Ben anlamam kökünüzü kuruturum oğa göre :)
Aaa kuru iftira.Ben gayet sağlıklı tarifler ekliyorum.
Beni yak kendini yak herşeyi yak nur.Nayiir , yanacaksak beraber yanacazz adraaa ,zuhahhahhaahhaaa (Erol tas smileysi )
Ben anlamam kökünüzü kuruturum oğa göre :)
Beni yak kendini yak herşeyi yak nur.
Bence de diyet sinir yapıyor.Gel bak guzel kardesim , oturup guzel guzel konusup anlasalimAl şu şöbiyeti de ye bakim rahatla biraz yaw ne bu sinir Hep diyetten oluyor bunlar
Anne eli değdiği zaman bir başka oluyor canımKayinvalideler bilgi deposu gibi , onlardan ogrenecek cok tarif ,puf noktasi var
Canım mangalsız olur mu hiç.Yakmisken mangal da kurariz dimi adram
Ne şobiyeti kız daha yeni spor yaptım omaaazGel bak guzel kardesim , oturup guzel guzel konusup anlasalimAl şu şöbiyeti de ye bakim rahatla biraz yaw ne bu sinir Hep diyetten oluyor bunlar
Yok kız aslında realde cok uslu bi kızceyim beeenBence de diyet sinir yapıyor.
Senin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim anneneBen anlamam kökünüzü kuruturum oğa göre :)
Hafif ayva tatlımız var.O olur mu?Ne şobiyeti kız daha yeni spor yaptım omaaazNise bu seferlik böyle olsun görmiyim bir daha tatlılar maakrnalar ona göre
Hıhhh benim sınavım mötöş geçti bi keremSenin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim annene@adra ve nuryolu rahat birakirsan etmem belki oda belki.
Anne eli değdiği zaman bir başka oluyor canımBirde üzerine tecrübe eklendiği zaman olay bitmiştir
Omaz elma ver ordan sen en iyisiHafif ayva tatlımız var.O olur mu?
Ne sınavı bu?Senin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim annene@adra ve nuryolu rahat birakirsan etmem belki oda belki.
Çok isabetli bir karar.Omaz elma ver ordan sen en iyisi
Canım mangalsız olur mu hiç.
Kanat sevmiyorum ben but al bana.Du ben kanatlari terbiyelim hemen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?