nsan sevmedii bir insanla pebilir mi ya da pmek ister mi ?

amacına bağlı bbeğem akannehir

yerimseniben
Amacına bağlı tabii, yatağa atmak için öper, skor için öper, hoş bulduğu için öper, heyecan için öper, uzar gider bu liste. Kız aşırı derecede çirkin değilse, ağzı vs kokmuyosa, temizse, her türlü öper sositososito

"Bayram değil ,seyran değil, eniştem beni niye öptü " diyerek özlü bir sözle katılmak istiyorum bende..Atalarımız biliyooo

ben sadece fiziksel görüntüsünden etkilendiğim ama bana aşık olan bi erkekle öpüşmüştüm.. hiç bişi hissetmedim.. demekki sevmem lazımmışş.. yakısıklı olması da yetmiyomuş...

özellikle bi erkek sevmediği bi kızla öpüşmek ister mi ?

Özellikle erkek diyorsunuz Bence bazı erkelerde sevsede sevemesede önemli değil yeterki dişi olsun ona yeter o erkek için kendini tatmin etmek önemlidir.. Dedimya her erkek demiyorum Bazı erkekler diyorum bunlarda hangi sıfata giriyor biliyorsunuzdur..
Hem cinslerime gelince bizler sanırım biraz daha duygusalız bu konuda ve kendimi düşünerek sevmedeğiim birini öpemem diye düşünüyorum SEVMEDİĞİM BİR ERKEKLE ÖPÜŞMEK YOK YOK ÇOK İTİCİ GELİYOR DÜŞÜNCESİ BİLE

kiz da erkek de opusebilir.. o an sadece birseyinden hoslanmalari bile yeter.. ya da durtulerini tatmin etmek icin yani..

Bir erkek de kadın da öpüşebilir..o an ki elektriğe bağlı
Fakat ben bırakın öpüşmeyi nefesinin yakınlığına bile tahammül edemem akannehir
Öpüşemeselerdi herhalde tek kişilik ilişki dei bir kavram olmazdı
.

Bayanlar için asla mümkün değildir..Bizler tüm kalbimizle sevdiğimiz insanı öpmek isterken erkekler için böyle bir ayrım hiçbir zaman yokturÇok üzgünüm çoook

Eğer iş sadece öpüşmekle kalacaksa öpüşmez. Ama öpüşmek cinselliği başlatır arkasından ne geleceğine bağlı. O an öpüşüp ilerisi için yatırım da yapabilir tabii:)

eğer adam kişiliği oturmuş bırısıyse ne bayan ne erkek sevmediği birisi ile öpüşmez,vakıt bıle geçirmek istemezki...

eğer adam kişiliği oturmuş bırısıyse ne bayan ne erkek sevmediği birisi ile öpüşmez,vakıt bıle geçirmek istemezki...

opuyorumnanaktanaynen katılıyorum bu yoruma efenim , öpüşmek başka diğer iş başka
duygu biraz duygu nütfen :bbo:

yani öpüşme kısmına gelince mi sorun çıkıyor? anlayamadım...sev, sevme...birisiyle öpüşecek kadar yakınlaşmışsan...zaten sevgiyi sallamışsın demektir..hormonlar devreye girmiştir ki ondan sonrası...tufandır....anlaşılmayan bir şey var mı?

Dişimi sıkarak okudum tüm yorumları. Erkekler bu kadar duygusuz mu gerçekten? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…