NURYOLU'NUN MUTFAĞINDAN TARİFLER

Tavuklu hiç denemedim mutlaka deneyeceğimEllerine sağlık canım
Bende geçen ıspanaklı,peynirli yaptım oda çok güzel oldu.Ispanak ile bir tarif daha yapmış oldum

Bende geçen ıspanaklı,peynirli yaptım oda çok güzel oldu.Ispanak ile bir tarif daha yapmış oldum
bende istiyorum o tarifi nevrestem çok meraklıyımdır makarnaya böyle ekstra bir şeyler katıp yapmayı.nurun başemal sosunu aldım .

bende istiyorum o tarifi nevrestem çok meraklıyımdır makarnaya böyle ekstra bir şeyler katıp yapmayı.nurun başemal sosunu aldım .
Kakao'cum ben EnHarbiKiz ın fırın makarna tarifini yapıyorum genelde o tarif üzerinde oynuyorum
Geçen hafta içine kaşar eklemedim..Yarım kilo ıspanak,1 kase kadar peyniri karıştırıp bu makarnanın ara katına koydum çok güzel oldu..
Yani 1 paket makarnayı haşladım.Biraz soğuyunca İçine 3 yumurta,2.5 su bardağına yakın süt ,1 çay bardağı sıvıyağını karıştırdım makarnaya ekledim..Yağlanmış bocama harcın yarısını döktüm üzerine ıspanak peynir harcını ekledim,üzerine kalan makarnayı koyup 175 derecede pişirdim..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ponsorlugunda-firinda-kasarli-makarna.768656/

Teşekkür ederim canım , bende hiç ıspanaklı denemedim merak ettim

ooo harbicanın tarifine bakın siz , denemeliyim bu tarifi de

of,of,of harika bu iyicene inceleyeyim ben bunu senin bir tarifin vardı nevrestem ıspanaklı bulgur pilavı onu yaptım o kadar lezzetli olduki tariflerimin arasına girdi kayınvalidemler onu pirinç ile yaparlarmış ve adıda hıştır imiş. eşim görünce söyledi ama ben hiç kayınvalidemde yememiştim. ellerine sağlık..

Beğenmenize çok sevindim canımSeninde ellerine sağlık
Biz genelde bulgur kullanıyoruz.Ama diğer yörelerde hep pirinç kullanılır..Adı çok ilginçmişBulgurla başka bir güzel oluyor

Beğenmenize çok sevindim canımSeninde ellerine sağlık
Biz genelde bulgur kullanıyoruz.Ama diğer yörelerde hep pirinç kullanılır..Adı çok ilginçmişBulgurla başka bir güzel oluyor
bulgaristan göçmenleri çok sık yaparlarmış ben söyleyince yaptı kayınvalidem oda güzeldi ama bulgurlusunu daha çok sevdim canım .

Bu değişikmiş.Ellerine sağlık canım.Hepsi birbirinden güzel.

Tesekkurler adra'cim Bu soteyi kahvaltida yapiyorum , krep-pankek yanina cok yakisiyor Tavsiye ederim
Sosis alınca denerim inşallah canım.Severim bu tür kahvaltılıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…