• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o askerde diye bitirmemeli miyim?

Senden ayrılmak adamın umrunda değil ki :)
Neyi düşünüyorsun anlamadım?

adam savaş zamanındaki gibi(erzak yedeklenir ya) ,ortada kalmasın diye iyi yedek yapmış

birgününü boş geçirmiyormuş maşallah

Asker diye her poku yemeye Hakkı yok. Ayrıl gitsin . İlişkiniz çok sorunlu

Bu kadar mı? 'Sağlık olsun'?!? Yazık vallahi
bugun aradı canım bırden bıtırdıgımı dusunmus baskasına mı asık oldun baskası mı var dedı bende ben sen değilim dedim diyor hala ne yaptım ben biriyle mi yatıp kalktım hala ne yapmış olduğunu ve beni ne kadar üzdüğünün bile farkında değil kalkmış bir de yok sana yüzük alcaktım diyor bende ne o kucuk cocugunu elma sekerıyle kandırır gıbı benıde yuzukle mı kandırcaksın dedım ben artık ıstemıyorum bu ılıskıyı yurutmek dedım hala nısana kadar yurutseydık dıyor uzakta olunca boyle oluyoruz fılan dedı yok gaza gelmısın yok sen konustugum eskı sımge degılsın fılan dedı bende benı bu hale getıren sensın dedım yok bu ılıskıyı tek taraflı sen bıtırıyorsun dedı bende ben bıtırıyor olabılırım ama bu hale getıren sen oldun dedım hala ben ne yaptım fılan demeye devam ettı bende kendını dusundugun kadar benı dusunseydın keske dedım konusmaya daha fazla gerek yok dedım dıyor aıleme soyleyım ozaman onlarda kendılerınce plan yapıyorlardı sankı aılesı benle tanısmaya geldıde :D hayır bırsey yaptıkları da yok bende soyle dedım tabı kı bılsınler bu saatten sonra dedım dıyor dost muyuz dusman mı bende hıcbır seyız dedım arkadas olmaya nıyetım yok dedım allah gonlune gore versın dedım kapadım

bugun aradı canım bırden bıtırdıgımı dusunmus baskasına mı asık oldun baskası mı var dedı bende ben sen değilim dedim diyor hala ne yaptım ben biriyle mi yatıp kalktım hala ne yapmış olduğunu ve beni ne kadar üzdüğünün bile farkında değil kalkmış bir de yok sana yüzük alcaktım diyor bende ne o kucuk cocugunu elma sekerıyle kandırır gıbı benıde yuzukle mı kandırcaksın dedım ben artık ıstemıyorum bu ılıskıyı yurutmek dedım hala nısana kadar yurutseydık dıyor uzakta olunca boyle oluyoruz fılan dedı yok gaza gelmısın yok sen konustugum eskı sımge degılsın fılan dedı bende benı bu hale getıren sensın dedım yok bu ılıskıyı tek taraflı sen bıtırıyorsun dedı bende ben bıtırıyor olabılırım ama bu hale getıren sen oldun dedım hala ben ne yaptım fılan demeye devam ettı bende kendını dusundugun kadar benı dusunseydın keske dedım konusmaya daha fazla gerek yok dedım dıyor aıleme soyleyım ozaman onlarda kendılerınce plan yapıyorlardı sankı aılesı benle tanısmaya geldıde :D hayır bırsey yaptıkları da yok bende soyle dedım tabı kı bılsınler bu saatten sonra dedım dıyor dost muyuz dusman mı bende hıcbır seyız dedım arkadas olmaya nıyetım yok dedım allah gonlune gore versın dedım kapadım

aslında senin durumuna üzülüyorum . madem bu kadar istiyor seni kızları neden çıkarmıyor hayatından anlamadım .

aslında senin durumuna üzülüyorum . madem bu kadar istiyor seni kızları neden çıkarmıyor hayatından anlamadım .
ona göre ben her seyi abartıyorum bunda ne varmış bu saatten sonra her seyın hayırlısı olsun artık inş ikimizde böyle daha mutlu oluruz

