çalışma saatleri daha uygun, yaz tatili, şubat tatili, bayram tatili var.Ek görevleri yok hiyerarşi baskınn degil güzel meslek benceo nıye ki merak ettim bak
Sizi 2 kez aldattığını bildiğiniz bi adamın terk etmesine mi üzuldunüz? Size biraz gurur tavsiye edeceğim sadecedaha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
valla annemde öğretmendi 3 yıl bende çalıştım okulda ama bir çok evlenmemış öğretmen gördüm maalesef içlerin de mutlu olan da vardı bu durumuna uzulup depresyon da olan da meslekle alakası yok yaniçalışma saatleri daha uygun, yaz tatili, şubat tatili, bayram tatili var.Ek görevleri yok hiyerarşi baskınn degil güzel meslek bence
haklısınız ama genelnolaraknrahatlar benim annem babam da öğretmeni çevreleri geniştir biraz doktovalla annemde öğretmendi 3 yıl bende çalıştım okulda ama bir çok evlenmemış öğretmen gördüm maalesef içlerin de mutlu olan da vardı bu durumuna uzulup depresyon da olan da meslekle alakası yok yani
dogrudur benim annem babam da ogretmendi emekli oldular. bekar öğretmen var mı okulunuzda diye soran çok oluyordu aklımda öyle kalmisvalla annemde öğretmendi 3 yıl bende çalıştım okulda ama bir çok evlenmemış öğretmen gördüm maalesef içlerin de mutlu olan da vardı bu durumuna uzulup depresyon da olan da meslekle alakası yok yani
sorarlar doğru ama hem öğretmen hem oldukça güzel hem yaşı küçük hem de mümkünse kredi borcu ailesine yardım vs olmasın ısterler.okulda bir demet hoca vardı derdi ki:vallahi biz öğrtemenleri neden çok sevıyorlar bılıyormusunuz etimizden sutumuzden yunumuzden bile faydalanıyorlar maaş artı yarım gun boş artı ev işi temızlıkçi parasından tasarruf eve gelince güzel yemekler yapılacak vs. vs.haklısınız ama genelnolaraknrahatlar benim annem babam da öğretmeni çevreleri geniştir biraz dokto
dogrudur benim annem babam da ogretmendi emekli oldular. bekar öğretmen var mı okulunuzda diye soran çok oluyordu aklımda öyle kalmis
Bak sen paşama izinsiz geziye gitti diye terk edip, engellemiş her yerden. Doğru ama kendi her haltı yapar , karşısında dört dörtlük kız ister; neden peki çünkü karsisinda aldatilsa bile özür dileyecek peşinden koşacak bir kadın var. Sana tek tavsiyem silkelen kendine gel. Ask,sevgi denen şeyler bu değil. Seninki sadece bağımlılık, acizlik kusura bakma. Karşıdaki zaten sevmiyor. Aldatan adamdan ne bekliyorsun yani?
İnsallah unutucamAllahin sevdigi kuluymussun bosver giden 4 yilina olsun.. evlenip bosanmissin olsan daha buyuk kayiplarin olacakti
Evet aldatıldım ve bu konuda beni sucladı. Benim yüzümden olmus onun cok üstüne gidiyormusum ona cok hata yapmısım o yüzden aldatmış beni o aldatma konusunu açsam dahi senin yüZündendi diyorBak sen paşama izinsiz geziye gitti diye terk edip, engellemiş her yerden. Doğru ama kendi her haltı yapar , karşısında dört dörtlük kız ister; neden peki çünkü karsisinda aldatilsa bile özür dileyecek peşinden koşacak bir kadın var. Sana tek tavsiyem silkelen kendine gel. Ask,sevgi denen şeyler bu değil. Seninki sadece bağımlılık, acizlik kusura bakma. Karşıdaki zaten sevmiyor. Aldatan adamdan ne bekliyorsun yani?
defol git derdim defolsundaha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
Sacmalamasin bı yürüsun gitsin ya. Siz kadınlar da azıcık kendinize gelin lütfen. Seni aldatan adamı affetmeyecektin. Aldatmanin bahanesi olmaz.Evet aldatıldım ve bu konuda beni sucladı. Benim yüzümden olmus onun cok üstüne gidiyormusum ona cok hata yapmısım o yüzden aldatmış beni o aldatma konusunu açsam dahi senin yüZündendi diyor
Lütfen hic hic üzülme. Şimdi aldatmış konuşmuş evlenince neler yapar. Ben de öğretmenim benim eşim de lise mezunuydu. Dediğin gibi ben de çok yakaladım sözler verdi intihar ederim dedi bilmem ne yaptı evlendik. Değişti mi hayır hersey cok daha kötü oldu. Üstelik iki küçük çocukla basimda bir sürü sıkıntıyla tek basima kaldim. Hiç üzülme ve uzak dur ondan inanki değişmez kurtulduğuna sevindaha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
Bahane aradı böyle hep isteSacmalamasin bı yürüsun gitsin ya. Siz kadınlar da azıcık kendinize gelin lütfen. Seni aldatan adamı affetmeyecektin. Aldatmanin bahanesi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?