çok hasta derken kanser falan mı? Arkadaşlarına falan sorsaydın. Sevgilisi olduğunu nereden anladın?
neyi olduğunu bilmiyorum canım ama çok ciddi birşey olduğu belli. yoksa insanlar niye bu kadar abartsınlar?
ben odadayken telefonu çaldı, birine merve burda çantası burda akşama da amcamgil geliyor dedi. ordan şüphelendim..:85::85:
Allah allah neyi var merak ettim. Bilen arkadaşın falan yok mu sorsaydın. Hastalık bu sonuçta geçmiş olsun diyebilirdin. Ayrıca Merve burada demesi sevgilisi anlamına gelmez ki belki bir akrabasıdır.
canım bence bı gecmıs olsun de sonra vıcdan azabı cekebılırsın gercı kotu bı sey yapmıyosun ama,fazla konusma
kızlar çok kötüyüm.okuldan geldim eve kendimi zor attım. biliyorsunuz üniversitedeki asistanımıza aşıktım. ve onu unutmaya çalışıyordum. Bugün öğrendiğime göre çok hastaymış. Galiba ciddi birşey, dün zaten okula da gelmemişti. Herkes odasına gelip gelip geçmiş olsun dedi. Telefonları hiç susmadı geçmiş olsun dileklerinden. Bugünde akrabaları gelecekmiş geçmiş olsuna.. ve ben gururumdan neyiniz var diye bile soramadım. Hadi çok ciddi birşeyse.. onun odasındaki bayan hoca ile çalıştık bugün. odasına girdiğimde selam bile vermedim. çıkarken de bişe demedim... ama çok bitkindi.. içim çok acıyor.. ağlamaktan kendimi kaybettim artık.. Ayrıca galiba sevgilisi de var.. Çok kötü bir psikoloji içerisindeyim..:85::85: Sevgilisinin olması bile umrumda değil şu aşamada.. Yeter ki sağlığına kavuşsun.. Ciddi birşeyi olmasın.....
ama neyi olduğunu bilmiyorum ki.. neyiniz var da diyemem.. yaa kafayı yemek üzereyim..
Tabii ki Allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin.. ben zaten şu anda ''beni sevmiyor'' derdinde de değilim.. dedim ya bugün sevgilisi var diye de şüphelendim ama umurumda değil... beni düşündüren sağlık durumu.. meraktan ve üzüntüden bittim tükendim..:85::85:Bir yanlis diger yanlisi tetiklememeli.Platonik sevdigin adama gecmis olsun demek sana bi sey kaybettirmez.Demekki hayatta zorla olmasini istedigimiz seyleri Sefkatli Allahim bize Acidigindan vermiyor.Bizde bademcikleri sismis ufak afacan cocuklar gibi yerleri tepeleyerek marketten buz gibi dondurma aldirmak isteyipte ,annesinin almadigi veletler gibiyiz.Aslinda bizim icin en hayirlisini zaten nasip edecek Yaraticimiz varken ille de Onu istiyomda baska biseycik istemiyom demek gibi diretiyoruz, ileriyi bilemiyoruz.Kafamiza taktigimiz her erkek bizim OLAMAZ Ki.
Bir yanlis diger yanlisi tetiklememeli.Platonik sevdigin adama gecmis olsun demek sana bi sey kaybettirmez.Demekki hayatta zorla olmasini istedigimiz seyleri Sefkatli Allahim bize Acidigindan vermiyor.Bizde bademcikleri sismis ufak afacan cocuklar gibi yerleri tepeleyerek marketten buz gibi dondurma aldirmak isteyipte ,annesinin almadigi veletler gibiyiz.Aslinda bizim icin en hayirlisini zaten nasip edecek Yaraticimiz varken ille de Onu istiyomda baska biseycik istemiyom demek gibi diretiyoruz, ileriyi bilemiyoruz.Kafamiza taktigimiz her erkek bizim OLAMAZ Ki.
Ne var bunda sorulmayacak. İlk fırsatta yanına gidip geçmiş olsun dileyip neyiniz var diye sorabilirsin. Numarası varsa cepten de arayıp sorabilirsin. Bunda tuhaf olacak bir durum yok.
sende vur deyince öldürüyosun yahuinsan demez mi hocam geçmiş olsun neyiniz var, hem abartma bişeyciği yoktur grip falan olmuştur malum geçiş döneminde havalar
öğrencilerim pek sevmez genelde amabende böyleyim naapim aaa yoktur bişeyi yoktur merak etme ayrıca düşünmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?