O çok hasta.. ve ben çok acı çekiyorum....

İnsan bi kerecik selamı olduğu kişilere bile sorabilir bunu.
Kulak misafiri oldum geçen de hocam,geçmiş olsun,umarım atlattınız vs dersin,içinde kalmamış olur.

ahhh ahhh keşke insanların tek derdi aşk olsa be güzelim. neler oluyor neler geliyor insanların başına..
olmuyosa zorlama bırak zorla olan bişiyden hayır gelmez. bizim okulda da sınıf öğretmenliğinde vardı bi kız süreki hocanın peşinde kız çakmıyor kimse sanıyor galiba ama bi hoca farkına bile varmış söylüyordu sınıfta canım bence sende bu durumlara düşmemek için kafanı hiç yorma kendine kurs uğraş falan bul boşver diğer konularınıda okudum bu adamdan sana pek yar olacağını hissetmedim açıkcası...

evet canım tek derdimiz bu olsun yeter ki.. biliyorum.. Allah başka dert göstermesin.. Artık bişe yapmıyorum zaten.. Bak içim içimi yediği halde neyi olduğunu dahi soramadım.. bi geçmiş olsun bile demedim. Ama Allah'a dua ediyorum sürekli, iyileşsin, önemli bir şeyi olmasın diye..:85::85:

Yavuu amma büyütmüşsün içinde bunu... çal kapıyı, dal içeri geçmiş olsun hocam hayırdır de ne var bunda.
Bunu öğrencisi olduğun için, ya da daha önce bi takım olaylar yaşandığı için, ya da sevgilisi var diye ya da sen ona aşıksın o sana değil diye felan filan değil... İNSANİYET namına yap.
Sokakta adam düşse kaldırıp geçmiş olsun diyen bi milletiz biz, kasma bu kadar gözünü seveyim.

bugün face den öğrendim hipertansiyon hastasıymış. gerçekten çok üzüldüm canım yaa daha çok genç ama olsun buna da şükür, çok daha ciddi hastalıklar var. İnternetten araştırdım biraz, sigara,alkol,tuz ve stresten uzak durması gerekiyormuş. Ha bi de ilaçlarını düzenli bir şekilde alması gerekiyormuş..

evet gerçekten içimde çok büyütmüşüm. Neyi olduğunu öğrendiğim halde geçmiş olsun demeye çekiniyorum.. Artık kendisini önemsediğimi hissetmesini istemiyorum..
:85::85:

Bu bir hastalık karşı tarafa geçmiş olsun demeyerek aslında kabalık yapıyorsunuz. Önemsemediğinizi başka türlü gösterin.

Bu bir hastalık karşı tarafa geçmiş olsun demeyerek aslında kabalık yapıyorsunuz. Önemsemediğinizi başka türlü gösterin.

canım karşı taraf dediğin deligibinin platonik olarak aşık olduğu hocası, gidip direk geçmiş olsun derse adamın bu gerginlikle sen benimi takip ediyosun deme olasılığı var, bence karşılaştığında hayırdır hocam neyiniz var gibi bi muhabbet dönmeli ki geçmiş olsun diyebilsin

hehheeee zaten ben de direkt gidip geçmiş olsun diyemem. odasına gittim, geçmiş olsun dedim diyelim. o da tşk. etti.. eee sonra? bunun için mi geldin derse diyecek cevabım yok.. karşılaştığımda geçmiş olsun demek en mantıklısı bence de.

hayatım senin onu sevdiğin anlında yazmıyoki sen insanlık namına gidip geçmiş olsun de şimdi o hocan değilde başka hocan hasta olsa gidipgeçmiş olsun demezmisin dersin bunuda öyle say İNŞALLAHciddi birşeyi yoktur diye dua et hocan olarak tabi platonik sevgilin olarak dğil

Hee alnında yazmıyor ama bizim kız aşkını itiraf ettiği için çekiniyor şimdi tabi.

Hocana soramıyorsan diğer bayan hocana sor.

...Hocam, .... hocamız rahatsız galiba, nesi var, inşallah çok ciddi değildir,diyerek durumu öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…