- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 53
- 36
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
Aa canım inşallah vesile olur ya bak bu yuvayı indirtmene çok sevindim. Allah inşallah en kısa sürede bal mı bal bi evlat nasip etsin sana bana ve tüm isteyenlereSoyle soyliyim ben cok sey yaptim. En basta sogan kuru ve ebegumeci kurleri uyguladim ve hamileligim basarili oldu ama kimyasal gebelik oldugu icin sonlandi... sonrasinda bi akrabam 20 yildir cocugu olmayan insanlara yardim eder ve yillarca tup bebek tedavisi gorenler bile hamile kalmistir elinden ablamda evlenir evlenmez istedi olmadi bu akrabamizin yanina gitti bebek yuvasini indirdi yukari kaymis doktorlar anlamiyo onu agir kaldirdigimiz icin yillarca yukari kaymis ayni seh bendede vardi bu ay bende gittim ve hayirlisi insallah olur
Ammiiin kuzum rabbim heoimize nasio etsin u yuva seyi gercekten cok onemliymis herkes bilmez keske herkes bilip baktorsa belki kimisinin cocugu bu yuzden olmuyoAa canım inşallah vesile olur ya bak bu yuvayı indirtmene çok sevindim. Allah inşallah en kısa sürede bal mı bal bi evlat nasip etsin sana bana ve tüm isteyenlere
Normalde adetlerin düzenli midir canım ?Ya bir haftadır adetim yine gecikti test yaptım yine n3gatif ama hasta da olmadım sancim oluyor amakirmizilar gelmiyor ya ben çok stres yaptığım dan mı olmuyor
Ayyy inşallah canım yaa benimde yarın olmam gerekiyor bi haftadır belim ağrıyor ve az önce hafif pembe bişey geldi peçete ye yikildim adet olucam sanırımJuzular benim dunden beri kahverengi seklinde kanama oluyo ve kesildi galiba 25 aralikta adet olmam gerekiyodu heni yila bebislemi gircem insallah
Insallah lekelenmedir canim benim hala kahverengi geliyoAyyy inşallah canım yaa benimde yarın olmam gerekiyor bi haftadır belim ağrıyor ve az önce hafif pembe bişey geldi peçete ye yikildim adet olucam sanırım
Benimde bugün adet günümdü bende daha olmadım inş ikimizde hamisizdirInsallah lekelenmedir canim benim hala kahverengi geliyo
Insallah ya bak kajberengi gelmeye devam ederse adet kanina donmezse belki yerlesmedirBenimde bugün adet günümdü bende daha olmadım inş ikimizde hamisizdir
Bence adet olsan direk kirmizilar gelir yerleşme olabilirInsallah ya bak kajberengi gelmeye devam ederse adet kanina donmezse belki yerlesmedir
Ya umutlaniyorum bende korkuyorum bu sefer umutlaninca hayal kirikligina ugruyorum daha hic kirmiz kan gelmedi ayrica yerlesme kanamasi kac gun suruyo bilmiyorumBence adet olsan direk kirmizilar gelir yerleşme olabilir
Benim oglumda leke gibi gelmiştiYa umutlaniyorum bende korkuyorum bu sefer umutlaninca hayal kirikligina ugruyorum daha hic kirmiz kan gelmedi ayrica yerlesme kanamasi kac gun suruyo bilmiyorum
kac gun surdu pekiBenim oglumda leke gibi gelmişti
Yok canım düzenli değilNormalde adetlerin düzenli midir canım ?
İNŞALLAH CANIM UĞURUMUZ OLURSUN İNŞALLAHJuzular benim dunden beri kahverengi seklinde kanama oluyo ve kesildi galiba 25 aralikta adet olmam gerekiyodu heni yila bebislemi gircem insallah
Canim bence gecmisinizde varikosel varsa doktora bi kontrole gidin derim ben sende bi git adetinin 3. Gunu hormonlarina bi baktir. En azindan bir sorun çikmazsa için rahatlamis olur. O zaman stresin azalir unutma en buyuk dusmanimiz stresOf kızlar tam 4 aydır deniyoruz malesef bebeğim hala yok bu ay nedense çok ümitlendim ama yine olmadı sanırım yarın adet günüm simDidem pembeleri gördüm yine yikildim ya 3.5 yıldır evliyim 4 aydır deniyoruz olmuyo ister istemez sinirlerim bozuldu ya... eşim iki buçuk yıl önce Varikosel ameliyatı olmuştu sonrasında hiç kontrol e gitmedik. Bende gitmedim hiç. . 6 dolsun die bekliyorum .. Bu ay hayit suyu kullanicam bide eşime keçi boynuz u yapayım diyorum
Seni çok iyi anlıyorum benimde bugün gecikmenin 8 günü idrar test yaptım negatif ama adette olmadımkızlar gunaydın herkese. adetım 5 gun gecıktı. ama ne hamılelıkle ne adetle ılgılı hıc bır belırtı yok. hersey cok normal gorunuyor. 5 gun gecıkmeyle idrarda anlasılırmı hamılelık. birde üşütmeden bu kadar gecikirmi acaba. biligisi olan varmı
1 yıldır her ay aynı husranla negatıfı gormekten bıktım gene aynı olucak dıye yapmıyorum test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?