Açık lise.Ne sınavı bu?Bulca elindeki kozu iyi kullan bizle uğraşmasın Feraceli.
Ne şobiyeti kız daha yeni spor yaptım omaaazNise bu seferlik böyle olsun görmiyim bir daha tatlılar maakrnalar ona göre
En iyisi but.Du ben kanatlari terbiyelim hemen canim
Sınavı da iyi geçmiş.Açık lise.
Olmadi tariflerin basina "diyet "eklerim diyet tarif olurYarismadaki tarifler gibi
Motos noktası çıkmadı :) yeni bir kelime.Hıhhh benim sınavım mötöş geçti bi kerem
Dövecem siizi haa ama laf ettiniz soz sağlıklı beslenmekle doyeti ayırınıyonuz sağlı yemekler yapmak diyete giriyi tımam mıOlmadi tariflerin basina "diyet "eklerim diyet tarif olurYarismadaki tarifler gibi
Bulca seninle damak zevklerini çok tutuyor.En iyisi but.Kanat bana kemikten ibaret geliyor nedense o yüzden hiç sevmiyorum bende.
Mötöşşş feracelice kelimeler bunlarMotos noktası çıkmadı :) yeni bir kelime.
Kamu spotu;Mötöşşş feracelice kelimeler bunlar
Yok kız aslında realde cok uslu bi kızceyim beeen
Dövecem siizi haa ama laf ettiniz soz sağlıklı beslenmekle doyeti ayırınıyonuz sağlı yemekler yapmak diyete giriyi tımam mı
Senin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim annene@adra ve nuryolu rahat birakirsan etmem belki oda belki.
Cadı sen ne uyumlu insansın öyle ya ben cazgırlık yapyom sen sakinliğini koruyonTimam o zeman
Yaa utanıyomFeraceliyi cok sefiyoz biz , o bizim kaymakli kadayifimiz ,cikilatali dondurmamiz , su boregimizz
Hafif ayva tatlımız var.O olur mu?
Hepsini sana kargoluyorum.Oma mi yaFeroş yimezse ben alirim
Yerim sini tatlı şey yaaaKamu spotu;
Türkçeyi düzgün kullanalım.
Cadı sen ne uyumlu insansın öyle ya ben cazgırlık yapyom sen sakinliğini koruyon
Sensin tatlı.Yerim sini tatlı şey yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?