O BEBİŞ BU GÖBÜŞE GELECEKK❤❤❤❤SOHBET MUHABBET

Aa canım inşallah vesile olur ya bak bu yuvayı indirtmene çok sevindim. Allah inşallah en kısa sürede bal mı bal bi evlat nasip etsin sana bana ve tüm isteyenlere

Aa canım inşallah vesile olur ya bak bu yuvayı indirtmene çok sevindim. Allah inşallah en kısa sürede bal mı bal bi evlat nasip etsin sana bana ve tüm isteyenlere
Ammiiin kuzum rabbim heoimize nasio etsin u yuva seyi gercekten cok onemliymis herkes bilmez keske herkes bilip baktorsa belki kimisinin cocugu bu yuzden olmuyo

Ya bir haftadır adetim yine gecikti test yaptım yine n3gatif ama hasta da olmadım sancim oluyor amakirmizilar gelmiyor ya ben çok stres yaptığım dan mı olmuyor

Of kızlar tam 4 aydır deniyoruz malesef bebeğim hala yok bu ay nedense çok ümitlendim ama yine olmadı sanırım yarın adet günüm simDidem pembeleri gördüm yine yikildim ya 3.5 yıldır evliyim 4 aydır deniyoruz olmuyo ister istemez sinirlerim bozuldu ya... eşim iki buçuk yıl önce Varikosel ameliyatı olmuştu sonrasında hiç kontrol e gitmedik. Bende gitmedim hiç. . 6 dolsun die bekliyorum .. Bu ay hayit suyu kullanicam bide eşime keçi boynuz u yapayım diyorum

Juzular benim dunden beri kahverengi seklinde kanama oluyo ve kesildi galiba 25 aralikta adet olmam gerekiyodu heni yila bebislemi gircem insallah
Ayyy inşallah canım yaa benimde yarın olmam gerekiyor bi haftadır belim ağrıyor ve az önce hafif pembe bişey geldi peçete ye yikildim adet olucam sanırım

Sabah sabah her yerim kıpkırmızı adet olmak ne kelime her yerime bulaşmış gece boyu yareppim. .. off bu ay da olmadı napicam yaaa. . Adetliyken hayit suyu içilir mi yoksa bitince mi başlıyim icmeye

Canim bence gecmisinizde varikosel varsa doktora bi kontrole gidin derim ben sende bi git adetinin 3. Gunu hormonlarina bi baktir. En azindan bir sorun çikmazsa için rahatlamis olur. O zaman stresin azalir unutma en buyuk dusmanimiz stres

kızlar gunaydın herkese. adetım 5 gun gecıktı. ama ne hamılelıkle ne adetle ılgılı hıc bır belırtı yok. hersey cok normal gorunuyor. 5 gun gecıkmeyle idrarda anlasılırmı hamılelık. birde üşütmeden bu kadar gecikirmi acaba. biligisi olan varmı
1 yıldır her ay aynı husranla negatıfı gormekten bıktım gene aynı olucak dıye yapmıyorum test.

Seni çok iyi anlıyorum benimde bugün gecikmenin 8 günü idrar test yaptım negatif ama adette olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…