çeyizine bayıldım nurulenvacım.zevklerimiz uyuşuyo sanırım.tupperlar ve brabantia serilerimiz hemen hemen aynı.mutlu günlerde kullan hepsini.
neden tencerelerin cok alındıgını mesajlarda acıklamıstım okumus olsaydınız anlardınız bu kadar cok gülüncek bişi göremedimhepsi güzel güle güle kullan da bu kadar tencere almanı anlamadımmm......:))))))))))))
tsk ederim canım begendigine bende cok sevindim sizinkiler gibi güzel mesajlar almak çok guzel saol canımher şey mükemmel canım ya çoooook beğendim..güle güle kullan
ekmekliğim
neden tencerelerin cok alındıgını mesajlarda acıklamıstım okumus olsaydınız anlardınız bu kadar cok gülüncek bişi göremedim
battaniyem
canim bende tacin battaniyelerini alacagim 100 tl en az bunlar sen kaca almistin
nurulenva son aldıklarını güle güle kullan.
Ekmek sepetin çok hoşuma gitti. Nerden kaça aldın acaba
kikikikiikikişeker sen ifadeye bakarak nie bu kadar alınıyon..konu almış başını gitmiş..tabiki hepsini okumadım..aldıkların da güzel ve sadece neden bu kadar tencere aldın dedim.yani alınganlık yapana kadar küçük bi açıklama yapabilirdin.neyse önemli de değil...güle güle kullan ....
canim bende tacin battaniyelerini alacagim 100 tl en az bunlar sen kaca almistin
Deniz inşallah görürsün. Sana ulaşamadım msjların dolu. Boşaltabilirmisin?
Burdan yazmak zorunda kaldım. Topik sahibi kusura bakma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?