- Konu Sahibi sessiz melegim
-
üşüttün mü peki sen ben bu ay hiç üşütme olmamasına rağmen geciktihımmm üşütme olabılır o halde dimi sankı
off offff
Canim benimde bir keresinde tam 10 gün gecikmisti 3 tane idrar testi yapmis negatifi görmüş hatta o testlere inanmayip kan testi yaptirmistim. Ve 11. Gun adet olmustum. Ben o ay üşütmemiştim fakat hamile olduguma cok inanmistim. Bence benim adetim o yuzden bu kadar gecikmişti.kızlar gunaydın herkese. adetım 5 gun gecıktı. ama ne hamılelıkle ne adetle ılgılı hıc bır belırtı yok. hersey cok normal gorunuyor. 5 gun gecıkmeyle idrarda anlasılırmı hamılelık. birde üşütmeden bu kadar gecikirmi acaba. biligisi olan varmı
1 yıldır her ay aynı husranla negatıfı gormekten bıktım gene aynı olucak dıye yapmıyorum test.
usutme olabılır dıye dusunuyorum cunku soguk hava deposunda calısıyorum , ama zaten 10 yıldır aynı yerde calısıyorumkı ben daha once olmamıstı bu kadar gecıkme. umutlanmıyım dıyom ama ınsanın elınde olmuyor genedeüşüttün mü peki sen ben bu ay hiç üşütme olmamasına rağmen gecikti
ben dune kadar pek ınanmıyodum zaten gene olmamıstır dıye. cunku zaten tadavı goruyoduk bız gecen ay ben adet gelınce ufak bı sınır kırızıyle butun ılacları cope attım bu ay ne ılac ne bısı kullanmadım ondan yoktur dıyor mantıgım ama genede Allah buyukCanim benimde bir keresinde tam 10 gün gecikmisti 3 tane idrar testi yapmis negatifi görmüş hatta o testlere inanmayip kan testi yaptirmistim. Ve 11. Gun adet olmustum. Ben o ay üşütmemiştim fakat hamile olduguma cok inanmistim. Bence benim adetim o yuzden bu kadar gecikmişti.
rabbim büyük canım belki vardır test yapben dune kadar pek ınanmıyodum zaten gene olmamıstır dıye. cunku zaten tadavı goruyoduk bız gecen ay ben adet gelınce ufak bı sınır kırızıyle butun ılacları cope attım bu ay ne ılac ne bısı kullanmadım ondan yoktur dıyor mantıgım ama genede Allah buyuk
Canım 11 sene oldu kaç gün olduğunu hatırlamıyorum günüm geçmişti leke geldiğini hatırliyorumkac gun surdu peki
tatlim gec dollenme olabilir bunun icin bekliceksin 1 hafta dahakızlar gunaydın herkese. adetım 5 gun gecıktı. ama ne hamılelıkle ne adetle ılgılı hıc bır belırtı yok. hersey cok normal gorunuyor. 5 gun gecıkmeyle idrarda anlasılırmı hamılelık. birde üşütmeden bu kadar gecikirmi acaba. biligisi olan varmı
1 yıldır her ay aynı husranla negatıfı gormekten bıktım gene aynı olucak dıye yapmıyorum test.
hmmm sen ikinci bebisi istiyosun o zamanCanım 11 sene oldu kaç gün olduğunu hatırlamıyorum günüm geçmişti leke geldiğini hatırliyorum
dayanabılırsem cumaya kadar ınsallah adette gelmezse cuma sabah yapıcam test. ınsallah vardırda harıka bı yılbası hesıyesı olur bızetatlim gec dollenme olabilir bunun icin bekliceksin 1 hafta daha
bak benimde iki hamileligimde adetim uzerinden tam 12/13gun falan geciyodu cikuyodu hergun test yaptrmama ragmen sende oyle dusun animdayanabılırsem cumaya kadar ınsallah adette gelmezse cuma sabah yapıcam test. ınsallah vardırda harıka bı yılbası hesıyesı olur bıze
bız sperm testını hem devlette hemde ozelde yaptırdık. devlette ucret yok sıgorta varsa ozeldede 450 tl ye yaptırdık aydındaKızlar şimdi biz 4 aydır deniyoruz olmuyo devlet hastanesine gitsek eşimle ikimiz bana hormon testi fln eşime de sperm testi yaparlar mi ki daha erken deyip bakmazlarsa diye çekiniyorum yada direk özel e mi gitsek istanbuldayım ben özelde sperm testi fln ne kadardır bilen var mi
aydin buraya cok uzak degil zaten izmirdeki hastaneye baska.sehirlerden gelen cok insan var bak ben 2 senwlik evliyim olmuyodu ben baska seyler yptim.2 kere kimyasal gebelik gecirdim simdi ise adet tarihime 3 gun kala kahverengi kanamam oldu 3 gun boyunca insallah yerlesmedirbız sperm testını hem devlette hemde ozelde yaptırdık. devlette ucret yok sıgorta varsa ozeldede 450 tl ye yaptırdık aydında
pco yok sukur. ya usuttum gelmıyor yada bebiş bakalım hangisi çıkıcakpco varsa gec dollenme oluyo yoksa yinede bekle canim hayirlisi
oncelikle olcakmi olmicakmi gelcekmi gelmicekmi diye dusunmeyi birak farzet ki o suanda yerlesiyo yada oda gelecegi gunu bekliyo oda bizim gibi. canim zorlugu bulmazsan feraha cikamazsin rabbim elbet verecek simdi boz kendimiz parcalasakta rabbim vermedikten sonra ne yapabilirizki surekli esmaul husna oku allakin isimlerini zikret sabirli ol allah sabredenlerle beraberdir insallah. biz bu tatli imtihani basariula gecicez insallahpco yok sukur. ya usuttum gelmıyor yada bebiş bakalım hangisi çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?