O BEBİŞ BU GÖBÜŞE GELECEKK❤❤❤❤SOHBET MUHABBET

kizlar az once verdim geldim kanimi bakalim insallah hayirlisi olur.sabah evde test yaptım cok cok sılık sadece ısıga tutunca bı cızgı gordum sanki. belkide ben görmek istedim için gördüm bilmiyorum bakalım 2 de belli olucak inşallah, dua edelim birbirimize gelsin artık bebişlerimiz

sonuc cıktı 0,23 gene nefret ediyorum bu durumdan. ama adetım hala yok ortalıkta umut varmıkı acaba bugun 6, gun gecıkmede

sonuc cıktı 0,23 gene nefret ediyorum bu durumdan. ama adetım hala yok ortalıkta umut varmıkı acaba bugun 6, gun gecıkmede
canım üzülme rabbim büyük zamanını bekliyor benim de 8 gün geçmişti bugün oldum stresten gecikiyor. takmamak gerekiyor ki . bak ben tüp bebk te yaptırdım olmadı doktorun biri bana ne dedi biliyor musun kafanı rahat bırak ki altın da rahat olsun dedi

herkes aynı seyı soyluyor canım kafaya takmayın nasıl takmıcaksak. herkes nasılsın ıyımısınden sonra bebek yokmu daha dıye soruyor. doktora gidiyodum o da aynı seyı soyluyor yasınız genc evlılıgınız yenı tadını cıkarın.

siz gene test yaptiniz ben doktora gittim bugun ne kan aldi me bdy gerizekali rahim filmime bakti bide hsg istedi bi daha cekcekmis ulen tuplerim kapali olsa hamilelik gecirirmiyim

siz gene test yaptiniz ben doktora gittim bugun ne kan aldi me bdy gerizekali rahim filmime bakti bide hsg istedi bi daha cekcekmis ulen tuplerim kapali olsa hamilelik gecirirmiyim
o ne alaka yaa. kapalımı çıktı ki tekrar istedi. filmine ne yorum yaptı ki? bu arada günün geçtmi kan verdinmi? çok soru sordum ama

o ne alaka yaa. kapalımı çıktı ki tekrar istedi. filmine ne yorum yaptı ki? bu arada günün geçtmi kan verdinmi? çok soru sordum ama
ya canim gerizekalinin teki kapali olsa 2 defa kimyasal gebelik gecirirmiyim deli etti beni 6 ay once cektirmistim doktor acik dedi buda asistan bakti bi daha cekelim dedi 3 gun kahverengi kanamam oldu durdu cuma gunu ozele gidip kan vercem kan bile almadi ya

Canim keşke direk özele gitseydin kan vermeye bu hastaneler daha beter ediyor bizi

ben hala adet olmadim kizlar bugun 7. gun. hala ne adet nede baska belirti var bekliyorum bakalim sizlerde nasil durumlar

kan nasıl almaz gebeşiğin başında zaten ultrasonda gözükmez bunu da biz mi söyleyelim sağlık ocağı bile alır kan yaa. bence de sen bi kan ver ondan sonra yoksa nedenine bakar. olup olmadığı bilinmeden hemen hsg demek ne demek. bak çok kzıdım yaaa. sakın sıkma canını

hem evde yaptim hemde hastanede kan verdim. evde yaptigimda isiga tutunca cikan bi hayalet cizgi cikti hastanede 0.38 cikti. pazartesiye kadar bekliyim doktora gitmeyi dusunuyorum

hem evde yaptim hemde hastanede kan verdim. evde yaptigimda isiga tutunca cikan bi hayalet cizgi cikti hastanede 0.38 cikti. pazartesiye kadar bekliyim doktora gitmeyi dusunuyorum
kanı ne zaman verdin peki? 48 saat geçtiyse bir daha ver bakalım. umutlan diye demiyorum yanlış anlama ama belki vardır. hayalet çizgi testler fazla bekleyince çıkabiliyor. ama hemen çıkanlar pek yanıltmıyor. hayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…