecrüben var herhalde erkeklerle
Bilmiyorum zaten, kendisi bana baktığı için dikkatimi çekti ben de bakmaya başladım tek taraflı bakıyormuşum gibi niye algı yaratıyorsunuz
İşiniz gücünüz fitne
Yoo size göre erken saat olabilir ayrıca
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışBenim esimde yagmur yagarken pencerelere panjurlara su tutan bir başak burcu
Adam basaksa kacsin bence
Hersey gorunen robot supurge gibi degil![]()
Akşam maçı bahane etti kendine, sabah yine yazmaz/aramazsa "notu görmedi kesinAyyy bende çok merak ettim bir de sabah yazdı mı onu da merak ettim
Belki taşınmıştır o da aşkındanAkşam maçı bahane etti kendine, sabah yine yazmaz/aramazsa "notu görmedi kesin" tribine girecek
![]()
Ben de başak burcuyum ama ölsem su falan tutmam öyle pencere kenarına panjura falanBenim esimde yagmur yagarken pencerelere panjurlara su tutan bir başak burcu
Adam basaksa kacsin bence
Hersey gorunen robot supurge gibi degil![]()