nsan sevmedii bir insanla pebilir mi ya da pmek ister mi ?

sevgi yoksa öpüşemezler ama sevgi olmasada sevişebilirler.. ikisi çok farklıdır farklı amaçlara hizmet eder

şahsi fikrim ne öpüşmek nede sevişimek isterim sevmediğim bi adamla -tatlicadiarzu-

Bunun cevabı şudur,
Erkekler sevmediği yani sevgi duygusu beslemediği kişilerle bırakın öpüşmeyi cinselliğe bile girmek isterler fakat bayanlar genel olarak öyle değillerdir. Genel olarak baktığımızda resti çekerler. Bir yerde okumuştum bunu ve de günlük hayat bunu onaylıyor.

erkekler sevmediği kadınlarla ilişkiye girebilir ama öpüşmeden yapar bunu. bir erkek bir kadını öpüyorsa mutlaka bi çekim vardır yada bi çekim olup olmayacağını anlamak için öpmüş olabilir diye düşünüyorum ben.....

erkekler öpüşür kesinlikleee..........ama kızlarda farklı duygu yoğunluğu yaşadını öperler..ama istisnasıda var tabii kızlarda her erkeğe yapışan insanlar bilirimm..

bana kalırsa erkekler öpüşürde sevişirde tek gecelik ilişkilerde erkekler o kadınları seviyorlarmı ertesi sabah yüzünü bile hatırlamıyolar bile kadınlarda aynı değilmi o işi yapanlar sevdikleri yada elektirik aldıkları erkeklerlemi yapıyolar.... tabii istisnalar kaideyi bozmaz....

erkekleric anlamak zor bir kitapta erkek hayatta sevmediği sevmeyeceği insanla evlendi vede yaşanmış oloy dı

görücü usulu ile hiç tanımadan evlenip,evlendikleri gece gerdek yapan bir sürü insan var..
bence kadın da öper..
erkek de öper..
(her kadın,her erkek yapar demiyorum tabi)
bazen zorunluluktan yaparlar,bazen bir anlık boşluktan,bazen elektirikten,azıcık hoşlanmadan..vs diye bu liste uzar gider..

mesela sharon stone'u kac erkek öpmek istemez..
ya da kıvanç tatlıtuğu kaç kadın öpmek istemez..

hayır diyenler vardır elbet ama beğenenler genelde öpmek ister onları..

Kadın da erkek de öpüşür sevmediği halde.
Neden çünkü, öpüşmek dudak hazzı bebeklikten kalma bir olgudur.
Oyüzden bebekler meme emmeyi bu kadar kolay kabul ederler.
Büyüdükçe haz noktası aşağıya inermiş, yani cinsel organlara.
Ama dudakta da bir kısım haz noktası kalırmış.
Ama birbirini sevmeyen 2 insan uzun süre öpüşemezmiş...
Öyle diyorlar...
Bana da mantıklı geldi açıkçası.
-tatlicadiarzu-

ben sevmediğim bi insanla öpüşürken midem bulanır ya.mesela sevgilim olmadan önce yani birine aşık olmadan önce biriyle öpüşmek çok mide bulandırıcı bişey gibi geliyodu.ama şimdi hiç öyle diil ve bu konuyu erkek arkadaşımla konuştuğumda o da daha önce öyle düşündüğünü söyledi

sevmediği biriyle ilişkiye girer ama öpüşüceğini sanmam.

mesela geneleve gidenler pek öpüşmez.

erkeklere bu kadar yüklenmişiz bayanlar ama bence kadınlar da saf ve temiz değil her zman..bahsettğiniz o midesizlik çoğu kadında da var biliyorum..

sevmedıgım bırını opebılırım de
begenmıyorsam opmesını begenmemıssem tıksınebılırım

sevdıgım adamın opmesı cırkın olsa yıne sevmem sanırım
hem guzel opmelı hem guzel görunmelı, gercı sevınce guzel görunuyorlar.

sevmedıgı bırıyle opusebılır mı
sevmıyorsam guzel de olsa opusemem
öpüşürum de ıgrenırım konuyu degıstırırım hemen
- aa şu ne kadar guzelmişfalan der bı yere baktırırım

benım bı sevgılım vardı mınıcık kücück bır seydı sıgara kokuyordu ustu bası ter kokuyordu sokak cocuguydu ama cok sahıplenıyordu kısa süre cıkmstım, cok pıs kokuyordu buna ragmen hoslanmıstım bıraz opustum sonra baktım olcak gıbı degıl cok kokuyor dişlerı de kara kara. opusmedım tabı
:) cocukluk neler yapmısım 17 yaslarındaydım.

Bazı erkekler ihtiyaç diyor ihtiyaçtan öpüyor sewgi olmadanda öperler bence ama bazıları kadınlarında bazıları öpebilir sewmeden önemli olan sewmek sewilmek karşılık almak ama ince düşünen erkek zor bulunur gibi inş buluruz :bbo:

erkek yada kadın farketmıyor bence.. midesi genıs olan insanlar..
duygusallık yerıne cinsellık gibi durtulerınden tatmin olmak için yapanlar var elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…