nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

Allah sağlıkla,mutlulukla kullanmayı nasip etsin . Bu arada misafir catal bıcak takımın çok hoş . Markasını ve modelini öğrenebilirmiyim ?

İlk defa 33 sayfalık bir konuyu baştan sona büyük bir keyifle inceledim.
Her biri birbirinden güzel,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Bende masa örtüsünü sormak istedim,ne kadara aldın canım :))

amin tsk ederim canım begendiğine sevindim 160 tl ye almıstım canım

canım misafir yemek takımının aynı deseninden su takımı nasıl buldun? bana üretilmiyor dedi karacadakiler.model kodu fln var mı? yenilerin hayırlı olsun bu arada.

canım misafir yemek takımının aynı deseninden su takımı nasıl buldun? bana üretilmiyor dedi karacadakiler.model kodu fln var mı? yenilerin hayırlı olsun bu arada.

üretiliyor canım her desenin su takımı yok ama birkac desenin modeli var özellikle cicek desenli sürahi takımları bir cok desene uyum gösteriyor sana nasil öle sölemisler bilmiyorum ama karaca porselen satan bayilerin cogunda su takımlarından var kodu varmi bilmiom arastırıyım bi öğrenirsem yazarim sana canım

Üşenmedim tek tek her sayfaya baktım çünkü sürekli devamı gelmiş.Ve çoook şık bir şekilde olmuş bu devamlılık. =)
Özenle seçilmiş hepsi.Ayrıca çok detaylı hazırlanmış.Nevresimler çok bize de yolla.
Şaka bir yana Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini.

ayyyyyy hepsine bayıldım canım, sade ve şıklar süper gerçekten , mutluluğunuz daim olsun :)

Çok güzeller özellikle şu yemek takımınla baharatlıklarına bayıldım.. :) Güle güle kullan canım :)

tsk ederim begendiğine sevindim daha güzelleri senin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…