- Konu Sahibi themontana
-
6 ayda karısını aldatıyor. vede evliliği de çok basit gören bir kişilik. ay birine inat yapayım bir evleneyim bakayım diyen garip bir abi:)Arkadaşlar yardım edin kendi başıma bu işin içinden çıkamıyorum..
ben bekarım ve evli bir adama aşık oldum, oda beni seviyor. kendisi bir inat uğruna sevmediği biriyle evlenmiş yaklaşık 6 aylık evliler eşinede annesinede onu sevmediğini söylemiş. ne yapmalıyım aklım olmaz bu aşk diyor kalbimse tam tersini söylüyor. benden boşanmak için zaman istiyor bende bu zaman içerisinde ne olmasını bekliyorsun diyorum verdiği cevap bu bi hata yapmasını bekliyorum diyor şimdiye kadar hep beni suçlu buldular ve ben boşanmak istersem yine herkes bak işte biz biliyorduk yine yine yapamadı geçinemiyor kimseyle desinler istemiyorum bunun için onun hata yapmasını bekliyorum diyor
Arkadaşlar yardım edin kendi başıma bu işin içinden çıkamıyorum..
ben bekarım ve evli bir adama aşık oldum, oda beni seviyor. kendisi bir inat uğruna sevmediği biriyle evlenmiş yaklaşık 6 aylık evliler eşinede annesinede onu sevmediğini söylemiş. ne yapmalıyım aklım olmaz bu aşk diyor kalbimse tam tersini söylüyor. benden boşanmak için zaman istiyor bende bu zaman içerisinde ne olmasını bekliyorsun diyorum verdiği cevap bu bi hata yapmasını bekliyorum diyor şimdiye kadar hep beni suçlu buldular ve ben boşanmak istersem yine herkes bak işte biz biliyorduk yine yine yapamadı geçinemiyor kimseyle desinler istemiyorum bunun için onun hata yapmasını bekliyorum diyor
Nedense evli ve başkasından hoşlanan her erkek sevmeyerek evlenmiş oluyor
Zorla mı evlendiriliyor erkekler bu ülkede
Arkadaşlar yardım edin kendi başıma bu işin içinden çıkamıyorum..
Yoo burdayım biryere gittiğim yok sadece yazılan yorumları okuyup düşünüyordum
hani diyordunuz ya bizden ne istiyorsun bu konuyu açarak diye
Size Bir Teşekkürü Borç Bilirim Artık Aklımı Başıma Getirmeme Yardımcı Oldunuz..
Belki Aranızdakilerden Bazılarını Rahatsız Etti bu konu çok özür dilerim o kişilerden ama bana akıl verecek birilerine ihtiyacım vardı ve gerekli olanı aldım ben
herkese yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim
ve bu iş bitmiştir :)
o evlı bayan bende olabılırdım bu kkdakı herkez gibi...
''allahıım senin gibileri uzak tutsun yuvamızdan !!''
bu erkekler yeni yalanlar bulsalar artık yaaa..
hep aynı muhabbet...
arkadaşım adam düpedüz yalan söylüyo inanma...
bekar erkekmi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?