O Evli Ben Bekar ve Aşk

İnat uğruna evlenmiş diyip kendinizi kandırmayın. Evli adama aşık olmak. Şuan içimden okadar çok şey geliyor ki ama buraya yazarsam ban yerim o yüzden susuyorum. Yazıklar olsun.

unutmadan söyliyimmm... Şuan o kadına yaşattığınız acının 10 katını yaşamanız dileğiyle. Mutsuzluk yakanızı bırakmasın.

evli bir adama nasil asik olunur ki?

bilmiyordun diyelim, ögrendikten sonra neden irtibati kesmedin?

belki istenmemis bir evlilik olabilir ama senin sebebine yuvasini yikmayi düsünüyormus.

yapma etme, birak onun pesini- yuva yikanin yuvasi yikilirmis....

6 ayda karısını aldatıyor. vede evliliği de çok basit gören bir kişilik. ay birine inat yapayım bir evleneyim bakayım diyen garip bir abi:)
bir inat için dikkat edinde birini öldürüverir falan..
eşine onu sevmiyorum diyecek. 6 cı ayda. o eş olacağım ben. niye benim başımı yaktın o zaman derim. adamın kişiliği pardon kişiliksizliği rekor derecesinde.
sizde bu komik yalanları yuttunuz ha..
hadi değerleri falan kenara koydumda,nasıl bu kadar saf olabiliyor hemcinslerim anlamam mümkün değil. sizler böyle saf,kandırılmaya müsait oldukça çoooook evli adamların bu tuzaklarına düşersiniz..
hep suçlu buldular onu. işte bir tek bunda doğruyu söylemiş. adam o kadar kötü şeyler yapmış ki,suçlanmaktan başka şey olmamış hayatında. yine o suçladıkları şeylere devam ediyor demek ki.
ha en komiği de, kadının yanlışını bekliyormuş.:))) ne güzel bir kulp bulmuş.. sizi ikna için.vayyy.
boşanamam yanlış yapsın öyle..
oy ki oy....
ay sevsinler senii. karşındakini iyi ti ye almışsın beyefendiii...

şunun adına aşk demeyin önce ya bunun adı başka bişeyde şimdi burda söylemiycem
öyle bişey olmaz da diyelim ki olduda boşandı yarın bi gün de sizin bi hata yapmanızı bekler...

Allahım, bir kere de, eşimi severek evlendim ama ben karaktersizim, şahsiyetsizim ondan senle gezip tozuyorum desin biri de..
Evli adama aşık olunmaz, olunan şeyin adı başka bişey, onu da KKya sorarak çözemezsiniz, farklı bir kulvar o.

**: Lorenayla aynı şeyi yazmışız peşpeşe.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmalamayın lütfen bu kadar nasıl saf olabiliyorsunuz anlamıyorum. Yuva yıkanın yuvası olmaz.!

Aşkın gözü kördür derler ya o hesap sizinki demek isterdim ama değil. Evli bir adam ve eşi; sen niye araya giriyorsun.? Araları düzelcek belki de ne biliyorsun.!!

İnat uğruna zorla evlendim diyen, senin için; eşini aldatan ve belkide bırakan terkeden insan, senin içinde bunu yapar merak etme. Sende boynuzları takarsın RUHUN BİLE DUYMAZ.

Kimsenin günahına girme, yol yakınken çek git. İlla seversin birini ve yuvan bile olur ama bu ilişkide sana evlilik yok haberin olsun.

