Tavuklu hiç denemedim mutlaka deneyeceğimEki Görüntüle 1735116
FIRIN MAKARNA
MALZEMELR
1 PAKET BORU MAKARNA
TAVUK GÖĞSÜ
SİVRİ BİBER
SALÇA,DOMATES
BAHARAT,TUZ
ÜZERİ İÇİN
BEŞAMEL SOS
ÇIKMAYA YAKIN KAŞAR PEYNİR
Makarna ve tavuklar haşlanarak aynı kaba alınır, diğer taraftan biber ve domates az yağda kavrulup haşlanan makarnanın üzerine eklenir tuzu da eklenerek harmanlanır . Borcam a alınan makarnanın üzerine ,hazır veya evde yapılan beşamel sos dökülerek 180C lik fırına verilir, 35-40 dk piştikten sonra kaşar peynir de eklenerek fırın ısısında erimesi beklenir ve servis edilir.
Beşamel sos: 2 su bardağı süt ,2 yemek kaşığı un,2 yemek kaşığı tereyağ, tuz,karabiber
Eritilen tereyağına un eklenerek bi süre kavrulur,üzerine süt eklenerek koyulaşana kadar pişirilir ve son olarak tuz dökülerek altı kapatılır
bende istiyorum o tarifi nevrestem çok meraklıyımdır makarnaya böyle ekstra bir şeyler katıp yapmayı.nurun başemal sosunu aldım .Tavuklu hiç denemedim mutlaka deneyeceğimEllerine sağlık canım
Bende geçen ıspanaklı,peynirli yaptım oda çok güzel oldu.Ispanak ile bir tarif daha yapmış oldum
Kakao'cum benbende istiyorum o tarifi nevrestem çok meraklıyımdır makarnaya böyle ekstra bir şeyler katıp yapmayı.nurun başemal sosunu aldım .
Tavuklu hiç denemedim mutlaka deneyeceğimEllerine sağlık canım
Bende geçen ıspanaklı,peynirli yaptım oda çok güzel oldu.Ispanak ile bir tarif daha yapmış oldum
Kakao'cum benEnHarbiKiz ın fırın makarna tarifini yapıyorum genelde o tarif üzerinde oynuyorum
Geçen hafta içine kaşar eklemedim..Yarım kilo ıspanak,1 kase kadar peyniri karıştırıp bu makarnanın ara katına koydum çok güzel oldu..
Yani 1 paket makarnayı haşladım.Biraz soğuyunca İçine 3 yumurta,2.5 su bardağına yakın süt ,1 çay bardağı sıvıyağını karıştırdım makarnaya ekledim..Yağlanmış bocama harcın yarısını döktüm üzerine ıspanak peynir harcını ekledim,üzerine kalan makarnayı koyup 175 derecede pişirdim..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ponsorlugunda-firinda-kasarli-makarna.768656/
Ben acaba nasıl değiştirsem,neler eklesem diye sürekli birşeyler ekliyorumTeşekkür ederim canım , bende hiç ıspanaklı denemedim merak ettim
of,of,of harika bu iyicene inceleyeyim ben bunu senin bir tarifin vardı nevrestem ıspanaklı bulgur pilavı onu yaptım o kadar lezzetli olduki tariflerimin arasına girdi kayınvalidemler onu pirinç ile yaparlarmış ve adıda hıştır imiş. eşim görünce söyledi ama ben hiç kayınvalidemde yememiştim. ellerine sağlık..Kakao'cum benEnHarbiKiz ın fırın makarna tarifini yapıyorum genelde o tarif üzerinde oynuyorum
Geçen hafta içine kaşar eklemedim..Yarım kilo ıspanak,1 kase kadar peyniri karıştırıp bu makarnanın ara katına koydum çok güzel oldu..
Yani 1 paket makarnayı haşladım.Biraz soğuyunca İçine 3 yumurta,2.5 su bardağına yakın süt ,1 çay bardağı sıvıyağını karıştırdım makarnaya ekledim..Yağlanmış bocama harcın yarısını döktüm üzerine ıspanak peynir harcını ekledim,üzerine kalan makarnayı koyup 175 derecede pişirdim..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ponsorlugunda-firinda-kasarli-makarna.768656/
Ben onun tarifini çok beğeniyorum sık sık yapıyorumooo harbicanın tarifine bakın siz , denemeliyim bu tarifi de
Beğenmenize çok sevindim canımof,of,of harika bu iyicene inceleyeyim ben bunu senin bir tarifin vardı nevrestem ıspanaklı bulgur pilavı onu yaptım o kadar lezzetli olduki tariflerimin arasına girdi kayınvalidemler onu pirinç ile yaparlarmış ve adıda hıştır imiş. eşim görünce söyledi ama ben hiç kayınvalidemde yememiştim. ellerine sağlık..
bulgaristan göçmenleri çok sık yaparlarmış ben söyleyince yaptı kayınvalidem oda güzeldi ama bulgurlusunu daha çok sevdim canım .Beğenmenize çok sevindim canımSeninde ellerine sağlık
Biz genelde bulgur kullanıyoruz.Ama diğer yörelerde hep pirinç kullanılır. .Adı çok ilginçmiş Bulgurla başka bir güzel oluyor
Doğrudur canımbulgaristan göçmenleri çok sık yaparlarmış ben söyleyince yaptı kayınvalidem oda güzeldi ama bulgurlusunu daha çok sevdim canım .
Bu değişikmiş.
Eki Görüntüle 1735089
SOSİSLİ MANTAR SOTE
MALZEMELER
SOSİS
MANTAR
SİVRİBİBER
SALÇA
BAHARAT
SIVIYAĞ
SU
Sivri biberler ince ince kıyılıp yağda kavrulmaya başlanır, diğer taraftan temizlenip dilimlenen mantarlar da kızaran biberlere eklenerek 3-4 dk daha yağda çevrilir.Üzerine halka şeklinde doğranmış sosis ,1 yemek kaşığı salça , karabiber-pul biber-tuz ve üzerini hafif geçecek kadar su da eklenerek pişmeye bırakılır.Mantarlar piştikten sonra sotemiz sunuma hazır
Bu değişikmiş.Ellerine sağlık canım. Hepsi birbirinden güzel.
Sosis alınca denerim inşallah canım.Severim bu tür kahvaltılıkları.Tesekkurler adra'cimBu soteyi kahvaltida yapiyorum , krep-pankek yanina cok yakisiyor Tavsiye ederim
Doğrudur canımKayınvaliden daha güzel yapıyordur
Ben acaba nasıl değiştirsem,neler eklesem diye sürekli birşeyler ekliyorumTavsiye ederim
bende istiyorum o tarifi nevrestem çok meraklıyımdır makarnaya böyle ekstra bir şeyler katıp yapmayı.nurun başemal sosunu aldım .
Aaa kuru iftira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?