O BEBİŞ BU GÖBÜŞE GELECEKK❤❤❤❤SOHBET MUHABBET

Canim benimde bir keresinde tam 10 gün gecikmisti 3 tane idrar testi yapmis negatifi görmüş hatta o testlere inanmayip kan testi yaptirmistim. Ve 11. Gun adet olmustum. Ben o ay üşütmemiştim fakat hamile olduguma cok inanmistim. Bence benim adetim o yuzden bu kadar gecikmişti.

üşüttün mü peki sen ben bu ay hiç üşütme olmamasına rağmen gecikti
usutme olabılır dıye dusunuyorum cunku soguk hava deposunda calısıyorum , ama zaten 10 yıldır aynı yerde calısıyorumkı ben daha once olmamıstı bu kadar gecıkme. umutlanmıyım dıyom ama ınsanın elınde olmuyor genede

ben dune kadar pek ınanmıyodum zaten gene olmamıstır dıye. cunku zaten tadavı goruyoduk bız gecen ay ben adet gelınce ufak bı sınır kırızıyle butun ılacları cope attım bu ay ne ılac ne bısı kullanmadım ondan yoktur dıyor mantıgım ama genede Allah buyuk

rabbim büyük canım belki vardır test yap

tatlim gec dollenme olabilir bunun icin bekliceksin 1 hafta daha

dayanabılırsem cumaya kadar ınsallah adette gelmezse cuma sabah yapıcam test. ınsallah vardırda harıka bı yılbası hesıyesı olur bıze
bak benimde iki hamileligimde adetim uzerinden tam 12/13gun falan geciyodu cikuyodu hergun test yaptrmama ragmen sende oyle dusun anim

Kızlar şimdi biz 4 aydır deniyoruz olmuyo devlet hastanesine gitsek eşimle ikimiz bana hormon testi fln eşime de sperm testi yaparlar mi ki daha erken deyip bakmazlarsa diye çekiniyorum yada direk özel e mi gitsek istanbuldayım ben özelde sperm testi fln ne kadardır bilen var mi

canim cok.istiyosan 2 senelik evdeyim de yalan soyle ne olcak sanki sonucta siz cocuk istiyounuz ayrica devlet hastaneleride infertelite bolumu varsa bakarlar izmirde var mesela tup bebek bolumu bile var devket hastanesi bu esimede sprem testi yapildi hic paran gitmiyo sgk varsa

bız sperm testını hem devlette hemde ozelde yaptırdık. devlette ucret yok sıgorta varsa ozeldede 450 tl ye yaptırdık aydında

bız sperm testını hem devlette hemde ozelde yaptırdık. devlette ucret yok sıgorta varsa ozeldede 450 tl ye yaptırdık aydında
aydin buraya cok uzak degil zaten izmirdeki hastaneye baska.sehirlerden gelen cok insan var bak ben 2 senwlik evliyim olmuyodu ben baska seyler yptim.2 kere kimyasal gebelik gecirdim simdi ise adet tarihime 3 gun kala kahverengi kanamam oldu 3 gun boyunca insallah yerlesmedir

ınsallah canım Allah hepımıze nasıp etsin anneliği. benım adet 5 gun oldu bugün geçeli beklemedeyim daha inşallah bu sefer olmustur

pco yok sukur. ya usuttum gelmıyor yada bebiş bakalım hangisi çıkıcak
oncelikle olcakmi olmicakmi gelcekmi gelmicekmi diye dusunmeyi birak farzet ki o suanda yerlesiyo yada oda gelecegi gunu bekliyo oda bizim gibi. canim zorlugu bulmazsan feraha cikamazsin rabbim elbet verecek simdi boz kendimiz parcalasakta rabbim vermedikten sonra ne yapabilirizki surekli esmaul husna oku allakin isimlerini zikret sabirli ol allah sabredenlerle beraberdir insallah. biz bu tatli imtihani basariula gecicez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…