O BEBİŞ BU GÖBÜŞE GELECEKK❤❤❤❤SOHBET MUHABBET

Aslında acele ediyorum belki daha erken diyorsunuz ama ama ben romatizma hastadiyim 4 yıl tedavi gördüm son bir yıldır bebek için ilaçlarımi bıraktım doktor Kont . İle ve bi yıl ilaçların vücudumdan çıkması için bekledim ve 4 aydır deneme sürecindeyim. Bi yıldır ilaçsızim yani olası bi romatizma atagi geçirsem mecburen ilaca başlamak gerekecek ve bu yine en az bi yıl çocuk fikrini mecburen ertelemek demek oyüzden sağlığım suan iyiyken bebek olsun bi an once istiyorum belli doktora bu durumu izah edersen acaba klomen fln yada yumurta takibi yapar inşallah die umut ediyorum

tatlim allahim sifa versin herseyden once cok uzuldum insallah bi daha olmaz ayni seyler doktora 4 yil evliyim cocuk istiyorum ama olmuyo bi senedir korunmuyiruz bile desen hemen tektikler yapip klomen yazar zaten ozel bi doktira bile gidip cocuk istiyorum yazin lutfen dersen yazarlar stres yapma rabbim yar ve yardimcin olsun

Amin saol artık oyle soyliycem bakalım Rabbim çok bekletme inslalah

Öyle canim benim Allah büyuk. Gönlümüzce olsun her sey
Canim doktora 4 aydir deniyoruz deme biraz süreyi fazla söyle :) biz ozel hastanade yaptirdik benim hormonlarima sadece muaye
adet tarihim dundu o yuzden negatif cikti yarin kan vercem
Ayy canım hadi güzel haberler bekliyorum senden sabırsızlıkla :)

suan hastaneye hazirlik yapiyorum insallah cikar tatlim ya tesekkur ederim

kizlar benim size sadece soylicegim tek sey etrafinizda kürt kadinlari varsa sorun sorusturun onlar bebek yuvalarinin kaydigini o yuzden bebek olmadigini anliyolar gercekten ablam gitti bi akrabamiza hamile kaldi bende gittim hamile kaldim ki iki sene olmadi benim ama kimyasaldi malesef

aynen öyle birşey varmış eşimin halasının kızı yaptırmış hamile şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…