- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Bende tam kendi fotoğrafın değil dimi yazacaktım sizin yorumu gördüm:)kültürü ben söyledim zaten, fiziksel olarak sorduğunu anlatmak amaçlı.
valla ben de az çok anlarım ama bence bu kız tamamen saf olduğundan paylaştı. yazık kıza kendisini nasıl kötü hissettirdiyse artık. siler inş fotoğrafı. :d
edit: üstteki mesajı okuyunca bu yazdığımı kommmple yiyorum şekerim ben jfmxjdkjd
Herkeste milletin eline geçer fotoğraf yazmış. Kaç aydır aynı fotoğrafı farklı bir sitede düzenli olarak paylaşıp duruyordu kim yakışıklı kim güzel diye.
Fiziksel özellik olarak birini yermeyi istemem ama kuzum göz var yani, özgüven problemini bir an önce aşmanı diliyorum; nitekim sen bu çocuğa fazlasın. Çocuğun olayı sakal, o sakalı tıraş etse iki kuruşluk havası da sönecek. Yakışıklı görmesek yiyeceğiz.
Evet iyi ölçtün ama kendi fotoğrafı değilmiş:)Yok valla duygusal yorum yapmadım ben.
Gerçekten yakışıklı herifi b.k içinde olsa tanırım
Ortalama, eli yüzü düzgün bir oğlan hepsi bu..
Ama kızımız ortalama üstünde kalır.
Terazi gibi hatunum ne ölçtüm be
merak ettim resim varmı sende hahahahahahayHerkeste milletin eline geçer fotoğraf kaldir filan yazmış. Kaç aydır aynı fotoğrafı farklı bir sitede düzenli olarak paylaşıp duruyordu aylardir kim yakışıklı kim güzel diye.
Kızın egosu zedelenmiş terkedildiği için. Okşanmasını istediğinden fotoğraf paylaşmış kadınlar da çok güzelsin diye alkış tutmuş.
Biz ne bilelim ilişkinizin içeriğini, niye terkedildiğinizi. Madem size fazla olduğunu düşünüyordunuz ilişkiye başlamasaydınız.
Tanrım yaratmışsın çeşit çeşit, ne diyebilirim ki...
Ps; izinsiz fotoğraf kullanmak suçtur, söylenmiş ancak bir kez daha dile getirmek istedim.
Yok valla duygusal yorum yapmadım ben.
Gerçekten yakışıklı herifi b.k içinde olsa tanırım
Ortalama, eli yüzü düzgün bir oğlan hepsi bu..
Ama kızımız ortalama üstünde kalır.
Terazi gibi hatunum ne ölçtüm be
Evet iyi ölçtün ama kendi fotoğrafı değilmiş:)
konu nerde kim nerde anlamadimTerk edildim soruyorum tarafsızca yazar mısınız??
O değilde sizden de bişey kaçmıyorHerkeste milletin eline geçer fotoğraf kaldir filan yazmış. Kaç aydır aynı fotoğrafı farklı bir sitede düzenli olarak paylaşıp duruyordu aylardir kim yakışıklı kim güzel diye.
ben cocugu ortalamanin altinda görüyorum--yani 10 üstünden 4 aldi benden :)
iki gidim sakal (delikli desikli), 60 kiloluk kalipsiz ciliz bir erkek sonucda.
kiz güzel ve sempatik.
Yok ben sadece gördüm kaydetmemistim fotoğrafımerak ettim resim varmı sende hahahahahahay
İnsaflı hatunum
Yine 5 buçuk verdim.
Ahh bu iyi yüreğim..
Ayyyy hiç güleceğim yoktu çok da mutsuzdum kahkahaae attım sen sağol ya. Harbi süngüü demiş ayol harbee mi gidiyoruzzSüngerdir o süngü olsa duramazsın
O değilde sizden de bişey kaçmıyor
Devamlı aynı fotoğrafı görmekten burda da gorunce tanıdım.devamli paylaşıyor. Fotoğraf gerçekten kendisinin mi bilemem ama ne diye her yere yayiyor anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?