- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Konularina denk geliyordum, daha once yorum yazdim mi bilmiyorum.
İliskinde bu surecte neler yasadin detaylari bilmiyorum suan herseyi okumadim.
Ama bitiremiyorsun, bu bir gercek.
Seviyorsun belli. Boyle herdefasinda mantikli yorumlar alarak kendini geri cekiyorsundur. Ama bazi seyleri sonuna kadar yasamak lazim. Deneyimlemek lazim. Sonucu iyi mi olur kotu mu olur bilemem ama intihanin bu senin. Kalbinden ne geciyorsa onu yap derim. Sonuc kotuye gidecekse dersini almis olursun, belki evliginini kurtarir belki bosanirsin. Kimse bilemez.. Belkide hicbirsey korktugun gibi olmayacak iyi gecicek buda belli olmaz. Belkide kendince evlenmeden once kendin vazgecersin.
Gerci burdaki hanimlar bilgili ve ongorulu..ama sonuna kadar yasaman lazim. Bu is bitecekse kendi icinde bitmesi lazim.. Bosuna konu acma o yuzden birdaha bence..hakkinda hayirlisi olsun
Ufaktan bu yorumada katiliyorum ben dogrusu. Onceki yorumlarimda ' bunla evlilik olmaz" demistim. Ama arkdasin dediklerini bizzat yasamis birisi olarak baska bi bakis acisi olrak goruyorum.
Ve hak veriyorum. Kisaca ozet gecersem benim basimdan evlilige giden bi yol gecti. Birisi sevdim ama annemgil " olmaz" dedi. Ben diretince " tm ama 2 sene bekleyin okulun bitsin, ondan sonra isteme, soz vs yapariz" dediler. Ama altinida cizdiler " bizden destek beklemeyin" diye. Biz hala gorusuyorduk, ztn uzak ulkelerdeydik. Ve o 2 sene surecinin baslangicindan aldatildgimi kandirildigmi ogrenince bitirdim. Eger ailem bana o muhleti vermeyip " ondan hayir gelmez" deselerde bnim beynimde " kavusamayan iki asik" kalicakti ve omur boyu onu dusuncektim. Oysa simdi kendim gordum yasadim, baktim bu heriften adam olmaz. Yikildim cok zor oldu ama kendi beynimde bitirince askini sevgisini, ardindan cok taze hayaller vurabildim onsuz hayatima dair.
Tecrube edindim, gordum, sahit oldum.
Bazen insan kendi yasayip gormeli

Ben senin yerinde olsam ilerde " keske" dememek icin bi tekrardan deney bilirdim icimde hala umit varsa.
Ama hemen dugun merasimine gitmezdim. Hatta annemgilede soylemezdim, bi muddet denerdim sevgilimi.
Eski sevgilin eminim herseyi hizlandiricak ( tabi anasindan izin alabilirse), ama nereye yetisiyosun? Trenemi?
Sanki gecen sefer son seferi kacirdinizda bu sefer yetisirseniz hersey guzel olucak gibi??
Asil evliligin ilk gunu basliyor buyuk seruven.