O Evli Ben Bekar ve Aşk

evlı bı adamla bırlıktesın ve bır yuvayı yıkmak uzeresın pekı arkadasım sen o adamla nasıl mutlu olacagını dusunuyorsun bı kısının ahını alarak...(senı burda yargılamak bana dusmez ama bnm dusuncem bu)
sımdı arkadasım kımse kımseyle bı ınat ugruna evlenmez kımse hıc sevmedı bırıyle hayatını bırlestırmez.
hem ayrılmak ıstıyor hemde sebebının kendısınden kaynaklandıgını kımse duysun ıstemıyor madem sevmıyor ayrılmak ıstıyor bence herkesın karsısına cıksın ben ayrılmak ıstıyorum desın o kadını daha fazla karalamasın yakında bı ınat ugruna karısının hamıle oldugunuda duyarsan sasırma.sana tek bı sorum var sen bekar bırı olarak kendıne bosanmıs bırınımı layık goruyorsun bence davul bıle dengı dengıne bu ılıskıyı bı kez daha gozden gecır hatanın neresınden donersen kardır....

Kendinize gelin lütfen son yazdıklarınızla konuyu farklı bir boyuta taşıdığınızın farkında mısınız?

Kendinize gelin lütfen son yazdıklarınızla konuyu farklı bir boyuta taşıdığınızın farkında mısınız?

ya ama bakarmısınız dalga geçer gibi Allahaşkına insanlar yardım etmeye çalışıo okadar dil döküo bu konun fake olduğu okadar belli ki insanların iyi niyeti kullanılıor 15 sayfa yazı var 3 kere cvp vemiş

Son düzenleme:
Nedense böyle bir işi yapan her erkek, zorla istemediği sevmediği bir evlilik yapıyor! ne tuhaf değil mi?! Bu klasik evli erkeklerin bu tarz kaçamaklarında, rezilliklerinde söyledikleri yalan! Hata yapmasını bekliyormuş muş.. Nerden baksan iğrenç bir şey bu, sana bu şekil yalan söylemesimi, senin bunu bekliyor olmanmı, yoksa herşeyden habersiz o zavallı kıza reva gördüğünüz şeymi!? Evli olduğunu bilmesen böyle konuşmıycam ama, evli olduğunu bildiğin halde nasıl olabiliyorsun evli bir erkekle, üstelik 6 aylık evliler. Yazık günah değil mi? Hiçmi vicdan merhamet duygunuz gelişmedi. Kan kusarsın da yine de böyle bir iğrençliğe girmezsin. Bugün senin için onu bırakan, yarın başkası için seni bırakır.. El insaf daha yepyeni evli, nasıl bir erkektir! ki bu karısını gencecik eşini böyle bir duruma getiriyor, ve sen nasıl bir kadınsın ki bir kadına bunu reva görebiliyorsun, kendini geçtim hadi onu düşünmüyorsun da!
Hiç kusurabakma sert olmuş olabilir belki ama siz evli erkeklerle münasebeti olan, gönül ilişkisi!adı altında bu tarz şeyler yaşayanlara hiç olumlu, yumuşak bakamıyorum.. Tek diyebileceğim Allah ıslah etsin bu yolda olan, bu tarz şeylerin içinde olanları!..

ben hemen kendime geldim admin abla, son yazdığım yorum final heyecanlı olmadı gibi bişeydi özür dilerim ban alınacak bişeyse, öptüm iyi geceler a.e.o.

Klasik evli erkek yalanlari:

Karimla kardes gibiyiz. (Bak bak ayni evde, yalan).
Bosanma evresindeyiz. (Bu evre hic bitmez nedense.)
Onunla istemeden evlendim. (Genelde ailesi zorlar kendisinin hic rizasi yoktur. O yuzden bir , iki , uc ve fazlasi cocuk yapar.)
Karim pasakli, kendine hic bakmiyor. (Bakmasini istiyorsan sevgili degil, hizmetci tut , karin kendine zaman ayirsin.)
Ben karima hic asik olmadim. Ilk ve son askim sensin . (Karisi ilk , sen ikinci , muhtemelen ucuncu yolda , dorduncu sonra.)

Hic bir zaman evli bir adamla olmadim. Evli olduklarini ogrendigimde ise hep kactim. Biraz da akilli olmak lazim. Kendimizi bu bos adamlarin laflariyla kandirmayalim.

Böyle şeyler okuyunca resmen midem bulanıyor yahu 6 aylık evli adam 6.
Ne ara karısından bıktı da arayışa geçti.
Bir şarkı vardı;
Birini bıraktım ikincisi sırada unuttum sayısını ücüncüsü kim acaba?
Diye işte o şarkı benden size gelsin konu sahibi.

O kizcagiza uzuldum, sana acidim, o adama bisi derdim de neyse..
Ulkede nice bekarlar var git onlara takil. Evli adamdan hayir gelmez sana..

Karısını aldatan erkek mahalle ortasına getirilip palakaya yatırılmalı bir güzel tartaklanmalı sonra da ibreti
alem önünde yüzüne tükürülmeli

Yıllar yıllar evvel evli bi erkek bana da eşiyle mecburen evlendiğini ve ayrı yaşadıklarını söylemişti. Bende salak gibi inanmıştım. Ta ki onun telefonundan karısı beni arayıncaya kadar.
Hangi erkek karşısındaki kıza '' eşimle mutluyum ama seninlede oynaşmak istiyorum'' der ki? Tabi mutsuzum istemiyorum şu bu diyecek.. Yersen...

Son düzenleme:
aynı yalanlar aynı palavralar yine kanmaya hazır bi kadın
arkadaşım erkekler deli gibi sevdikleri kadınla bile evlenirken bi çekiniyolar korkuyolar sevmediği kadınla kimse evlendiremez saçmalamayın lütfen, zaman istiyomuşta gakmış gukmuş amaaaaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…