• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nsan kocasn m daha cok seviyor? ocuunu mu?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Merak ettigim bir konudur. Annem önce cocuklarim:ecrin_bebek: sonra kocam:1hug: diyor. Ya siz?sengözlerimebaksanab

bir kadın önce kendisini sever aslında....
taaaa ki anne olana kadar!:emir_bebek:

sensible,sana birgün eşimin bana kızdığı bir durumu anlatayım ...

tv de bir program vardı...yalan makinesi ile ilgili...
adamı oturttular,ve tüm yakın çevresi orada..eşi ,çocuğu,anne,baba,kardeşleri vs..
arka arkaya zor sorular !yalan makinesi ve ucunda büyük bir para ödülü..
ve o beni üzen ama çok ta düşündürmeyen o soru soruldu;
''EVıNıZDE YANGIN ÇIKTI ,VE ÖYLE BıR DURUM Kı ,SADECE YA EŞıNıZı,YADA ÇOCUĞUNUZU KURTARABıLME ŞANSINIZ VAR ,HANGıSıNı KURTARIRSINIZ!''
adam durup ,onlara doğru çevirip kafasını,bir eşine,bir de kızına baktı ...
ve ''KIZIMI'' dedi...eş te buruk bir gülümseme belirdi ve yalan makinası onun bu düşüncesini doğruladı...
sonra biz eşimle birbirimize baktık ve eşim bana ''SENı '' dedi,bende ona acı ama gerçek olanı söyledim,yalan makinasına gereksinim olmadan ''KIZIMI '' dedim...
ben eşimin tercihine kızdım ve gerekçesini merak edip sordum,o da aynı şekilde bana bunu sordu...eşim dedi ki, ''bir kez daha çocuk yapabilme şansımız var,ama bir rouge daha yok!'' dedi.. ben dedim ki ,''o benden var olan,savunmasız,ve onun bu hayattaki tek ve gerçek kurtarıcısı,güven duvarı benim.sen ise kendini o vaziyette de olsa kurtarmaya çabalayacak kadar erişkinsin ..ve zaten böyle durumda seninle onun yanında karşılacağımız kesin ! ''dedim ..

ne zaman bu tarz bir soru duysam,aklıma bu anı gelir...ve içim daralır...eşimle çocukluğumu,gençliğimi paylaşarak evlendik ama çocuğumun yerine kimseleri sevemezdim ,kendimi bile!... anne olana dek önce hep ben vardım...
aradaki farkı biraz da olsa belirtmek istedim... anne olmak apayrı,baba olmaktan bile...

rouge nin yazdiklarina tamamen katiliyorum anne olmak cok baska birsey insanin kendinden once birini dusunmesi bu bizde esimle bu tarz konusuruz ikimizde oglumuz ilk sirada diyoruz

bir kadın önce kendisini sever aslında....
taaaa ki anne olana kadar!:emir_bebek:

sensible,sana birgün eşimin bana kızdığı bir durumu anlatayım ...

tv de bir program vardı...yalan makinesi ile ilgili...
adamı oturttular,ve tüm yakın çevresi orada..eşi ,çocuğu,anne,baba,kardeşleri vs..
arka arkaya zor sorular !yalan makinesi ve ucunda büyük bir para ödülü..
ve o beni üzen ama çok ta düşündürmeyen o soru soruldu;
''EVİNİZDE YANGIN ÇIKTI ,VE ÖYLE BİR DURUM Kİ ,SADECE YA EŞİNİZİ,YADA ÇOCUĞUNUZU KURTARABİLME ŞANSINIZ VAR ,HANGİSİNİ KURTARIRSINIZ!''
adam durup ,onlara doğru çevirip kafasını,bir eşine,bir de kızına baktı ...
ve ''KIZIMI'' dedi...eş te buruk bir gülümseme belirdi ve yalan makinası onun bu düşüncesini doğruladı...
sonra biz eşimle birbirimize baktık ve eşim bana ''SENİ '' dedi,bende ona acı ama gerçek olanı söyledim,yalan makinasına gereksinim olmadan ''KIZIMI '' dedim...
ben eşimin tercihine kızdım ve gerekçesini merak edip sordum,o da aynı şekilde bana bunu sordu...eşim dedi ki, ''bir kez daha çocuk yapabilme şansımız var,ama bir rouge daha yok!'' dedi.. ben dedim ki ,''o benden var olan,savunmasız,ve onun bu hayattaki tek ve gerçek kurtarıcısı,güven duvarı benim.sen ise kendini o vaziyette de olsa kurtarmaya çabalayacak kadar erişkinsin ..ve zaten böyle durumda seninle onun yanında karşılacağımız kesin ! ''dedim ..