Nedense evli ve başkasından hoşlanan her erkek sevmeyerek evlenmiş oluyor
Zorla mı evlendiriliyor erkekler bu ülkede

Kesinlikle zorla evlendiriliyor bu erkekler ve yine zorla boy boy çocukları oluyor ve ayrılmasınlar diye de ölümle tehdit ediliyorlar ama söylemiyorlar böyle işte vah vaahhh sevmiyormuş tabi

Madem sevmediğine inandın, madem bu adam sana doğru geliyor

Söyle boşansın gelsin, evlilikler yürüyecek diye bir kaide yok, olabilir sevmeyebilir hadi inandık

Adam olan o evliliği de , karısını da sürüklemez, delikanlı gibi çıkar sevmiyorum,yapamıyorum boşanalım der

Kadın hata yapsın diye bekliyormuş, töbeler olsun =)))

Yap bu teklifi ona, boşanda gel ama bu süre zarfında seninle görüşemem de, bakalım ne olacak, inandığın adama güveniyorsundur da eminim, çekinme denemekten....

bu adamın kaçıncı evliligi acaba yoksa böyle bir cümle kurmaz dimi?
yada önceden yedigi naneleri millet biliyor milletin diline tekrar düşmek istemiyor
bu konuyu başkası açsa tepkin ne olurdu konu sahibi
bekle karısını boşasın sana koşsun dermiydin
tabiki HAYIR
bizlerden seni pışpışlayacak yorum bekleme
burda kocası tarafından aldatılan arkadaşlar konu açıyor hepimiz LANET EDİYORUZ
belki sende ettin ama şuanda sende aynı şeyi yapıyorsun
sevmiyorsa sevmiyordur her ne sebeple olursa olsun o adamın hayatında işin yokkk

İkinizde heyecan istemişsiniz olan acılı bir hayat olacak adam eşinden ayrılmayacak adamın eşi bilmediği sürece siz sürekli kavga edeceksiniz sado-madoşist bir durum...

Konu sahibi gereken mesajı almış arkadaşlar, "yeter artık vurmayın adam öldü" diyeceğim neredeyse. "Tamam haklısınız dersimi aldım" diyen kişiye hâlâ ayar vermeye çalışmak çok saçma duruyor, bilmem farkında mısınız?

Son düzenleme:
o evlı bayan bende olabılırdım bu kkdakı herkez gibi...
''allahıım senin gibileri uzak tutsun yuvamızdan !!''

Allah erkeklere akıl fikir, ar, namus versin de böyle karaktersiz olmasınlar,küçülmesinler!! Adam karaktersiz olduktan sonra themontana gider,ayşe gelir,ayşe gider fatma gelir..

bu erkekler yeni yalanlar bulsalar artık yaaa..
hep aynı muhabbet...
arkadaşım adam düpedüz yalan söylüyo inanma...
bekar erkekmi yok...

Niye yeni yalanlar bulup kendilerini yorsunlar boşuna hala bu devirde bu safsatalara inanan ya da inanmak isteyen kadınlar olduktan sonra.

Evli erkekle birlikte olan kadin guvensizdir. Baska bir kadinin uzerine secilmeyi mutluluk sayar. Erkegin ilgisini sevgi sayar. Altinda psikolojik baska birsuru nedeni olabilir ama tek gercek olmayan o sevgi sandigi seydir.

kim bi inat uğruna evlilik yapmayı göze alabilen bi adama aşık olur ki? onun mayası bozuk, sen de böyle birine aşık olduğun için aynısısın. ortada senin mağdur olduğun hiçbir mesele yok. tek mağdur; aldatılan o eş!

merhaba konu sahibi sana bir şey demiyorum sadece sevgiline bir şey sorarmısın ?? hani istemeyerek evlendi ya, ,inat uğruna , hani hemen boşanacak vs vs vs vs

sorum geliyor::::

o sevmediği, aslında inat uğruna evlendiği kadına elini sürmüş mü? seninle buluştuktan sonra onunla yatağa girmiş mi?? eğer yapmadıysa hemen al onu.

benim anlamadığımmsen bunun yanlış olduğunu bilmiyor muydun ? burada insanlar sana söyleyince mi aklına geldi burası sanal platrform hani çevrendeki kişiler seni uyandırsaydı tamam ama burada tepkilerden sonra bu kararı vermen ilginç eğer 15 yaşında bir kız çocuğu değilsen tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…