O bana fazla mı sizce?

Fotoğrafı kaldırmanız iyi olmuş.
Çocuk yakışıklı ya da sevimli değil ama ikili ilişkilerde uyumu belirleyen şey sadece tip değil sonuçta.
Ha ben çocuğun tipinin bana nasıl bir erkek profili çağrıştırdığıyla ilgili bir a4 boyutu yazı yazabilirim. Hiçbiri de olumlu olmaz.

Yapılan yorumlar beni de çok şaşırttı. İnsanları yargılamayı, özellikle de dış görüşünüşleriyle, ne kadar çok seviyoruz.
Bana da bi kere eski erkek arkadaşım çiçek almıştı, kızın biri ‘bu kız bu tiple çiçek almış’ demişti yanındakine. :) o gün çok üzülmüştüm.
Sırf kız kendini iyi hissetsin diye çocuğun tipini yeren yorumlar yapmak ne kadar doğru bilemedim...

Fotoğraf kendisinin mi bilmiyorum ama ona aitse bile adamın devamli fotoğrafının sitelerde dolandigindan haberi yoktur muhtemelen.
Kim ister kendi fotoğrafı devamli dolaşsın tipine yorum yapılsın.

Paylaşan kişi kız değil de çocuk mu acaba
Kızdan daha iyi olduğunu düşünüp "ortamlarda paylaşayım da gelen teklifleri değerlendireyim" demiş olabilir. Böyle bir şey yapabilecek bir tipe benziyor.

Paylaşan kişi kız değil de çocuk mu acaba
Kızdan daha iyi olduğunu düşünüp "ortamlarda paylaşayım da gelen teklifleri değerlendireyim" demiş olabilir. Böyle bir şey yapabilecek bir tipe benziyor.

Üstüne çok fazla şey dusunulebilir valla
Konu Sahibi bi açıklama getir bu olaya niye böyle şeyler yapıyorsun.

Robot resim istiyorum :) @turuncupijama dün konunla ilgili oturduğunuz sitenin krokisini- cizimini ve renklendirmesini cok guzel yapmistin eger soz konusu fotoyu gorduysen karakalem cizim elinden gelir belki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…