ne zaman bu tarz bir soru duysam,aklıma bu anı gelir...ve içim daralır...eşimle çocukluğumu,gençliğimi paylaşarak evlendik ama çocuğumun yerine kimseleri sevemezdim ,kendimi bile!... anne olana dek önce hep ben vardım...
aradaki farkı biraz da olsa belirtmek istedim... anne olmak apayrı,baba olmaktan bile...

aynen katılıyorum.

Anne için tabi ki önce yavrusu gelir kendinden ve herkesten önce. Allah o yüzden anneyi kutsal kılmıştır bizlere o yüzden anneliği vermiştir. Bir anne yavrusu için bütün dünyayı karşısına alır sadece insanlarda değil bütün dişi varlıklarda böyledir.

anne duygusunu gerçekten yaşamış kimse kocam diyemez demezz..
çocukarımm...kesinliklee...

henüz cocuğum yok ama eşim de sağolsun dünya iyisi biri. ama kesin olan su ki; bebeğim olduğunda onu sevmekten,öpmekten maymuna ceviririm kesin kesinkaydirigubbakcemile3
koca da hergün her dakika sıkılıp öpülmezki ama bebiş öyle mi ya ...öp Allah öp,sık Allah sık di mi am :1hug::1hug:delikafadulden

ÜNLÜ DÜŞÜNÜR BÜYÜK ıNSAN EBRU ŞALLI NE DEMıŞTı KOCAMM kaydirigubbakcemile3
gördüğüm kadarıyla analar şartsız şurtsuz beklentisiz bir tek çocuklarını sever. belkide anne için çocuk demek, kendi küçüklüğüyle tanışmak demektir belkide bu yüzden vazgeçilmezdir kendidir çünkü canının parçasıdır. küçük bir varlığın tamamen benim olmasını hayal etmek bile beni çıldırtıyor, anne olduğumda düşünemiyorum herhalde benimde önce çocuğum olur

ÜNLÜ DÜŞÜNÜR BÜYÜK İNSAN EBRU ŞALLI NE DEMİŞTİ KOCAMM kaydirigubbakcemile3
gördüğüm kadarıyla analar şartsız şurtsuz beklentisiz bir tek çocuklarını sever. belkide anne için çocuk demek, kendi küçüklüğüyle tanışmak demektir belkide bu yüzden vazgeçilmezdir kendidir çünkü canının parçasıdır. küçük bir varlığın tamamen benim olmasını hayal etmek bile beni çıldırtıyor, anne olduğumda düşünemiyorum herhalde benimde önce çocuğum olur

ebru şallaı ne yalakalık yapacağını şaşaırmışş olsa..gerek ..yadaa çocuklarıyla haşır neşir olmadığından bakıcılar sayesinde tam bir anne olamamış..:dilcikar:

kızım tabii kiiii eşimi bırakın bir yana kendimi bile düşünmem kızımı düşündüğüm kadar.
rouge canım eşin demiş başka rouge bulamam diye peki ona sorsalar annenimi rouge mu diye bu soru karşısında ne der bence her erkeğin diyebileceği gibi annemi der aynı zamanda bizde annemizi seçeriz bu soru karşısında.allah yaşatmasın kimseye böyle bir durumu.
allahım hepimizin yavrularına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.

Daha kucağıma bile almadım, 15-20 gün var Allahın izniyle...
Ama daha minik barbunya kadarken bile biliyordum, önce kızım...
can o ya...daha fazla kim sevilebilir ki...

Back
X