- Konu Sahibi sessiz melegim
-
rica ederim canim 4 ay olmus zaten cok degilki sen sadece bitkisel kurleri dene ebegumeci sogan suyu vs bunlar gibi onlarinda cok faydasi oluyoTsekkurler verginin cevaplar icin
tatlim allahim sifa versin herseyden once cok uzuldum insallah bi daha olmaz ayni seyler doktora 4 yil evliyim cocuk istiyorum ama olmuyo bi senedir korunmuyiruz bile desen hemen tektikler yapip klomen yazar zaten ozel bi doktira bile gidip cocuk istiyorum yazin lutfen dersen yazarlar stres yapma rabbim yar ve yardimcin olsunAslında acele ediyorum belki daha erken diyorsunuz ama ama ben romatizma hastadiyim 4 yıl tedavi gördüm son bir yıldır bebek için ilaçlarımi bıraktım doktor Kont . İle ve bi yıl ilaçların vücudumdan çıkması için bekledim ve 4 aydır deneme sürecindeyim. Bi yıldır ilaçsızim yani olası bi romatizma atagi geçirsem mecburen ilaca başlamak gerekecek ve bu yine en az bi yıl çocuk fikrini mecburen ertelemek demek oyüzden sağlığım suan iyiyken bebek olsun bi an once istiyorum belli doktora bu durumu izah edersen acaba klomen fln yada yumurta takibi yapar inşallah die umut ediyorum
Amin saol artık oyle soyliycem bakalım Rabbim çok bekletme inslalahtatlim allahim sifa versin herseyden once cok uzuldum insallah bi daha olmaz ayni seyler doktora 4 yil evliyim cocuk istiyorum ama olmuyo bi senedir korunmuyiruz bile desen hemen tektikler yapip klomen yazar zaten ozel bi doktira bile gidip cocuk istiyorum yazin lutfen dersen yazarlar stres yapma rabbim yar ve yardimcin olsun
Evet 2.istiyorum durumlar nasıl?hmmm sen ikinci bebisi istiyosun o zaman
bende yarin hastaneye gidicem ara ara leke geliyo bakalim hayirlisi belkide adettir yaEvet 2.istiyorum durumlar nasıl?
Adetten farklıya yerlesmedir bence test yaptın mı?bende yarin hastaneye gidicem ara ara leke geliyo bakalim hayirlisi belkide adettir ya
adet tarihim dundu o yuzden negatif cikti yarin kan vercemAdetten farklıya yerlesmedir bence test yaptın mı?
Öyle canim benim Allah büyuk. Gönlümüzce olsun her seyben dune kadar pek ınanmıyodum zaten gene olmamıstır dıye. cunku zaten tadavı goruyoduk bız gecen ay ben adet gelınce ufak bı sınır kırızıyle butun ılacları cope attım bu ay ne ılac ne bısı kullanmadım ondan yoktur dıyor mantıgım ama genede Allah buyuk
Canim doktora 4 aydir deniyoruz deme biraz süreyi fazla söyle :) biz ozel hastanade yaptirdik benim hormonlarima sadece muayeKızlar şimdi biz 4 aydır deniyoruz olmuyo devlet hastanesine gitsek eşimle ikimiz bana hormon testi fln eşime de sperm testi yaparlar mi ki daha erken deyip bakmazlarsa diye çekiniyorum yada direk özel e mi gitsek istanbuldayım ben özelde sperm testi fln ne kadardır bilen var mi
Ayy canım hadi güzel haberler bekliyorum senden sabırsızlıkla :)adet tarihim dundu o yuzden negatif cikti yarin kan vercem
suan hastaneye hazirlik yapiyorum insallah cikar tatlim ya tesekkur ederimÖyle canim benim Allah büyuk. Gönlümüzce olsun her sey
Canim doktora 4 aydir deniyoruz deme biraz süreyi fazla söyle :) biz ozel hastanade yaptirdik benim hormonlarima sadece muaye
Ayy canım hadi güzel haberler bekliyorum senden sabırsızlıkla :)
hayırlısı olsun canım inş vardıradet tarihim dundu o yuzden negatif cikti yarin kan vercem
insallah canim eger varsa bu ay yaptiklarimi soylicem size bakalim ise yaramismihayırlısı olsun canım inş vardır
Merakla bekliyoruz canım çoook güzel haberlerinsallah canim eger varsa bu ay yaptiklarimi soylicem size bakalim ise yaramismi
ayyy hadi insallah balimm :Merakla bekliyoruz canım çoook güzel haberler
aynen öyle birşey varmış eşimin halasının kızı yaptırmış hamile şuankizlar benim size sadece soylicegim tek sey etrafinizda kürt kadinlari varsa sorun sorusturun onlar bebek yuvalarinin kaydigini o yuzden bebek olmadigini anliyolar gercekten ablam gitti bi akrabamiza hamile kaldi bende gittim hamile kaldim ki iki sene olmadi benim ama kimyasaldi malesef
git sende canim zamanla agir kaldirdigimiz icin yukariyo kayiyomus valla bizim ta midemize kadar cikmisti 3 gun ust uste gittik kasıklara indirdi hamile kaldik o ayaynen öyle birşey varmış eşimin halasının kızı yaptırmış hamile şuan
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CANIMsuan hastaneye hazirlik yapiyorum insallah cikar tatlim ya tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?