- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Yaaaa öyle mi konu sahibimi bizimle eğleniiii demekkiBu fotoğraf size mi ait gerçekten? Farklı bir sitede de devamli yayımlanıp duruyordu yok yakışıyor muyuz yok bilmem ne diye devamli olarak aynı fotoğraf. Dalga mi geciyorsunuz derdiniz ne?.
Geç kaldınız kaldırdı fotoyu konu sahibikonu nerde kim nerde anlamadim
su internete sürekli resim atma olayını cok yanlıs buluyorum bende
tüh ya eline ..gözüne bir daha gelirse ..yolla bak benden başka merak edenlerde var :))))))))))))))))))Yok ben sadece gördüm kaydetmemistim fotoğrafı
Yapılan yorumlar beni de çok şaşırttı. İnsanları yargılamayı, özellikle de dış görüşünüşleriyle, ne kadar çok seviyoruz."Güzel model, ünlü iş adamıyla birlikte" haberlerine; "Bu kadın bile paraya baktıysa tüm kadınlar bakar." diye yorum yaparak bir kadının en önemli özelliğini dış görünüşü olarak kabul eden ve en güzel olanı en değerli olarak gören erkekleri eleştirirdim ancak bu mesajları görünce anladım ki kadınların da pek farkı yokmuş onlardan.
Konu sahibi büyük ihtimalleihti tatmini için açmış konuyu, belli ki daha ergenlikte bir genç kız, bazı koca koca kadınlar da destek çıkmış.
Bir ilişkide bir insanın diğerine fazla olup olmaması tip ile değerlendirilmez sevgili konu sahibi. Umarım kısa zamanda fark edersin bunu.
bende resim atıyorum ..bu resim benim mesela ..ama yolda görsen asla tanımazsın....su internete sürekli resim atma olayını cok yanlıs buluyorum bende
Fotoğraf kendisinin mi bilmiyorum ama ona aitse bile adamın devamli fotoğrafının sitelerde dolandigindan haberi yoktur muhtemelen.
Kim ister kendi fotoğrafı devamli dolaşsın tipine yorum yapılsın.
Şair burada geçmişini silahla çek vur mu demek istemiş acaba?Süngerdir o süngü olsa duramazsın
Şair burada geçmişini silahla çek vur mu demek istemiş acaba?
Paylaşan kişi kız değil de çocuk mu acaba
Kızdan daha iyi olduğunu düşünüp "ortamlarda paylaşayım da gelen teklifleri değerlendireyim" demiş olabilir. Böyle bir şey yapabilecek bir tipe benziyor.
tuhh sansima:)Geç kaldınız kaldırdı fotoyu konu sahibi
Erkek sinek tipliymiş o nasıl bir tip olaki vallahi merak ettim.Kaçırdık fotoyu tüh
:))Ayy kahkaha attım siz de bol bol gülün insallah
Böyle bir şeydi işte.
Aynen yanlış olmuş yolda yazmıştımSüngerdir o süngü olsa duramazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?