O çok hasta.. ve ben çok acı çekiyorum....

Hocana soramıyorsan diğer bayan hocana sor.

...Hocam, .... hocamız rahatsız galiba, nesi var, inşallah çok ciddi değildir,diyerek durumu öğrenebilirsin.
dün de söylemiştim ama gözünüzden kaçmış demek ki. neyi olduğunu öğrendim. tansiyonla ilgiliymiş rahatsızlığı.
:44:

Hee alnında yazmıyor ama bizim kız aşkını itiraf ettiği için çekiniyor şimdi tabi.

hayıııııırrrr bi saniye bir yanlış anlaşılma var, ben hiç bir zaman onunla bu konuda konuşmadım, aşkımı itiraf etme gibi bir durum olmadı hiçbir zaman

hııııı evet gözümden kaçmış pardon olsun sen yine dua et boşa gitmez valla

ediyorum canım, sürekli dua ediyorum zaten.. ilaçlarını düzenli kullanır, tuz, stres, sigara ve alkolden de uzak durursa, inş. bişe olmaz Allah'ın izniyle..

ediyorum canım, sürekli dua ediyorum zaten.. ilaçlarını düzenli kullanır, tuz, stres, sigara ve alkolden de uzak durursa, inş. bişe olmaz Allah'ın izniyle..

inşallah birşey olmaz canm hem çok yakınında olmak hemde uzak durmak senin için çok zor olmalı bu böyle sana çok acı verir bence ya itiraf et yada yerini değiştir gözden uzak olan gönüldende ırak olur derlermiş tabi değiştirme şansın varsa elbette :

aynı okuldayız... onu görmeme gibi bir şansım yok.. ama alıştım bu duruma.. mezun olana kadar da sabredebilirim.. sonra da gelip konuşmazsa... ne yapim unutmaya çalışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…