2.5 yıldır süren bir ilişkim var. askere gittiğinden beri çok fazla problem yaşıyoruz hep ben alttan aldım. en başta benim görüşmesini istemediğim 2 kızla askerdeyken görüştüler ben ona o kızlarla görüşmüceksin dedikçe görüştü. ben ya o kızları silecek ya beni dediğimde o kızları silmicem dedi bende ayrılalım dedim tamam dedi ama yine askerde diye alttan alan ben oldum. bana dediki sen beni aramasaydın ben seni aramayacaktım. ondan sonrada bana çok kaba davranmaya başladı ne yapacağımı sana soracak senden öğrenecek değilim tarzında diklenmeler vs. oldu. ne çarşı izinlerinde ne de normalde benle ilgilendi sürekli bana işte sen benim gezmeme laf ediyorsunda beni boğuyorsunda sıkıyorsunda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum habire telefon elimde sana mı mesaj atıcam vs dedi. en son ise ben onun face şifresini ele geçirerek birçok kızı eklediğini gördüm birtanesi ilgimi çekti ve ona sordum bana arkadaşım vs dedi ama pek inandırıcı gelmedi niye önceden eklememişte askerdeyken ekledi neyse ben deşeledikçe vs bana yalan söylediğini farkettim ben ona bir kavgamızda artık yeter dayanamıyorum görüşmeyelim dediğimde tamam dedi sen bilirsin ve diğer gün bana özür mesajları attı 1 günlük ayrılığımızda kalkmış bu kızla mesajlaşmış birde bana diyor sen benden ayrılmıştın. bunu üste çıkartmaya çalıştı sonrada askerden gelince sana evlenme teklifi edicem diyerek bana teselli veriyor şaka gibi.. ben ayrılalım dedim daha fazla uzasın istemiyorum bana yüzyüze konuşalım dedi ailelere bir şey söylemeyelim filan şimdide telefon kartı kalmadığı ve telefonunu kullanamadığı için 2 gündür beni aramıyor. açıkçası kafamda çok rahat. ben ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamadım sürekli askerim psikolojim bozuk diyip duruyor ve bunun ardına sığınıyor ben artık daha fazla bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum şuan ayrılmam ne kadar doğru olur ya da askerden gelene kadar beklemeli miyim. ha bir de beyimiz annesi ona demiş ki simgeye her şeyi anlatma çok üzülüyor bak o da demiş niye anlatmıcam o da benimle beraber askerlik yapsın.. bunu da kendi dedi bana ..

bas k.çına tekmeyi..
fazla merhamet maraz doğurur!

salak gibi bitirmeyip yuzyuze konusmayı beklemiştim.
simdi degil bunu yapmak, birisi icin sabretmek alttan almak ve tum sacmalıklarına ve karaktersizligine "askerlik psikolojisi" demeyi bile akılsızlık olarak goruyorum.

Egosu ateşler içinde yanıyor şimdi akılsızın.. Ne yalan söyleyeyim içimin yağları eridi simgecim çok çok geç alınmış bir karardı, sonunda cesaretini toplayabildin gerçekten tebrik ediyorum seni.

Egosu ateşler içinde yanıyor şimdi akılsızın.. Ne yalan söyleyeyim içimin yağları eridi simgecim çok çok geç alınmış bir karardı, sonunda cesaretini toplayabildin gerçekten tebrik ediyorum seni.
hayırlısı böyleymiş canım ya şu saatten sonra bende rahatladım kafamı dinleyim artık:)

Ben o zaman ayrilmadihima o kadar pismanimki sende ayni seyi yapip basini yakma

askerlik zor evet psikolojiside cok zor bunu en iyi ben bilirim eşim şuan asker. ama ben eşimdende eşimin anlattıklarından da ve gördüğüğüm kadarıyla askerdeki insan sevdıklerıne dha cok düşkün oluyo kaybetme korkusu oluyo onunki psikolojiyde aşmış asker insanın tek dedği insan düşmanını bile özlüyo ben hep bunu duydum bunun amacı baska sende bosuna kendini üzme yıpratma yani o seni hiç düşünmüyo

Böyle erkek mi olurmuş yahu benim sevgilimde asker tek bir kız lafı gecmez gecersede acımam :KK62:

askerlik zor evet psikolojiside cok zor bunu en iyi ben bilirim eşim şuan asker. ama ben eşimdende eşimin anlattıklarından da ve gördüğüğüm kadarıyla askerdeki insan sevdıklerıne dha cok düşkün oluyo kaybetme korkusu oluyo onunki psikolojiyde aşmış asker insanın tek dedği insan düşmanını bile özlüyo ben hep bunu duydum bunun amacı baska sende bosuna kendini üzme yıpratma yani o seni hiç düşünmüyo
evet benim abimde asker sevgilisinin üstüne daha çok dusuyor bırcok arkadasımın sevgılısı asker ama işte bizimkide böyle bitirdim ve rahatladım o beni orda dusunmuyorken kalkıp benım onu dusunmem sureklı aptallık olurdu

evet benim abimde asker sevgilisinin üstüne daha çok dusuyor bırcok arkadasımın sevgılısı asker ama işte bizimkide böyle bitirdim ve rahatladım o beni orda dusunmuyorken kalkıp benım onu dusunmem sureklı aptallık olurdu

tabkide en doğrusunu yaptın onun amacı baska bosver hiç bişey senden değerli değil.

Back
X