Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kadın önce kendisini sever aslında....
taaaa ki anne olana kadar!
sensible,sana birgün eşimin bana kızdığı bir durumu anlatayım ...
tv de bir program vardı...yalan makinesi ile ilgili...
adamı oturttular,ve tüm yakın çevresi orada..eşi ,çocuğu,anne,baba,kardeşleri vs..
arka arkaya zor sorular !yalan makinesi ve ucunda büyük bir para ödülü..
ve o beni üzen ama çok ta düşündürmeyen o soru soruldu;
''EVİNİZDE YANGIN ÇIKTI ,VE ÖYLE BİR DURUM Kİ ,SADECE YA EŞİNİZİ,YADA ÇOCUĞUNUZU KURTARABİLME ŞANSINIZ VAR ,HANGİSİNİ KURTARIRSINIZ!''
adam durup ,onlara doğru çevirip kafasını,bir eşine,bir de kızına baktı ...
ve ''KIZIMI'' dedi...eş te buruk bir gülümseme belirdi ve yalan makinası onun bu düşüncesini doğruladı...
sonra biz eşimle birbirimize baktık ve eşim bana ''SENİ '' dedi,bende ona acı ama gerçek olanı söyledim,yalan makinasına gereksinim olmadan ''KIZIMI '' dedim...
ben eşimin tercihine kızdım ve gerekçesini merak edip sordum,o da aynı şekilde bana bunu sordu...eşim dedi ki, ''bir kez daha çocuk yapabilme şansımız var,ama bir rouge daha yok!'' dedi.. ben dedim ki ,''o benden var olan,savunmasız,ve onun bu hayattaki tek ve gerçek kurtarıcısı,güven duvarı benim.sen ise kendini o vaziyette de olsa kurtarmaya çabalayacak kadar erişkinsin ..ve zaten böyle durumda seninle onun yanında karşılacağımız kesin ! ''dedim ..
ne zaman bu tarz bir soru duysam,aklıma bu anı gelir...ve içim daralır...eşimle çocukluğumu,gençliğimi paylaşarak evlendik ama çocuğumun yerine kimseleri sevemezdim ,kendimi bile!... anne olana dek önce hep ben vardım...
aradaki farkı biraz da olsa belirtmek istedim... anne olmak apayrı,baba olmaktan bile...
ÜNLÜ DÜŞÜNÜR BÜYÜK İNSAN EBRU ŞALLI NE DEMİŞTİ KOCAMM kaydirigubbakcemile3
gördüğüm kadarıyla analar şartsız şurtsuz beklentisiz bir tek çocuklarını sever. belkide anne için çocuk demek, kendi küçüklüğüyle tanışmak demektir belkide bu yüzden vazgeçilmezdir kendidir çünkü canının parçasıdır. küçük bir varlığın tamamen benim olmasını hayal etmek bile beni çıldırtıyor, anne olduğumda düşünemiyorum herhalde benimde önce çocuğum olur